SUVALINE PLÄMA

ts wrote:nooh tegelikult on meil olemas ka veel teine (ülisalajane) foorum, kus me väga piiratud seltskonnaga kokku lepime, millises teemas offtopicuid korraldada ja millistes mitte...

:lol:

see ei ole juhus, et süstemaatiliselt igale poole OT-d tekivad :lol: :lol: :lol:

Aga see on muidugi puhas modes spesial ja sellest siia skriinsotte ei panda :lol:

SUVALINE PLÄMA

Luman wrote: Aga see on muidugi puhas modes spesial ja sellest siia skriinsotte ei panda :lol:

aga otse loomulikult-> teglikult jään vist nüüd modereerimise õigusest ilma, kuna selle saladuse avaldasin :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

My-God....

siiani pisarad silmas....

BTW rehv v.s. kumm

A24.ee:

l6tvriist (registreerimata)
Re: Millal talverehvid alla panete?
Mis vahe neil suvekummidel ja talvekummidel on? Talvekumm on paksemast lateksist ja pealt "mummuline"? Suvekumm on lihtsalt sile või kergete soontega? Sain ma asjast õigesti aru?

21:22 22.10.2007
ts (registreerimata)
to l6tvriist

täpselt nii... ja siis on ka veel "lamellkumm" -> see on siis paksust materjalist, kuid kergete soontega (meenutab suvekummi) :-)
ja siis on naelkumm kuid see on nagu rohkem selline... sado-maso teema :-)

ja siis on veel rongi- ja trammijuhid, kes räägivad, et kõige parem on üldse ilma kummita... liigelda

:-D

08:51 23.10.2007
teadja
to t6tvriist - suvekumm, ei tohi sile olla (sile on ikka mõeldud ringrajale). pealegi kulunud kummiga ei tohi ju liigelda, saad trahvi!

09:26 23.10.2007
James75
to teadja => to l6tvriist
Kulunud kumm võib tõesti katki minna. Ringrada!. Vot nii karme mänge pole veel mänginud.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx

kihutaja maanteel (registreerimata)
A põhimõtteliselt on mul pohlad kas sõidetakse talverehvidega või talvekummidega. Siil saab ka aru millest räägitakse ei ole ju mõtet tähte pooleks ajada, või?
Naljameestele: ei see naelkumm pole nii sadomaso midagi võt protikumm e second ... on pervode värk. Ja see et kumme käiakse hommikul töökojas vahetamas on ka tsipa imelik värk :)
delfi naistekas:
Re: armukesega - kummiga või ilma?
Autor: lihtne mees
Aeg: 10-08-07 15:34

hämmastab mindki omadest kogemustest kui paljud naised on kohe nõus ilma kummita tegema - nii oraali, vaginaali kui anaali.

Autor: teine mees
Aeg: 10-08-07 15:38

armukesed on nõus veelgi enamaks! me teeme ilma kandoomita veel manuaali, virtuaali, globaali, karnevaali, pannkooke ja koduõlut.

Autor: teine mees
Aeg: 10-08-07 15:43

muide, ükskord jõime ilma kummita isegi originaali!

Lihtsalt :lol: :lol: :lol:

SUVALINE PLÄMA

Väike enesediagnostika abimees MEESTELE :)

>

1. Kui sa oled üle neljakümne ja sul on pesulauakõht, oled homo. See saab ainult olla selle tulemus et sa pole libistanud piisavalt õlut oma sõpradega, vaid oled kulutanud oma vaba aja kandes nahast riietust, tehes kõhulihaseid, aeroobikat ja järginud mingeid trendikaid dieete.

>

2. Kui sul on kass, oled selgesti homo. Kass on nagu koer, ainult et homo. See puhastab ennast pidevalt, tal on pehme puudutus (kui ei kasuta küüni) ja mäub et saada süüa. Mõtle veel kuidas koera kutsutakse? ?Killer,

siia! Ma ütlesin vea oma perse siia paganama peni!? Siis mõtle kuidas

kutsutakse kassi? ?Miisu, tule issikese juurde, kss kss kss!? Jessas, oled

tõepoolest õigusega tembeldatud homoks.

>

3. Kui sulle meeldib limpsida lutsukommi, pulgajäätist, oled kindlasti

homo. Heteromees ei ime muud kui grillribisid ja tisse. Kui sa oled täheldanud endas, et sulle meeldib millegi muu imemine, oled vaieldamatult homo.

>

4. Kui keeldud pasastamast üldkasutavasse pellarisse või soristamast avalikule parkimisplatsile, siis sinusse on hiilinud homoseksuaalseid

kalduvusi. Kogu maailm on heteromehe jaoks WC. Ta võib ennast kergendada kus iganes soovib.

>

5. Kui jood midagi muud kui tavalist kohvi, oled homo. Heteromeest ei kuule kunagi tellimast lattet või espressot. Kui sa oled mingil eluetapil asetanud sellise tassi oma huultele, on kindel, et su huultel on olnud ka midagi maskuliinset.

>

6. Kui tead rohkem värve kui 6 põhivärvi, või rohkem magustoite kui

kissell ja jäätis, siis oled kindlasti andnud vabasõite meestele. Õigel mehel

on mälus piiratud arv kohti nimetatud asjadele, ehk need piirduvad ainult

eelmainituga. Kui sa tead mis on chartreuse või fressier, oled vaieldamatult homo. Kui lisaks sellel oskad mainida muid kangatüüpe peale polüestri ja puuvilla oled samuti shokolaaditrukkija.

>

7. Kui sa sõidad autoga mõlemad käed roolil, siis sured ka arvatavasti oma ühetaktilise vilinal. Heteromees paneb mõlemad käed roolile vaid et

tuututada aeglustavad eided ja homod oma teelt eest ära. Muul ajal vajab ta teist kätt maki seadistamiseks, purksi söömiseks, õlle hoidmiseks või

lihtsalt käigukangil hoidmiseks. Tähelepanu! Kui su käsi lebab käigukangil muul põhjusel kui võimalik kiirem vahetus madalamale käigule, sellega tagades võimaliku kiireima kiirenduse, oled homo, kuna seda erandit arvesse võtmata lebab heteromehe käsi vaid iseenda kepil.

>

8. Kui sa ei saada seda teadet edasi kõigile meestele oma kontaktide nimekirjas, kuna kardad et see haavab kellegi tundeid, oled tõepoolest

karamellimees.

SUVALINE PLÄMA

WTF ET, audi on sulle ajudele hakanud ve? :roll: :? :shock:

...tee alfaga paar ringi, äkki tuleb midagi paremat, see "põõsakeiss" oli juba niigi ülevõlli, ausalt, mis toimub? :o

SUVALINE PLÄMA

no kuna eelnevalt käis Delfi Style vihtumine ja meenusid hiljutised arutlused niplipedede teemal, siis keerasin vinti peale...

keerasin üle

vabandust :(

enam maitsetuid nalju ei tee...

SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote:keerasin üle

vabandust :(
enam maitsetuid nalju ei tee...

Nooh aga-> poleks Sa seda siia teemasse lisanud, siis poleks suutnudki leida õhkõrna piiri naljaka ja mitte-enam-nii-naljaka vahel :lol:

Edaspidi proovin ka ise delfis käimisest hoiduda (lihtsalt väga andekas tundus see sõnademäng :lol: )

SUVALINE PLÄMA

...einoh pole hullu, mul lihtsalt allergia saasta vastu, olgu see kasvõi huumor :) ...ja mingid suguelunaljad klassikalises eesti kamamarinaadis on faking oovful

SUVALINE PLÄMA

Kui keegi halba nalja ei teeks, ega siis varsti ei teakski mis see hea nali on :wink:
a.k.a Anthrax