Rõngas korras, vigane oli hoopis uus ABS andur.
Ei tasu ikka kõige odavamat osta, tootjaks oli firmal A.B.S.
Kel ka plaanis vahetada ABS andurit, siis võtke igaks juhuks ikka Boschi oma, jääb topelttöö ära ja tuleb lõpp kokkuvõttes odavam.

Rõngas korras, vigane oli hoopis uus ABS andur.
Kui tuleb ... siis on nagu Peugeott 308 ja Opel Astra, Bolognese kastmesAlfa Romeo 33 kirjutas: ↑19 Sept 2022, 20:23Damn. Selline concept võiks küll tootmisse jõuda aga conceptidega läheb nagu tavaliselt... Välja kukub Fiat Multipla.![]()
Karta on.spark kirjutas: ↑20 Sept 2022, 16:13Kui tuleb ... siis on nagu Peugeott 308 ja Opel Astra, Bolognese kastmesAlfa Romeo 33 kirjutas: ↑19 Sept 2022, 20:23Damn. Selline concept võiks küll tootmisse jõuda aga conceptidega läheb nagu tavaliselt... Välja kukub Fiat Multipla.![]()
![]()
Gaasisiibrit (drosselklappi) isegi on ladu24 saada.ts kirjutas: ↑05 Okt 2022, 09:03mõlemad on seotud õhuga- esimene on arvatavasti EGR, teine on arvatavasti gaasisiiber.
kuna vigane EGR on pea alati tingitud tahmamisest, siis arvatavasti on olukord gaasisiibril sama. teoreetilislet võiks piisata, kui mõlemad maha võtta ja ära puhastada.
Kui vahetada on vaja, siis EGR ei olnud ülemäära kallis (mingi 60.-) aga gaasisiiber seevastu mingi 350.- ringi (kui ma õigesti mäletan)
Tänkjuu.ts kirjutas: ↑05 Okt 2022, 11:11ma olen umbes 100% kinde, et see on vale tükk
autovaruosade risttabelis on väga lihtne kõigi varuosasaitide pekkikeeramine - tecdok'i all on andmebaas, mis vale varuosa seose märkimise puhul (nt mingi noname tootja mazda 3 drosselklapp Crosswagonile) jätab selle seosena olemasolevate koodidega kõigile analoogidlee. Välja tuleb see siis, kui keegi parnadab
IMHO- 110kw drossel on ikka sama, mis teistel diislitel https://www.autodoc.co.uk/car-parts/oem/46823851
Okei.ts kirjutas: ↑06 Okt 2022, 12:30kui EGR on umbes, siis tõmbab sooja mootoriga hinge kinni (st käivitud vigane jms); gaasisiiber on hullem, kuna selle kaudu juhitaks etühikäiku (st kui mingi jama on, siis auto ei lähe käima , sureb välja või veel hullem- ei sure välja).
Viga ise võib olla midagi suurt ja võib olla lihtsalt puhastamist vajav. Minu 1,9 kogemus igatahes ütleb, et tasub asjad korras hoida - Alfade diislid on väga väga vastupidavad aga kui mingi andur või solenoid tuksis on, siis on üllatavaid jamasid omajagu.
Ja teine asi, mida ma olen täheldanud nende juures- veakoodid vastavad vaid osa ajast tegelikule veale