Alfa 156 2,5

madis wrote:ma pean kahjuks teatama, et valik langeb sama marki auto kasuks kui on praegune. üliõpilasena ei julge tõesti seda riski võtta, et alfa romeot remontima hakata.

(saan vist kohe siit foorumist bänni :D )

Keegi meist ei ole ideaalne :lol:

Alfa 156 2,5

madis wrote:ma pean kahjuks teatama, et valik langeb sama marki auto kasuks kui on praegune. üliõpilasena ei julge tõesti seda riski võtta, et alfa romeot remontima hakata.

(saan vist kohe siit foorumist bänni :D )

bänne meil ei jagata... äärmisel juhul kustutavad kurjad moded postitused ära :lol:

Üliõpilasele siiski ei ole ka propelleri remont tihtipeale eriti jõukohane Üle terve maa...

oma lähedaste tuttavate kogemusest siis :-) ja seda ERITI juhul, kui ei ole seda rahakest, et autot ühe hoobiga välja osta (ja siis "ühe hoobiga kotitäis sulli esisilda keevitada" :lol: :lol: :lol: )

Siiski müts maha 8) et välja ütlesid :wink:

Igal inimesel on vaieldatamatu õigus otsustada oma veendumuste ja arusaamade kohaselt (ja seetõttu ei hakka praegu siis enam müügitööd tegema-> teada ajalooga prillikiviks lakutud 156 vs "äsja saksast" kvaliteet sõidukiga... seda enam, et kod. bnd peab ka talvel millegagi mis ei kannaks tähist GTA ringi liikuma :mrgreen: )
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa 156 2,5

õnneks praegune propeller on tehniliselt täiesti korras ning hoolduseid ei ole kuskil Vitja garaažis v Ljasnamjae tehtud. tublimad leiavad ehk isegi auto24 kuulutuse :lol:

ka mind häirivad sellised kodanikud, kes viimase raha eest mingi rimaka endale ostnud on ning seda kodus garaazis sirgeks keevitavad.

nii muuseas küsin vahele, et kas 156'le ka mingit põnevamat veoskeemi pakuti? 4vedu?

Alfa 156 2,5

madis wrote:nii muuseas küsin vahele, et kas 156'le ka mingit põnevamat veoskeemi pakuti? 4vedu?

pakuti-> kuid siis tõstetud vormil ning kombineerituna 1,9L diisliga... 156CW nimetatakse seda siis...

muidu on ta niigi piisavalt põnev....

Kui aga neliveolistest Alfadest rääkida, siis jah... 164 on; 155 on; 156 CW on; 33 oli nii 4x4 kui permanent4 versioonis olemas ning loomulikult saab Brera'le ja 159'le q4 skeemi muretseda :roll: Lisaks sellele on veel ka AR51 Matta olemas -> Tõeline maastur :wink:

Alfa 156 2,5

E.T. wrote:156 SW Q4 oli ka mäletamistmööda valikus... www.alfaromeo.com on ta ka mudelivalikus endiselt olemas...

kasutatuna pole müügis neid näinud ühtegi...
Quote:
The engine on the Alfa Sportwagon Q4 is a perfect blend of performance, low fuel consumption, reliability and environmental compatibility :mrgreen:
The new 150 bhp 1.9 JTD 16V M-Jet, engine capacity 1910 cm3.

A.K.A. tavalise 156 vedrude peal olev CW :roll:

kui sinna oleks saanud või saaks ka 3,2 V6 mootorit, oleks jutt teine :twisted: