M: Alfa Romeo 159 2.2 JTS, 2006

#1
Kuna vennal plaan teist marki auto vaadata, siis läheb müüki selline isend, nagu selleks on Alfa Romeo 159, mida viib edasi 2.2 JTS mootor.
Auto värvus on punane metallik, vajaks ideaalis veidike värviparandusi, kuna esineb 159le omast tüüpviga tsingikihiga poritiiva äärtes - roostet seal ei leidu, kuna kaitseks on korrosioonitõrje vaha peale kantud.
Auto pidurdab, sidurdab ja liigub edasi ilusalt. Kolkse ega kolinaid ei ole, sõitmist takistavaid ega lähiajal vahetamist vajavaid probleeme ei esine. Tehnika on ühesõnaga korras.
Ka korrosiooni osas on kere tugev, põhi sai istmete vahetuse käigus endale seestpoolt õli ja MLi seguse kihi, seega põhja läbiroostetamise pärast pole vaja muretseda.
Eelmise omaniku poolt on lastud mingi aeg vahetada ka mootori ketikomplekt.
2018 suvel sai vahetatud tagumised pidurikettad ja klotsid (Zimmermann ja Brembo), 2019 suvel said ette uued pidurikettad ja klotsid.
Mootoriõli on vahetatud regulaarselt, kas korra aastas või 10 000km täitumisel.

Auto salongist leiab kreemikas kollase hästi säilinud nahksisu, mis võtab Sind oma pehmesse embusse, igakord kui Sa otsustad sinna veidikeseks maha istuda ja nautida kogu seda võlu, mida pakub üks ära ütlemata kena Itaalia meistriteos.
Lisade osas on tegu tavalise 159ga, millel on püsikiirushoidja, parkimisandurid, multifunktsionaalne rool, toonitud klaasid, bi-xenonid jne.

Lisan autoteema, kus leidub ka pildimaterjali:
viewtopic.php?f=36&t=20783

Mingi hetk kui aega saan lisan ka uuemaid pilte.
Auto asub Tallinnas.
Reg. number: 014 MFV
Läbisõit: 187 000km
Eestist uuena ostetud.
Hind? Kes pakub hea hinna, mis motiveerib autot müüma - see saab ka Temakese endale.
Ühendust saab foorumi kaudu, saates privaatsõnumi või telefonil: 555 seitse seitse 5 neli 8
Viimati muutis Alfa Romeo 33, 30 Sept 2020, 14:43, muudetud 1 kord kokku.
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
cron