SUVALINE PLÄMA

ts, ma leidsin kapist mingi puldi, millega saab sõidu ajal salaja naist närvi ajada ja raadiot hallata...
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

SUVALINE PLÄMA

K.Kotkas wrote:ts, ma leidsin kapist mingi puldi, millega saab sõidu ajal salaja naist närvi ajada ja raadiot hallata...

ooh-> see oleks lahe :lol:

Kui ta Sul väga üle on... siis ehk proovid seda natuke kuskil alal hoida ja siis mõtlen mingi hea variandi, kuidas see salaja autosse toimetada (võiks veel lapse kätte anda, tal tagaistmelt veel andekam makiga toimetada :lol: )
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

Nii... et siis möla ei vabuks, tuleb uuesti teema käima lükata.

Innustatuna ühest teatavast punasest 156-st sai huvi pärast pilt üle pika aja mobile.de peale visatud ja ennäe imet mis põnevaid asju leidsin http://www.mobile.de/SIDY.4LwPzCPRYgrxm ... 1267726983&

ja

http://www.mobile.de/SIDmLc3z4UV7L86bdB ... 1273184577&

Ütleks nii, et sellist pakkumist just iga päev ei tule. Et mõni mees, ei kujuta ette küll kes, võiks nüüd asja käsile võtta ja selle sinise näiteks eestisse tuua :roll:

SUVALINE PLÄMA

Luman wrote:Ütleks nii, et sellist pakkumist just iga päev ei tule. Et mõni mees, ei kujuta ette küll kes, võiks nüüd asja käsile võtta ja selle sinise näiteks eestisse tuua :roll:
Aga miks mitte 147GTA? 8)
a.k.a Anthrax

SUVALINE PLÄMA

Need kahevärvilise sisuga on jah sitaks ilusad, sai ka neid piilutud, aga neil hinda nagu tiba enam :D

Aga Alfanatico, kus sa nägid gta orig velgi müügis?
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

SUVALINE PLÄMA

Luman wrote:.... ja selle sinise näiteks eestisse tuua :roll:

kumma :P

aga tegelt on see imelik plats ... just, kui "jääkide" kauplus

suht väikese läbisõiduga mitu aastat vanad masinad ja ühesuguseid.

Nt. 166 - sama mootor, sisu ja käigukast ja üsna samasuguse, suht väikese, läbisõiduga ja samal kuupäeval arvele võetud.

Ja need GTA-d ....
Seitsekümmend Viis

SUVALINE PLÄMA

Eks neid gta-sid hakkab kah varsti tulema siia, hinnad ju enamus masinatel ikkagi langevad ja kunagi avastatakse, et peale 5 seeria bemmi või a6/8 on kah teisi masinaid, mis liiguvad suht kiiresti edasi.

Mõtlesin ka korra 147 gta peale, isegi üht sai vaadaatud, aga 2 asja:

1 sisu- krt niiiiiii tavaline tundus seest, ainus + :D topsihoidjad :D

2 naisele vastuvõetamatu 2 ukseline masin, kunagi oli G2 ja peale seda EIIII!
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

SUVALINE PLÄMA

no ole nüüd...

ütle naisele, et kui ei meeldi siis sõida bussi v taksoga :D

vaata mis pererahust saab :P

tegelikult on asi veel lihtsam

tahad kiiret autot... aga kuidas sa küsid? mis argumendid sa tood?

küsi targalt

Kallis - kas sa tahaks 2 ukselist v 4 ukselist GTA-d...

kaasa ühmab loomulikult, et kle, miski 2 ukselise panniga me kl ei hakka piimajärel käima...

naksti 156 GTA õuepääl ;)

SUVALINE PLÄMA

mul pojal juba need vihikud teist aastat olemas :lol:

Aga "teemasse" kah. Tänahommikuses Torpeedos lahati järjekordset jalgpallimatši ning A.Raid tuli välja oma teooriaga:

"...Kahjuks peab siiski ingalsi kurvastama faktiga, et jalgpall on TEGELIKULT leiutatud Eestis juba iidsetel aegadel... Ainult, et plats oli teise kujuga ning palli ei olnud. Lihtsalt mehed jalutasid tarkade nägudega platsil ringi ning mõtlesid tarku mõtteid. Loomulikult kui midagi jala ette jäi siis see löödi platsilt minema. Ning Eesti jalgpallitraditsioon on püsinud muutumatuna juba aastasadu..."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....