Tavaliselt on vastupidi ... sest seal on autod roostevabamad

Huvi oli väga väike. Nüüd siis pandi ka mobilesse ja +100% otsa... ei tundu mõistlik.
 Huvi oli väga väike. Nüüd siis pandi ka mobilesse ja +100% otsa... ei tundu mõistlik.
 )
  ) Re: Suvaline pläma 2025
Re: Suvaline pläma 2025 , aga on kellelgi külg külje kõrval võrdlust? huvitavad aind bensiinipõletajad, 2 diislit hoovis on juba piisav. Olen korra, paar aastat tagasi Unitedis Giuliaga sõitnud, aga siis oli see 147kw masin, aga see liiiiiiiiiiga lahja
  , aga on kellelgi külg külje kõrval võrdlust? huvitavad aind bensiinipõletajad, 2 diislit hoovis on juba piisav. Olen korra, paar aastat tagasi Unitedis Giuliaga sõitnud, aga siis oli see 147kw masin, aga see liiiiiiiiiiga lahja  . Stingeri rooli pole aga saanud, äkki mõtlen üle ja see masin ei kõlbagi kuhugi.
 . Stingeri rooli pole aga saanud, äkki mõtlen üle ja see masin ei kõlbagi kuhugi.

Proovisin mitu korda vastata, aga viskab foorumist välja ja alustab uuesti. Proovin veelkord.
 , 2 Giulia Velocet, üks Stelvio Veloce Riiast (plaan B, tahaks sedaani tegelt rohkem) ja 2 c43 merssu. Sellised masinad lähevad hetkega.
 , 2 Giulia Velocet, üks Stelvio Veloce Riiast (plaan B, tahaks sedaani tegelt rohkem) ja 2 c43 merssu. Sellised masinad lähevad hetkega.

Võib need ka kõige lahjemale peale kerida.
 Võib need ka kõige lahjemale peale kerida. . Alumiinium kere, seega ei pea roostet kartma. Osadel on ka nelivedu (ka sellel mis ma ostsin, see oli üks olulisemaid kriteeriumeid) ja meeletult ruumikas on seest! Lisaks normaalse suuruse ja kujuga pagass ka, kui võrrelda S-klassi või 7-seeriat.  Audi A8 pagassi pole uurinud.
 . Alumiinium kere, seega ei pea roostet kartma. Osadel on ka nelivedu (ka sellel mis ma ostsin, see oli üks olulisemaid kriteeriumeid) ja meeletult ruumikas on seest! Lisaks normaalse suuruse ja kujuga pagass ka, kui võrrelda S-klassi või 7-seeriat.  Audi A8 pagassi pole uurinud.