kohe enne vabandan kui on kirjuvigu, sest ei räägi ning ei kirjuta eesti keeles väga palju!
Ostsin endale alfa't 159 1.9jtdm 110kw (sedan, manuaal), et jääks ta mul pikaks ajaks. Müüs mulle seda ilus paar, kes ostis endale autod ning vanasest alfa'st polnud vajadust. Esimene kuu oli väga halb, kõik mis oleks võimalik juhtuda juhtus. Ei hakka siin pikka juttu kirjutama kuidas mind scamm'iti või kuidas tee peal auto praktiliselt läks põlema aga...
Aga tahan seda teha kordaks tehnilisest poolest, ning müüja juba ilusana ja unustada seda kui paha und.
Vajan ehk siis abi. On mul vaja teada hindeid ja nimetusi mis konkreetselt see on.
Nagu sain teada [pilt manuses], et see on sisselaske toru vms. Soovid teada seda toru koodi/hinna, sest mis auto poodi ei lähe, keegi ei oska öelda mis konkreetselt see on.

Ning käisin ka stelloauto's tegemas diagnostikad umbes aasta tagasi (enne checki), ning öeldi, et pöördklappid töötavad suvaliselt. Palju võiks maksta nende eemaldamine/kordaks tegemine?
Saan hästi aru, et võiksin pöörduda tehastesse ja küsida hinnapakkumist aga pika aja pole juba vastust saanud, ehk siis kirjutan siia, sest tean, et siin peaksin inimesed palju targem kui mina olema, kuna autodest ma palju ei tea, eriti alfa-romeo'st.
Aitäh kui lugesid lõppuni ja tänan ette, kui saad mulle abi pakkuda.