teab keegi, kus pakutakse selliseid tagasihoidlike silikonist või kummist ribasid / punne ukse serva, mis kaitseks nii enda ust, kui teist sõidukit.
sihukesi reflektoriga ja suuri nagu "veneaeg" ja kroomitud ribasid ei tahaks.
ukse servade kaitsed
#2Maksimarketi tuuningletist saab neid helkuriga
. Minu poolt oleks lihtsalt soovitus paralleelselt parkida ja siis pole midagi vaja 

ukse servade kaitsed
ts@pargib nagu peab-> täpselt joonte vahele ning parkla tühja nurka

seoses sellega küsimus-> kas kuskil ka selliseid liiste müügil on, mis ise autost välja tulevad ning idiootidele, kes siis kah suudavad külje alla ronida ning uksi lennutada, üle küüru äsavad

ts@viimase poole aasta jooksul leidnud tagaukselt punast pärlmutrit (BMW vist

lisaks on keegi eriti osav kuju suutnud ukse keskel asuvale kroomliistule pihta saada

Tegelikult ma olen normaalne....
ukse servade kaitsed
#4Peale suure mölki ukse sees, mille tagajärjel läks metall 1cm sissepoole
Õnneks KASKO peal.... PARGIN NÜÜD KAHE PARKIMISKOHA VAHELE, peaaegu 45 kraadi all
Mõned vahivad
, aga minul on

ukse servade kaitsed
#5ma kah katsetanud igasuguseid parkimis viise, aga tundub et kasu pole midagi, jäta niipalju vabu kohti mõlemale poole autot kui tahad ikka on tagasi tulles täpselt minu auto kõrvale pargitud, samas ülejäänud kohad ikka vabad 
autost eemal olemise ajast see kah ei sõltu 5 minutit või tund, olukord on iga kord sama

autost eemal olemise ajast see kah ei sõltu 5 minutit või tund, olukord on iga kord sama

ukse servade kaitsed
#6Õnneks enda masinale pole vastu mindud (vähemalt Eestis
)
Aga alati kui võimalik siis tasub parkida teise alfa kõrvale, šansid on suuremad et auto jääb terveks

Aga alati kui võimalik siis tasub parkida teise alfa kõrvale, šansid on suuremad et auto jääb terveks

155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT
ukse servade kaitsed
#7häda rohkem selles, et GT uste viimane lahtimineku aste on liiga suur ja jõuline. Reeglina ei saada sellest enne aru kui uks lahti ja tihedas kohas ei viitsi koguaeg ka ümber auto joosta ...
tahaks teisi autosid säästa ... pigem
tahaks teisi autosid säästa ... pigem
ukse servade kaitsed
#8Endal avastasin 15cm pikkuse mõlgi, arvatavasti teise auto ukselöögist. Täpselt parempoolse esiratta kohale. Tükk aega mõtlesin, et kuidas selline mõlk sai tulla. Sest bumperi alumine osa on laiem, et miks siis seal sellist joont sees pole juhul kui oleks keegi sisse sõitnud kuidagi. Mõtlesin isegi, et keegi harjutanud käega mingit ründelööki
Tundub et uksega arvatavasti on see löök sinna tehtud. Kuid see pidi ikka löök olema...
Kas tormise ilmaga on uks lihtsalt käest ära läinud ja lennanud sisse või siis tõesti ei meeldinud isikule minu Alfa? Enamasti olen ikka ise nii parkinud, et pääseksin vabalt sisse kuna sellel 145'l on pikkad uksed ja peab palju ruumi olema, et sisse mahtuda.

ukse servade kaitsed
#9Mul on õnnestunud maja ees saada 2 x ühe aasta jooksul õnnelikuks.
1. tagurdati öösel sisse ja 2. korral kriibiti lihtsalt esikülg ära, ilus sinine oli teine. Aga nuh mis sa ikka teed, see viiski mind Alfa ostuni. eelmine auto oli lihtsalt nii õnnetu.
Lisaks neile 2-le intsidendile sain samal aastal kitse Tallinna kesklinnas kõrval uste, vargad lõid taga akna sisse ja tormiga libisesin valgusfoori alt läbi ja teisele autole sisse( lõpuks oli ikka ise ka süüdi) sellest ma ei räägigi kuidas see auto lagunes:P
1. tagurdati öösel sisse ja 2. korral kriibiti lihtsalt esikülg ära, ilus sinine oli teine. Aga nuh mis sa ikka teed, see viiski mind Alfa ostuni. eelmine auto oli lihtsalt nii õnnetu.
Lisaks neile 2-le intsidendile sain samal aastal kitse Tallinna kesklinnas kõrval uste, vargad lõid taga akna sisse ja tormiga libisesin valgusfoori alt läbi ja teisele autole sisse( lõpuks oli ikka ise ka süüdi) sellest ma ei räägigi kuidas see auto lagunes:P
ukse servade kaitsed
#10Spark, mis sa sinna panid siis?
Rajapäeval tahtsin küsida, aga ei saanud mahti.
a.k.a Anthrax
ukse servade kaitsed
#12ma paneksin kah hea meelega sellised ribad oma Alfa ustele. Täpselt sama värk, mis herr sparkil, ainult et 156-l. Viimane nõks on üsna järsk ja tugev. Kuigi ma ise seda tean ja oskan arvestada, ei jõua kõigile kaassõitjatele enne väljumist kisada, et uks avada rahulikult.
ukse servade kaitsed
#13läbipaistvast pehmest plastist liistudAnthrax wrote:Spark, mis sa sinna panid siis?
hankisin need ~40EEK-i eest Pärnu mnt. Volvo kaatrite kõrval olevast varuosade poest
muide ka kroomitud liiste oli

ukse servade kaitsed
#14spark wrote:läbipaistvast pehmest plastist liistudAnthrax wrote:Spark, mis sa sinna panid siis?
hankisin need ~40EEK-i eest Pärnu mnt. Volvo kaatrite kõrval olevast varuosade poest
muide ka kroomitud liiste oli![]()
Jepp!
Olen näinud neid kroomliiste.
Olen näinud kus üks vanem bmw oli ÜLENI nendega ära tuunitud...
chrome-bling-bling oli ümber kõikide uste ja tagaluugi.
a.k.a Anthrax