SUVALINE PLÄMA

Hea, et oskan saksa keeles aind oma nime öelda ja nüüd alfanatico tulistab mulle kohe miski lingi tervenisti täis saksa keelt.

1. Kuidas saada müüjaga kontakti,

2. Kuidas toimeteda eestisse

3. Kuidas.......

Help needed :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

SUVALINE PLÄMA

bnd wrote:Help needed :D

Help offered :lol: või sry Hilfe angeboten :lol:

Mispidi ja asja tõlkida vaja?
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

Mis moodi ma need sealt näiteks kätte saaksin?

Muud muret nagu polegi :D

SUVALINE PLÄMA

esialgu pakuks, et ei saagi...

Lieferkosten: Abholung durch Käufer ja Barzahlung-> ehk siis ise järgi ja maksad sulas :lol:

iseenesest kui uurid välja mis Sul transport mingite vahenditega maksma läheb, siis on muidugi jutt teine juba... tegelikult võid siiski küsida: "Wieviel könnte Transport zu Estonia Kosten" või midagi sellist, kuid seda oleks juba otstarbekam inglise keeles teha :wink:

kontaktid: tel nr 079 659 15 60 ning e-mail puudub (tegemist ikkagi oksjoniga :wink: )

SUVALINE PLÄMA

...see on üks shveitsi oksjon jah paraku, seal kõigeallpool leiab müüja telefoni ja kui näiteks mõni tuttavmees oskab saksakeelt sul siis võiks helistada ja saabki selgeks, kas saab, mis saab ja kuidas saab ja kas üldse alles veel... saatmine pole keeruline iseenesest vist, igasugu võimaalusi...

...muideks see pakkumine lõppeb 8 tunni pärast :!:

...alati võib ka inglisekeeles proovida :wink:

SUVALINE PLÄMA

alfanatico wrote:...no ujutab kraamist :D

jah OLEKS MUL GTA, siis ei oskaks kohe validagi :roll:

sellepärast omale GTA-d ei ostagi :mrgreen:

SUVALINE PLÄMA

ts: ikka areng järk-järgult. Järgmine loomulik etapp on minu 2,5l ära ostmine, siis paar aasta pärast saad rahulikult gta-d näppima hakata. :)

Oi ma olen hea müügimees

SUVALINE PLÄMA

bnd wrote:ts: ikka areng järk-järgult. Järgmine loomulik etapp on minu 2,5l ära ostmine, siis paar aasta pärast saad rahulikult gta-d näppima hakata. :)

Oi ma olen hea müügimees

:lol: :lol: :lol: aga kuna ma tegelen kutselt ostmisega siis ma nii kergelt õnge ei lähe :lol:

Ma olen siuke vana kooli inimene, et kui 2,5 siis kas GTV6, 90 või Sei ning kui GTA siis juba "Päris 105"

ja 24V puhul tuleks kõne alla esmalt siiski ViscoMatic'uga Q4, ja alles seejärel 33 Stradale :twisted: või 166

Ja nädalavahetuseks võiks omale type 41 Royal'i või 8C2900 või siis mõne RZ/SZ/TZ-i muresteda :lol:

Oi ma oskan unistada

SUVALINE PLÄMA

Kunagi netis kolades leidsin ka päris mitu kuulutust kuskilt ala ebay-st või sellisest kohast, kus kus müüdi mingeid replica GTA veligi, pildi järgi nägid igal juhul suht identsed välja originaalidega. Linke muidugi hetkel enam anda ei oska, aga kui uurida, siis kuskilt kindlasti saab.

SUVALINE PLÄMA

:!: :!: :!:

REPLICA - kohati veidi pehmem kui originaal, st konarustel tulistamine võib nende vormi hammasrattale lähendada...

GTA - kiire ja agresssivne sõit

SUVALINE PLÄMA

pakuks variante:

a. miski oli tagaaknal mis tegi HÜPPE läbi klaasi välja... (arvestades 156 tagumist aknalauda sinna väikseid esemeid püsima ei saa ja suured ei mahu- seega ebatõenäoline)

b. midagi oli tagaistmel mis sai äärekivist üle minnes piisava kiirenduse et välja hüpata...

c. keegi autosolnutest tegi läbi klaasi lahkumiskatse

neid variante võiks veel lisada vastavalt fantaasiale kindlasti...