käsipiduritrossi tolmukummid

Kas keegi oskab soovitada, kas on võimalik käsipiduritrossi tolmukumme eraldi saada (ilma trossideta). Trossid olid üks hommik kinni külmunud, ilmselt oli vesi sisse läinud ja trossid kinni jäätanud ja kaitsekumme nagu enam polnudki seal .Alfa on 145 ja ketaspidurid taga.

Siin idas on talved karmid.

Mulle tundub, et ma näen tulevikku ette:

ca 2 nädala pärast tekivad uued teemad ukselinginupu kinni jäämisega ning küsimused teemal: "kuidas avada sw tagaluuki".

Aga kui nüüd asjast rääkida, siis analoogseid trossikumme võiks leida igast lammutusest või garaažist. Need ei pea ju kindlasti olema just Alfa omad. Ise lasin mõlemad trossid äsja ära vahetada sest mõlemad olid vett saanud ja tundus olevat mõistlikum ennetada probleemi.

Nii paar vihjet alfistile talveks.

Üldiselt ei ole soovitatav ööseks käsipidurit peale tõmmata, jätke lihtsalt käik sisse, ise vähemalt tegutsen peale seda kui mingi 2 korda ööga trossid kinni külmusid, nii.

Teine soovitus oleks just rohkem 156 meestele, kui peaks juhtuma, et pole viistinud tihendeid korralikult silikooniga kokku määrida ja hommikul avastate, et uks ei tule lahti, siis soovitus: mitte proovida korra tugevasti tõmmata, et ehk tuleb lahti. Ise korra proovisin, uks lahti ei tulnud, aga ukselink jäi küll pihku :oops: . Aga õnneks oli Kalvol kohe laost võtta see link. Hinnaks oli kuskil 1k eek.

morbiid wrote:Kuidas siis seda SW tagaluuki avada saab :shock:
niikaua kuni õues soe, saab avada puldist või salongis asuvast kangist. Nii kui temp langeb - seda ta ka kohe varsti teeb - hakkavad osade elektromagnetitega jamad ning siis ma juba enam ei tea kuidas avada. Seni pole ma ise veel pidanud teemasse süvenema kuna kõik funkab kuid Alfaomanike puhul hakkab ka see teema juba legendaarseks muutuma.

sain ka see aasta mingi 2 ndalat tagasi tunda omal nahal seda krdi kässari kinni külmumist. Küsisin siis tarkadelt näu ja öeldi et jõnksuta, küll lahti tulevad, ja siis ma jõnksutasin-----------kohe korralikult-----tulemus: Uued piduri kettad. :D