CarStop PÄRNUS

Mõtlesin et ehk on natuke kasu sellest, vähemalt võib olla PÄRNU ALFA omanikutele.

Koht on siis CarStop, Pärnus, Papiniidu Statoili taha.Supperr vennad on seal. Kui esimest korda sattusin sinna oma ALFAGA ( enne seda pidavalt käisin OPELIGA nende juures ), tahtsin hammasrisma ära vahetada, EI Olnud see palve vendadele :shock: :shock: :shock: . Pandi aja kirja, asi tehtud :D

Alumist ÕÕTSHOOBA PROFID vahetavad 40 minutiga :shock: MAKSIN 340eeku!!!! USUTE :?: :?:

TAGUMIST SILLA VARDA 15 minutiga :D MAKSIN 170eeku ( KALEV HOLZBEG PÄRNUS 6 kuud tagasi VAHETAS MULLE SEDA JUPPI 5 tundi :twisted: )

Mina näiteks Pärnus veermiku osas saan ainul CARSTOPi pöörduda. LAHE SELTSKOND, KORRALIK JA KIIRE TÖÖ :!:

CarStop PÄRNUS

NAljakas see, et mina sain kord selles carstopis vahetatud aind õli, tahtsin ka esisilda ja rattalaagrit. Helistati nii 4h pärasts, et sorry, aga meil puuduvad vahendid alfade remondiks. Siis Sai pikalt Holzbergi juures käidud, aga sealgi saadi hakkama aind õli ja õõtsakondi vahetusega. Midagi tõsisemat teha tahad, siis ikka Tallinn. Aga mul 2,5l- kapoti all vähem ruumi.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

CarStop PÄRNUS

Peab ka mainima et Pärnu Carstop on täitsa asjakohane koht kuhu autot remonti viia. Kui ikka lähed käigukasti õli vahetama siis see vahetatakse ikka ära mitte ei valata juurde. :) Ja nii on ka teiste muredega.