M: Alfa 166 mure kellaga

Tervist. Kuna sai nyyd endale alfa soetatud siis ka küsiks natuke nõu. Mure siis järgmine et ei saa kella õigeks panna see koht kus peaks saama nagu muuta on mitte aktiivne ehk ei anna sinna peale minna. Oskab keegi nõu anda äkki?

ts wrote:Aga võta akuklemm maha-> siis peaks ICS ise hakkama uut kellaaega nõudma :P

Sorry kui see soovitus liiga lapsik tundub, aga vaata enne akuklemmi maha kruvimist, et sul ICS-i turvakood käepärast oleks...

myrka000 wrote: aga siis veel selline küssa et kui aku juhe maha võtta siis immo läheb ka koodi alla?

166 peaks kasutama lihtsaimat-> saatja-vastuvõtja tüüpi immot-> seega niikaua, kuni Sul õige võti olemas on ei ole probleemi...

Probleem võib tekkida ICS-iga (kui turvakoodi pole) ning signaga (eriti juhul, kui hetkel ei ole kasutusel tehase signat)

Hauever-> akujuhtme soovitus oli poolnaljaga mõeldud :wink:

Kuskandis iseenesest pesitsed/liigud? Võiks põhimõtteliselt nagu korra pilgu peale visata :roll: Midagi garanteerida ei julge aga...
Tegelikult ma olen normaalne....

probleem lahendatud?

ts@puutus ühe siemensi poolt loodud mitte autoalase seadmega kokku, seega arvatavasti loogika selge (kui nad oma loogikat korporatiivsel tasandil kõikjal rakendavad)

BTW igaks juhuks mainin siiski-> akujuhtme asi eeldab siiski ICS ja SatNav koodide olemasolu :!:
Tegelikult ma olen normaalne....