SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote:SR foorum paistab ka hädas olevat nende lagastajatega... aga ei võta ka midagi ette...

Mõtlesin, et ütlen ka kerge sõna sekka antud teemal.

Kui sul on foorumis 10k kasutajat, siis pole see lagastamine ka mingi ime.

Selle viimase nädala aktsiooni kohta ütleks niipalju, et kui kaks korda sama reha otsa astuda, siis väga palju halada ei maksa kui vastu vahtimist saad. Kuna kedagi kes seal paugu kirja sai, isiklikult ei tea, siis ei oska ka kommenteerida, kas saadi asja eest või kohati ka lihtsalt selle eest et seal olid.

See tv3 meeste jutt, et ilmselt ei lõpe need kiirendamised enne, kui korraldajatele jälile saadakse, on ikka puhas lollus. Kui mehed asjast midagi teaksid, või oleksid seda foorumit rohkem kui korra elu jooksul lugenud, siis nad saaksid aru, et neid neljapäevaseid kogunemisi põhimõtteliselt keegi ei korraldagi, rahvas leiab lihtsalt ise iga neljapäeva õhtul tee sinna, kuna see on juba rutiiniks saanud. Ma ei nimetaks sellist asja, kui mingi suvaline mees kirjutab, et ma täna õhtul saan sõpradega ülemistes kokku ja selle peale sajab sinna mingi 300 autot kohale, just millegi korraldamiseks. Seal foorumis on lihtsalt tuntumaid mehi ja vähem tuntud tegelasi.

Ja Stellel on siinkohal täiesti õigus, tõmbas tõesti enamustel vist junni jahedaks see, et telekasse saadi ja mingi hull a la nüüd pannakse teid kõiki kinni, teema üles tuli. Sest see viimane neljapäev ei julgenud keegi isegi mingit teemat teha, stiilis kas täna ka midagi toimub, mida muidu seal ikka tehakse. Aga vaatamata sellele jõudis ikka rahvas samasse kohta.

Seda võib igal juhul nüüd küll oletada, et selleks aastaks, on eestlaste reissimised ilmselt reissitud, samas olen enam kui kindel et järgmine aasta läheb jälle asi sama moodi edasi, nagu midagi poleks olnudki...

SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote:julgen tunnistada, et ma klassifitseeriks toimuva suvaliseks plämaks :D

Üks teema, kus asi Ot-ks kätte pole läinud vähemalt :D

SUVALINE PLÄMA

ts wrote:nooh nende *konnade musitamisega on meil nagu on...

Õige *konna õiget poolt musitades võib ka ise printsiks saada :lol:

kiss my ass :lol:

aa muidu mulle konnad meeldivad, mul konna näoga auto ka, räägi ts kuhu seda peaks musitama et printsiks saada :roll: :lol:

SUVALINE PLÄMA

alfanatico wrote:wtf is goinoon??? :o :o :o

Vat mis juhtub, kui harva siia ära eksid :lol:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

SUVALINE PLÄMA

...kurat varsti hakkavad sepad siin suisa hämaraid asju arutama :lol:

ei noh samas see on hea, et see topik toimib ja offi tuleb vähem mujal, aga kurat see põõsavärk tuli ikka tõsiselt üle nukkvõlli, dziisas meen :lol: :lol: :lol:

SUVALINE PLÄMA

janes wrote:aa muidu mulle konnad meeldivad, mul konna näoga auto ka, räägi ts kuhu seda peaks musitama et printsiks saada :roll: :lol:

selleks pead k-konna p-poolt musutama :lol: siis võid lausa piima ja suhkrukuningaks saada :lol:

BTW Spider nüüd küll eriti konnanäoga pole (erinevalt näiteks mõne teise margi esindajatest :roll: -> ts@ silmas ükspäev leherohelist Micrat :shock: )
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

Väike lõik Autocari artiklist, kus uuele Evo X'le on küüned taha aetud:

Should I buy one?

/.../ True, some Evo die-hards will declare the end of the world, (but they’d be wrong) and thousands of others, maybe from the ranks of Alfa and BMW drivers, will look at it and think of buying an Evo for the first time./.../

Lingvistiline dilemma, et kas Alfa AND BMW drivers või Alfa OR BMW drivers. :)

SUVALINE PLÄMA

...mina küll ei salga, et kuulun gruppi "alfa and bmw" mõlemad margid väga meeldivad ja M3-le annaks piitsa igakell, bemm on vääga kift, millegipärast, aga aint alfad minu pargis :lol: 8)

...uus evo x on savsemm junn minuarust ja ma pole küll kordagi mõelnud, või mingit värelust tundnud selle aadressil, pigem siis juba eelmised imprezad, a h** snimm :lol:

SUVALINE PLÄMA

mina aga kuulun gruppi Alfa 8) and BMW :|

:lol:

mitte et BMW kehva sõiduk oleks aga.... IMHO Alfa on parem :roll:

kõiksugu riisirakettide osas aga jah... Impreza on ikka üle prahi 8) (kuigi tal võiks ka natukenegi disaini olla :roll: )

SUVALINE PLÄMA

Imprezade eelmise põlvkonna kohta juba kirjutatigi, et selle masina standartvarustus Eestis on WRX + rohkema raha puhul STI. Selle masina disain on nii igav, et 1,6l jne motot keegi ei osta. Ostetakse aind turbosid, st sel masinal pole nagu disain enam määrav.

Seepärast tehti ka uus, fännide arvates väga kole Impreza, selline Mazda3 laadne, hallile massile, et ostaks ka tavakodanik seda 1,6 mootoriga, mitte aind fännid ja turbot. Eks iga firma ikkagi mõtleb eelkõige läbimüügile.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

SUVALINE PLÄMA

ts@üleeelmise põlve vabalthingavat Imprezat kiusanud... ja mis seal salata -> hoolimata sellest, et nii mõnigi detail tekitas nostalgiatunde '90 corollast on ka vabalthingav 2,0 tõsiselt asine asi (muidugi turboga ei võrde :roll: )

SUVALINE PLÄMA

subaru puhul non mainstream disain ongi just see õige lähenemine ju...

paraku on viimase otsa outbackid ja legacyd ikka väga räigelt maistreami ülemine sektor... forester ajab oma rida edasi õnneks (ei ole püüdu olla väike rav4 kes omakorda meenutab veidi touaregi oma näokujult)...

impreza on teinud läbi ka erinevaid muutusi... minu jaoks 1 kiftimaid disainlahendusi on see, mida 99% vihkavad... see mustade ämblikusilmadega sti :D see kus nad tahtsid ka punnsilma teha aga keegi ei ostnud :D ja siis levendasid pauku musta plasti pandud luuptuledega :D need uuemad mainstreami piirides kompavad ja veidi seatiliku moluga isendid nii sümpaatsed ei ole...

2,0 98 aasta imprezat isegi kääksutanud ja toob naeru suule kl...

aga M3 hindasid jälgin ka mina... tagaveoline ja küllalt kõbusa jõudlusega auto... mingi disainiime ta muidugi ei ole taaskord aga... rajal oleks temaga väägage lõbus hullata ju...

ehh

aga alfa ja bõmm ongi ju suht sarnase konseptsiooniga JUHILE SUUNATUD auto... väga rohkem ei meenu automarke mille armatuur nii egoistlikult ümber juhi kaarduks, et kunde ei näe isegi aja kulgemist kellal...

lisaks eelkõige sportlikus ja kiire sõit...

oi heietused... heietused...

et päris õnnelik olla siis ma vajaks 4veolist universaaldiislit (sobiks hästi miski maastur)

bentsupõletajast kiire sõidu autot (soovitavalt 3, esi, taga ja 4vedu)

kena kabrioletti (klassika sektor)

krrr... ei ole ka surevat kanada onu kuskil?

piik piiks stiilis raha ei taha väga...