SUVALINE PLÄMA
#452Hmm...
kuna siin ennem käis diskussioon paksukse Brera üle
siis pakuks, et pildil
ongi lgp. Brera
kuna siin ennem käis diskussioon paksukse Brera üle

ongi lgp. Brera

155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT
SUVALINE PLÄMA
#453selle bello ballerina maalist saadud inspiratsiooni mõjul veeti jah Brera paberile

SUVALINE PLÄMA
#454E.T. wrote:selle bello ballerina maalist saadud inspiratsiooni mõjul veeti jah Brera paberile
![]()
![]()
inspiratsiooni saadi ilmsel maestro Giugiaro suurenevast ja vanevast kehast ...
oma näo, kortsud ... vanaduse suutis ta juba 156-te (peale näopesu) sisse panna ...
nägu veel kõlbab ... aga pepu kortsud

159 ja Brera näol süvenes see veelgi ... õnneks ainul matsakus

aga jah, kui EVO-s 159st kirjutati, siis märgiti ära, et 3,2 Q4 sedaan oli kaalult raskem, kui 540 bemm
EDIT: ja vaatamata kõigele on nii 159, Brera kui Spider ilausad ja ka sexikad

PS: kui ma ainult oma 1,88m pikkuse juures Brerasse paremini ära mahuks ... proovisõidul oli klaaskatuse kate lahti umbes 20cm, siis ei olnud pea millegi vastas

Last edited by spark on 15 Nov 2007, 18:34, edited 1 time in total.
SUVALINE PLÄMA
#455...minujaoks on brera piisavalt sihvakas väljanägemiselt, ainult, et jah, triikraud taskus 

SUVALINE PLÄMA
#456ai julend enne aaakuega kaaluparalleeli kiskuda.. kartsin pasunasse saada 
a nüüd pläratati 540 bemm
see on ju parematel (hartge) päevadel oma 270kW tagumisse rattapaari...
see powerplant viskab fünferit edasi piisava nobedusega... no kaalu poolest ei tohiks ka kurvisuutlikus oluliselt erineda ju
kas tõesti on itaalia autod hakanud frankfurterit sööm?
kui juba paksuks õgiti, siis oleks aeg ka ülelaadimisega väikesed ja vabalthigavad suured tõsta talli
6 liitrine tagaveoline breraGTA
4,2 liitrine 4 veoline 159 GTA
2,0 supercharged 14X GTA
tulevik?

a nüüd pläratati 540 bemm
see on ju parematel (hartge) päevadel oma 270kW tagumisse rattapaari...
see powerplant viskab fünferit edasi piisava nobedusega... no kaalu poolest ei tohiks ka kurvisuutlikus oluliselt erineda ju

kas tõesti on itaalia autod hakanud frankfurterit sööm?
kui juba paksuks õgiti, siis oleks aeg ka ülelaadimisega väikesed ja vabalthigavad suured tõsta talli
6 liitrine tagaveoline breraGTA
4,2 liitrine 4 veoline 159 GTA
2,0 supercharged 14X GTA
tulevik?

Last edited by E.T. on 15 Nov 2007, 19:55, edited 1 time in total.
SUVALINE PLÄMA
#457Mina isiklikult armastan väikeseid mootoreid - seega eelistaks pigem dieeti..
PS: Väikseid mootoreid (V6 ja alla) armastan loomulikult tavaautodel.. 8C-s on 8 silindrit "must be"element..

PS: Väikseid mootoreid (V6 ja alla) armastan loomulikult tavaautodel.. 8C-s on 8 silindrit "must be"element..
SUVALINE PLÄMA
#458E.T. wrote:misse on moodne diisel v miks see tahho nii kiirelt otsa saab?
muidu on küll väga asine maasikas.
Noh, seal on ju lausa kütusenäidiku peal 'Diesel' kirjaski:)
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
SUVALINE PLÄMA
#459JEESUS
ma ei näe detaile
a no vähemalt üldpilt oli selge
Litraaz versus Kaal
no... 2 liitrine turbocharged ATOM ajas topgiiri onudel juuksed püsti peas ja superbaik ei saanud ka rajal sammu peetud...
ma ei näe detaile
a no vähemalt üldpilt oli selge
Litraaz versus Kaal
no... 2 liitrine turbocharged ATOM ajas topgiiri onudel juuksed püsti peas ja superbaik ei saanud ka rajal sammu peetud...
SUVALINE PLÄMA
#460E.T. wrote:no... 2 liitrine turbocharged ATOM ajas topgiiri onudel juuksed püsti peas ja superbaik ei saanud ka rajal sammu peetud...
no need baigid ei jäksa

http://www.youtube.com/watch?v=at6VK-Yf ... re=related
SUVALINE PLÄMA
#461juhul kui kellelgi jäi segaseks mis on ATOM http://www.youtube.com/watch?v=Jh__YZwndlE
ah jaa baigi kiituseks peab muidugi ütlema, et seal saab raketi kiirenduse ja mürsul lendamise tunde oluliselt viisakama eelarvega kätte kui superkaari matemaatika nõuaks...
see on ka põhjus ilmselt, miks baigid nii populaarsed on...
hetkel on muidugi talv... poisid ei vinguta oma võrre akende all ja autod valitsevad kõikjal
ah jaa baigi kiituseks peab muidugi ütlema, et seal saab raketi kiirenduse ja mürsul lendamise tunde oluliselt viisakama eelarvega kätte kui superkaari matemaatika nõuaks...
see on ka põhjus ilmselt, miks baigid nii populaarsed on...
hetkel on muidugi talv... poisid ei vinguta oma võrre akende all ja autod valitsevad kõikjal

SUVALINE PLÄMA

SUVALINE PLÄMA
#463159 võiks ju vähe kergem olla küll, siis oleks ka suvel tõeline rakett, samas sellise mõnusa ilmaga nagu eile õhtul oli, ei mänginud see kaal minu jaoks mingi rolli
Üldiselt kõiks sõltub sellest, milleks autot vaja, niisama igapäevaliikluseks on väga hea, samas kui pidevat rinkapilli tahta, siis peaks ilmselt midagi muud valima tõesti, aga saab ka sellega, nagu elu on näidanud
Ja mina armastan suuri mootoreid

Ja mina armastan suuri mootoreid

SUVALINE PLÄMA
#464just just, tegelikult on niikaua kõik hästi kuni asjal veel alfa logo küljes ja alfagrill ees 

SUVALINE PLÄMA
#465...puudutades veel hellalt eilset ja tänapäeva ning nämmutades seda suuruse ja kaaluteemat, siis mul on üks hea pilt välja pakkuda... vaadake proportsioone, meeste (tavalised keskmist kasvu tüübid) ja auto suuruse suhe, isegi täitsa naljakas ...
...ja samas kui 105 seerias kiivriga istuda oled eemaltvaadates nagu mingi krdi humanoid suure peaga

...ja samas kui 105 seerias kiivriga istuda oled eemaltvaadates nagu mingi krdi humanoid suure peaga