M. Alfa Romeo 166 MÜÜDUD LUKKU

Tundub et sellise auto müük on ikka sigaraske.See aeg mis auto on müügis olnud,on vaatamas käinud 1 inimene.Ja see ütles ka ,et auto on tõesti korralik aga vist võtab ikka palju kütet,hooldus kallis ja ta ikka ei taha.Mida kuradit :?: ta neid 166 siis vahtimas käib.

See selleks.

Auto tõesti korralik,müügis siis sellepärast et olemas tööauto,mis ka juba varsti asendatakse uuemaga.Alfat polegi nagu koju seisma vaja.

Enamus hoolduseid tehtud Pirni tänaval.

Varuosadest siis niipalju mis hiljuti vahetatud-tehtud,taga silikoonid,tagumine stabikavarras,ees alumised ja ülemised õõtsad,tagumised õõtsad pole ka mitte väga hammu vahetatud,amordid,pidurihooldus,mootoriõli,mootoripadi jne.

Kindlasti on ka veel tingmisvõimalus.Läbisõit org.

Kas keegi aitaks mind selle väikse murega.

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Last edited by Alfa166 on 21 Nov 2007, 23:26, edited 3 times in total.

Jõudu, ma müün enda oma alates aprillist. ..

TRK Ranno ytles mulle mõned päevad tagasi ka hinna, millega oleks reaalne müüa, olen juba päris lähedal sellele. Mis muidugi tähendaks, et saan kenasti liisinguga sotid selgeks ja siis istun, kaks kätt taskus ja toksin sms-laenu taotlust, et kuskilt uue jaoks sissemaks saada :) . Või noh, nii hull pole, aga mingi kotermann lisaks üldiselt nõrgenevale kasutatud autode turule, on sees küll. Ikka see pagana "alfa-maine" vist.

Jättes korraks kõrvale kõikvõimalikud arutelud "kas laguneb rohkem kui..." - kas tõesti on nii vähe neid, kes tahaks massist eristuda? Pluss arvestatav kogus kw'sid enamustel masinatel ja üldse ka.

Oeh, läbitud teema vist tegelt. Aga sai hingelt ära :)

kas hr starfield mitte ei ole öelnud kunagi kadseid vihjeid pidi, et massist eristumine on liiga kallis lõbu. eeltoodut tõlgendades võiks ka võtta ilmselt aluseks keskmise eesti autoostja kõrvade vaheltoimuva protsessi kujutamiseks ;)

Kahtlemata on kallis lõbu. Aga selliseid, kellel pole kahju auto peale kulutada kui jaksu on, ei ole ju eestis vähe. Nö heas mõttes autopedesid nagu suurem osa sellest seltskonnast siin Või? Aga mis on sellisel juhul minu, Alfa166 ja teiste OMA alfat müüvate isikute konkurendid? 6 liitrine usakas, mõni 70ndate prantslane või midagi vanalt healt inglismaalt.

Offtopic?

OT lokkab nii ehk naa ja igas teemas, seda ei peeta isegi enam ebanormaalseks...

no reaalseks konkurendiks paraku on ostjal samas hinnklassis olevad autod...

usakad on oma söömaharjumustelt ehmatavad ja vanad prantsalsed v inglased ei ole selle sihtrühma menüüs enamasti.

mina peistisin selle 166 lingi ühele tuttavale muide, kes hiljaaegu 166 mõtteid keerutas. vaatame mis juhtub.

E.T. wrote:no reaalseks konkurendiks paraku on ostjal samas hinnklassis olevad autod...
usakad on oma söömaharjumustelt ehmatavad ja vanad prantsalsed v inglased ei ole selle sihtrühma menüüs enamasti.

Nojah, aga massist eralduvaid või natuke erilisemaid autosid selles hinnaklassis nagu polegi (väike näide 2002 a, 100K-110K) http://www.auto24.ee/kasutatud/nimekiri ... &otsi=otsi . Ergo ei tahetagi eralduda nii väga. Või käib see kuskil teises hinnaklassis (ülalpool 300K). Niisama arutlen siin :)

oeh...

tarbija vaatab ilmselt

hind mida maksta jaksatakse...

valmistamisaasta

maine mis on mingi tootjaga seotud (linnalegendid)

edaspidine oletatav hooldus ja ülalpidamiskulu (sõbra, sõber teab)

hetke tehniline seis (sn näit)

jpm

kes tahab Bemmi see vaatab Bemmi ja kes kindel et ostab Alfa see ka ostab Alfa...

ülejäänute peale ei tasu pahandada, mida iganes nad ka ei valiks... nende jaoks pole tootja lihtsalt oluline.

PS! kuigi su hinnakujundus jms on tegelikult üsna paigas ja OK. vaata mispidi tahad...
Last edited by E.T. on 10 Nov 2007, 17:34, edited 1 time in total.

tegelikult on osaliselt 166 puhul tegu :roll: vähe keerulisema teemaga :lol:

Ehk siis maailmas on kahte sorti inimesi-> mitte keegi ei vaata 166-te neutraalselt... see kas meeldib või ei meeldi

Kui meeldib, siis hakatakse otsima õiget mudelit... ja KAHJUKS peab tõdema, et 2,5Sportronic ei ole just kõige ihaldusväärsem sõiduk 166 mudelirivis :roll:

Esiteks see nutune kast... tegemist on tavalise neljakäigulsiega, millele kõik miskipärast laiendavad Audi multitronic kasti probleeme (tegelikult neid seal ei ole kuna-> kastid on täiesti erinevad)

Ökonoomikat otsiv inimene igatahes ei lähe omale ostma 2,5liitrise mootoriga autot...

Selle asemel vaadatatkse siis diisli poole või usutakse BMW/Audi/Volvo müüjate mula imepisikese kulu kohta :-)

Reaalselt võtab ju 2,5 aut samapalju kütust kui konkurendid (ok võibolla tsipa rohkem-> bmw ja oooodi omavad rohkem käike) KUID see eest peaaegu käsikästiga 3,0-ga võrdselt :roll:

ah jaa konkurentsist kah... bmw528, või siis V6 varustet volvo S80/Audi A6

Mis puutub aga 156 müüki, siis kurb kurb kurb, kuid hetkeseisuga on turg nii maha tambitud, et :evil: jube kohe... kes oleks võinud arvata, et saksas müüvad kõik tädikesed korraga oma kirikuskäimise 156-d üliodavalt maha :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

saksa "tädi" teod on igati seletatavad...

nad käivad nüüd 159-ga kirikus ja on endiselt väga uhked oma kaariku üle.

kohe kui 16X mudel jõuab müüki küllastub turg vanade odavate 166-tega

(miks ma rääkisin ühes teemas M3... uus baierlane nimelt on ülivõimas ja need inimesed kes seni E36 truud olid, peavad hakkama miljonit pangast baierisse lohistama ja vana truud sõpra müüma... neid tuleb korraga mitmeid ja seega läheb hinnasõjaks. samamoodi on oodata S5 paariliseks rs5 mis peaks olema konkurentsis baierlasega... seega vanakooli s ja rs 4 peaks ka tulema korraga mitmeid...

eelolev arutelu ei tähenda, et kõik "odavad" sportliku iseloomuga autod oleks halvad).

PS! aga uus impreza ei paista minu silmale päris subaru enam... ukseraamid, luukpära :roll: aeglusti on muidugi vahva mänguasi...

Asi on ilmselt osaliselt ka üldises inimeste maitses.

166 ja 156 facelifti eelne mudel keskmisele eestlasele nii hästi peale ei lähe. Rohkem sobib mõlema mudeli facelifti järgne versioon. Ehe näide must punase sisuga 156 millest siin juttu oli tea mitu päeva see auto üldse müügis jõudis olla, kui juba jutujärgi käib ostu-müügi protsess.

Selle auto kohta ma kommenteerida ei oska... vb on asi selles, et on tegemist diisliga või see kes otsib 156, toksib selle numbri sisse ja kahjuks see auto otsingust välja ei tule.
a.k.a Anthrax

Ma ei ütle ühtegi paha sõna Alfa Romeo kohta.Üks parimaid sõiduautosid mis mul olnud on.Hea minekuga suurtel kiirustel,vaikne ja sigamugav.

Aga seda küll,raha oskab ikka auto küsida.

Auto müügis mingi paar kuud,siis sai otsus vastu võetud et Alfat ei oleksi nagu vaja.Oleks garaaz siis vist ei müükski.

Mõni huviline on ikka olnud aga nad on ära ütelnud selle pärast et auto palju sõitnud.

Ma vaidleks vastu.Auto sõitnud aastas 35 000.Täiesti normaalne.Seega 8a.tuleb läbisõit 280 000(hooldusraamat).

Ja need toodud autod millel is.kuskil 100 ümber siis paneb ikka kahtlema küll ja hooldusraamatut pole.Autod 10 aastat vanad.

Oma autot vaadates ei ütleks et nii palju sõitnud,aga enne mind on ka olnud hoolas autoomanik.Kes pole autot käest ära lasknud.

Nii,et hakka või varsti autol spidokat kerima et ostja leiaks :lol:

Sellised inimesed täitsa olemas ja Alfa spido kerimse eest küsitakse 1200eek.

Samas täiesti mõtetu asi siis kaob ju ära hooldusraamat.Ja hind ka ei muutu sest 166 eriti ju ei osteta.Minu müügihind ka selline sest auto läbinud ikka tõsised 280 000.Auto ise väga korralik.

Muretuid kilomeetreid peaks veel palju olema.

Ei tea kas peaks hinna veel ostjasõbralikumaks tegema :?:

Huvilisi pole nagu üldse.Aga 156 on nagu minekut küll.

UUS HIND

Praeguseks hetkeks on auto müüdud.Kuni tänaseni oli veel minu.Kus auto siis silma hakkas?

Uskumatult suur huvi tekkis inimestel viimastel päevadel.

No muidugi oli ju suur hinnasula.

Nii et Alfa müüjad tehke enda hind ostjasõbralikuks ja läinud ta ongi nagu nipsti. :lol:

Teema LUKKU