SUVALINE PLÄMA

2,2 RS2 ja paljuski porsche tükkidega vürtsitatud komplekt käis oma R5 mootorist välja 232kW stockina

mõni närvilisem tõstis veidi rõhku ja sai sealt ka 300kW kätte, ilma, et mootor selle peale veel oleks töölepingu lõpetnud...

see vana kooli R5 on üldse 1 väärt raud... kahju suisa, et tootmisest maha võeti, legendaarne tükk ralliradadelt ikkagist ju.

sama vabrik on 1,8 ridadest pigistanud 110 siis 132 siis 140 midagi ja lõpeks 160 midagi kW :D ja seda ikka vabriku kestvuse ja garantiiga

tagasi alfade juurde, siis :)

korralik turbokas oleks hädavajalik... vabalthingaval on küll võimsus võtta nagu jope varnast aga pole seda ülelaaderõhu maagilist mõju :)

ja TAGAVEDU v 4wd:) kui juba minnakse Germaani maitsele vastavamaks siis oleks vajalik ka rooli ja gaasiga juhitava auto olemasolu... ja küllap mõsitaks ka vana klassika austajad siis taas härdalt pead noogutada austavalt.
Last edited by E.T. on 24 Sep 2007, 13:01, edited 1 time in total.

SUVALINE PLÄMA

alfanatico wrote:...klge punto abarth 1.4 turbo on ka nunnu minuarust, undaks küll ju 8)

Tagane saatan :twisted: :lol:

500 Abarth on ikka see õigeimast õigeim asi (alustatigi ju just sellega 8) )

Gaasi ja rooli osas-> ootame kõigepealt ära 169 ja siis ja siis ja siis ... miskipärast tundub, et sellele tuleb Maserati Gran Turismo põhjale loodud püha püss seltsiks :roll: On ta siis Diva või 8C muditud nuditud versioon aga Alfa Grosso tõenäoliselt ei jää üksi :roll: ( 8) kunagi pole jäänud :wink: )

106 sai omale kõrvale 2600 Sprint mudeli, Sei oli tegelikult planeeritud 115 väljakasvanud Montreal'i kõrvale ja 164 pihta pidi tulema Proteo (V6 AWS, AWD ja elekriline kõvakatus)-> proteo küll nii naglalt tootmisse ei jõudnud, kui Monreal (Kahju kahju kahju->916 GTV on küll hea ja ilus aga... )
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

oh ma ei saa :oops: ahastus tuleb peale :lol:

oleks palju raha siis jätkaks .... 8) nooh kasvõi Duetto teemadel... mis tõenäoliselt tuleb 169 kupee põhjal... aastal 2010 (kui Jumal annab) jne jne jne jne....

prgu-> tegelt vaadates Fiat'i viimase aja arenguid tundub, et minu unelmad jõuavad mingitpidi Fiat arendusosakonda (Delta, 500 Abarth, Duetto, Fulvia jne 8) )

SUVALINE PLÄMA

Ja 8) kannapööre... räige offtopicu juurde (suudan isegi selles teemas OT korraldada :P )

http://www.shelbysupercars.com/index.php näitab siis maailma kiireimat ning võimsaimat seeriaautot.

lihtsalt puht huvist uuriks, et ega keegi pole kuskilt kuulnud, kui palju on selle sõiduki juures tegev ühendriiikide kuulsaim kultusautode looja isiklikult :roll:

Vaadates ja mõtiskledes pressiteateid jms, siis kõige müüvam nimi maailmas on justnagu üle võetud, kuid onust endast ei sõnagi :?

taustinfoks-> Carroll Shelby oli tegija selliste autode juures nagu näiteks Cobra, tipp-mustangid (350 ja 500KR + Boss), Ford GT-40 ja Viper ja üldiselt peaks ta tegelikult ka siia foorumisee natuke sobima-> '58 aastal sõitis ju F1-te Maseratis :P

SUVALINE PLÄMA

äinu

Selbi on ikka sporstkaar

enamus alfasid sobivad ka prismast piimatoomiseks :)

need ikka nagu eri maailmast...

:D

aga F1 on ikka RAJU ;)

SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote:enamus alfasid sobivad ka prismast piimatoomiseks :)
aga F1 on ikka RAJU ;)

33 Stradale'ga piima järgi :lol:

aga F1 kohta:

Kirjutatakse kaks vahemikku 50-51 ja 79-85 kui miskit tuttavat lipu-mao kombinatsiooni oli rajal näha (ja kui ma ei eksi, siis suisa kaks korda aasta lõikes ka kõrgeimal astmel... esimesel osalemisperioodil siis vist :oops: 159-ga :roll: )

SUVALINE PLÄMA

ai bliin

STRADALE UNUS...

tegelt ma selle fjordi teemasse väga ei süvenend...

stradale möirgamist olen ma veebist kuuland...

kodanik Jaan olevat ka oma kõrvakuulmist sellega saanud ravida itaalias :)

kadedus on võtmesõna...

ei mäleta ma seda stradalet :P

SUVALINE PLÄMA

[quote="ts]

mida allapoole seda rohkem... Nigeeria seltskond on ju eriti tore...

[/quote]

Sain just kirja Hispaaniast. Kus teatatakse, et olen võitnud nende loteriil. Kiri ilusti ikka lennupostiga, templid jne peal, kirjal endal kõik ilusti käsitsi kirjutet aadress peal jne. Kirjal ka korralikult allkiri all- pastakaga kirjutatud. Vaeva on need mehed nägema hakanud. JA siis muidugi palve, et ma saadaks KÕIK oma andmed neile, koos koopiaga passist, kus oleks ikka mu nägu kah peal, muidu ei saa ma seda raha kätte, miski 457500,07 EUR. Tühine summa ju :D

Nüüd siin olemegi naisega raskustes, et kumbki ei mäleta, et me oleks loteriil mänginud, aga kuna mailikasti tuleb iga päev nii palju spämmi ja krt sa tead, kuhu ja kuna sai miski ristike tehtud.

Mis teie teeksite, kas saadaksite? :D

Aidake, ma ei suuda otsustada....
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

SUVALINE PLÄMA

saada muidugi...

aga pass tee ise arvutis valmis...

kirjuta ikka täielik saast sinna kokku

ja lõpeks palu kohtumist murjamitega...

lepi näiteks kohtumine amsterdami... äratundmiseks peaks murjanid kandma plakatit, otan suihin 5 eurolla :D

lootust on väiksele elevusele...

SUVALINE PLÄMA

Kui ajalehte tahad pääseda ja Delfisse, siis ikka saada. Ja siis saada veel neile raha ka. Ülekande kulude jms jaoks. Kui muud kasu ei ole, on Eesti rahval palju kahjurõõmutsemist vähemalt :)

SUVALINE PLÄMA

Ega nad on tagasihoidlikud- tahavad aind 5%

Tekkis korra jah selline plaan nagu E T siin pakkus. Krt, peaks kaasa äkki mängima...

E.T - äkki teed mulle passi, sa nagu spetsialiseerunud sellele kujundamisele. Kust kurat nemad teavad, milline on eesti pass :D

(E.T - tuntud passimeister :D)
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)