OLEMAS: veljed 4x98

Ühesõnaga siis seoses pere laienemisega ning talve lähenemisega oleks vaja veel ühte 4x98 poldivahega komplekti velgi ( :lol: viies komplekt siis juba)

Hästi toredad oleksid 15" plekid (talv ja valuvelg ei ole teadupärast just parim kombinatsioon). Teoreetiliselt võiksid need olla ka 14"

Eriti lahe oleks veel kui neil ka naelad peal oleksid :roll:

Ja ülilahe oleks need saada koos 164/167 originaalkilpidega 8) (see säästaks hilisema kilbiotsimisvaeva) :D
Last edited by ts on 05 Nov 2007, 11:39, edited 1 time in total.
Tegelikult ma olen normaalne....

Istu nüüd Erkki maha.

Puhka, imetle tallinna ööd. Rahulikult. Mõnuga. Libista ära see esimene lonks pika päevaga auga väljatöötadud õlut, naudi seda hetke.

Siis, lase oma pilgul pikkamisi libiseda, nagu vaataksid mõnuga ja suure tähelepanuga esimest lühikest seelikut asetatuna meeldivalt pikkade jalgade peale meie eestimaisel esimesel soojal kevadpäeval, üle selle kuulutuse, millele viitasid.

Tegid,

Ilus ju. Need pikad naisterahva jalad ning sinu juhtmed ...
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

:shock:

kas keegi on poole kohaga kirjanik juba :roll: :lol:

Tegelikult peaks hakkama eelkirjutaja pärleid koguma ning need kogumikus avaldama (julgeks pakkuda suurt menu sellele 8) )

Sry OT sai... (üle pika aja :roll: )

RSK

:lol:

SRY, eelmise eksitava topicu eest...

aga traditsiooniline OT:

Hr Kotkas on viimasel ajal muutunud nii meeldivalt poeetiliseks. täitsa tõsiselt... suu võtab ikka muigele...

ah Kristjan... ju ma olin ikka mõtetega veel mujal... seenemetsas või jumal teab kus... ei pannud neid eksitavaid pisasju tähele kõiki... sügis ju...

Mis siis valuveljel talvel viga! Ma mõtlen originaalil! Aga sul vist suht kiire velgedega, aga järgmine aasta kevadel saaksin sulle pakkuda originaal valuvelgi! Siis kas 4 või 5 tk!

:roll:

Sul ju 3,0-> seega PCD 5x98 :mrgreen: aga tänan pakkumast ja jätan meelde :lol: (Kuigi tõenäoliselt omale selle aja peale ühtegi V6-t ei muretse :roll: teisalt jälle... You never know)

AGA meie talv+valuveljed= ülekevadine värvimine (ei meeldi mulle korrodeerunud valuvelg kohe teps mitte)

Pealegi-> Mul on vaid 1kmpl originaal valuvelgi, mis saavad kevadeks uue värvi ning liiguvad 164 alla (155 on BBS peal hetkel ning plekid hetkel 164 all ja 14" Molbert'id :lol: veel sinise 164 all ja vajavad hädaste uut värvi :wink: )

Veelkord :roll:

ts wrote:AGA meie talv+valuveljed= ülekevadine värvimine (ei meeldi mulle korrodeerunud valuvelg kohe teps mitte)

pealegi Borbetid 155 all eriti hääd välja ei paista (IMHO)

ts wrote:Teoreetiliselt võiksid need olla ka 14"

:oops: ....ühesõnaga siis... 14" paluks mitte pakkuda :oops:

Superi alla need nagu eriti vapralt ei mahu :oops: