kus keegi elab ka ?
#18Teeme oma Viimsi gängi?
Ainukesi alfasid mis ma viimsis olen näinud on üks kuldsete velgedega must 33 ja üks ilusat meresinist värvi 166.
Kus te peidate end kõik?

Ainukesi alfasid mis ma viimsis olen näinud on üks kuldsete velgedega must 33 ja üks ilusat meresinist värvi 166.
Kus te peidate end kõik?

155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT
kus keegi elab ka ?
#19mind võib leida viimsi lähedalt lähemalt mähelt,kus ma elan 

Last edited by Alfa Romeo 33 on 28 Nov 2007, 17:27, edited 1 time in total.
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
kus keegi elab ka ?
#21veiks wrote:Teeme oma Viimsi gängi?![]()
Kus te peidate end kõik?
ühel ilusal kolmapäeval loendasin ma hommikul 5 alfat
iru-ecoland-statoil-kaluri 1-muuga mrsruudil

kus keegi elab ka ?
#23kes tartus elab ja sõidab musta alfa 33ga imola kiri tagaluugil ning 13" valu all
reede õhtul sai nähtud täitsa kena oli
reede õhtul sai nähtud täitsa kena oli
kus keegi elab ka ?
#24starfild wrote:Minu oma oli aasta tagasi veel Viimsis. Kaluri strassel. Seal on pesa vist.
Idee poolest võib minu maja ees seismas näha kahte rohelist 164-ja ja ühte musta 75-te.
Elan siis pms. sadama väravates

155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT
kus keegi elab ka ?
#25E-R pesitsen Viimsis ,R-P pesitsen Pärnu - Jaagupis .
Neid alfasi on veelgi peale 33,75,164(punane ja roheline),159wagon(tihti seisab Viimsi Haigla ees),147(roh. ja pun),156 mitut masti
Ise kahjuks hetkel Alfonsoga ei sõida !
Neid alfasi on veelgi peale 33,75,164(punane ja roheline),159wagon(tihti seisab Viimsi Haigla ees),147(roh. ja pun),156 mitut masti

Ise kahjuks hetkel Alfonsoga ei sõida !
kus keegi elab ka ?
#26natuke OT, aga tööpäevastel aegadel asub üks alfade päevakodu ühes kesklinna sisehoovis, kus võib kohata ühte musta valgete kirjadega 155-t ja kahte 156-t (tumepunane ja tumesinine). naaberhoovis on vilksatanud ka gtv.
kus keegi elab ka ?
#27Et kust leida viimsi alfasid... ühe tumerohelise 156 leiab Männi teelt...
kõrvalmaja hoovis seisis üks punane 147 aga see oli hiljuti auto24 müügis... tundub et vist nüüdseks omanikku vahetanud... aga jah neid on näha olnud veelgi... Viimsi kaubahoovi juures olen täheldanud mitu korda üht 155
kõrvalmaja hoovis seisis üks punane 147 aga see oli hiljuti auto24 müügis... tundub et vist nüüdseks omanikku vahetanud... aga jah neid on näha olnud veelgi... Viimsi kaubahoovi juures olen täheldanud mitu korda üht 155
kus keegi elab ka ?
#28herilane wrote:Et kust leida viimsi alfasid... ühe tumerohelise 156 leiab Männi teelt...
See Viimsi Kaubah. juures olev 155(punane ) oli minu venna oma ,nüüdseks maha müüdud ja asub kuskil Võru kandis... Äkki.
kus keegi elab ka ?
#29ma Siin väikses kohas nagu põltsamaa näinud ka juba 4 erinevat alfat
2*156 sportwagon 2.5
üks tavaline 156 sedaan kuuldavasti 2.0
ja mul endal alfa 33 1.4 imola
arvestades sellega et mil siin ainult 5000 elaniku on siis alfasid ikka liigub
2*156 sportwagon 2.5
üks tavaline 156 sedaan kuuldavasti 2.0
ja mul endal alfa 33 1.4 imola

arvestades sellega et mil siin ainult 5000 elaniku on siis alfasid ikka liigub

kus keegi elab ka ?
#30Hmh. Ma olen küll juba umbes täpselt 10 aastat tartlane, aga PÄRIT olen ma ka Viimsist...ema/vend elavad senini seal, kuigi ma ise väga tihti sinna ei satu.
PS: Neid musti Imolaid on (minu teada) 2 tartus: Üks liigub annelinna vahel, seda omab mingi tütarlaps, sai kunagi taga isegi paar sõna juttu vahetatud. Teine on ar/2r-i endine aparaat.
PS: Neid musti Imolaid on (minu teada) 2 tartus: Üks liigub annelinna vahel, seda omab mingi tütarlaps, sai kunagi taga isegi paar sõna juttu vahetatud. Teine on ar/2r-i endine aparaat.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)