SUVALINE PLÄMA

halb nali on talutav, aga sitt nali on halb :lol:

a mul suva samas, kui kõigile meeldib, siis andke valu pede ja bemmikummi vms kakahuumoriga, ärge tehke minust välja... tõenäoliselt paiskan ise ka talumatut illi ekraanile aegajalt niiet pole mul köhida tegelt midagi :)

SUVALINE PLÄMA

alfanatico wrote:halb nali on talutav, aga sitt nali on halb :lol:
a mul suva samas, kui kõigile meeldib, siis andke valu pede ja bemmikummi vms kakahuumoriga, ärge tehke minust välja... tõenäoliselt paiskan ise ka talumatut illi ekraanile aegajalt niiet pole mul köhida tegelt midgi :)

ammu pole värskeid pilte näinud.... :roll:
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

SUVALINE PLÄMA

JAA, o JAAAA :twisted:
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

SUVALINE PLÄMA

http://www.osta.ee/index.php?fuseaction ... id=2216222

Püha taevas... :shock:

kes mäletab, kuidas seda prillikivi muidueest pakuti? :roll: eelmine aasta ja peaaegu oleks löömaks läinud :roll:

NO KRRT KÜLL...

AR saamiseks tuleks kuskil kontrollis ära käia

"käigukast vigane, ainult 2 käik läheb sisse, sõidu ajal kast koliseb" :evil:
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

Siis kui ma eelmisele omanikule helistasin siis tema jutu järgi olevalt turbo tundma andvat, et laagrid loksuvad. Kui tagasi helistasin siis oli auto juba müüdud. See oli kuskil 3 kuud tagasi.
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

SUVALINE PLÄMA

ai, kahe külastuskorra välel pole siia kirjutatud, panen kirja.