Tahaks osta pereautot

:) Lähitulevikus vaja perele suuremat masinat :)

kas 156 SW või 159 SW diisel alates 2004

kumba eelistada :?:

titekäru peaks sisse mahtuma 8)

pole eriti kogemust uuema ajastu masinatega, selles osas.

ennevanasti oli see titeistmete värk igavene jebla :evil:

kevadel peaks uus ilmakodanik juba Alfatama hakkama 8)

on mingeid soovitusi, kogemusi jagada 8)

Tahaks osta pereautot

minu 156 pagassi mahtus titekäru ja kõik muu vajalik ära siis kui käru oli kokkupandud ja rattad alt võetud.

lugupeetud hr TRK (Kalvo) proovis 156SW pagasiruumi titekäruga ja vandus ruumikitsikusele alla... otsustas hoops X trail kasuks.

titeistme paigaldus on kõikides autodes sama lihtne / vaevaline... ehk siis turvahälli kinitamine on reeglina sõltuvuses rohkem hälli tootja leidlikkusest kui automudelist. minu meelest hälli kinnitamine on alati vaevaline. seevastu turvaistme tõmbad paika ja nii jääb (laps on siis ca 1 aasta vanuseks saamas). ilusam elu algab, kui vaid see padjalaadne ese hakkab tagumiku all käima (alates 15kg raskusest - üle 3 aasta vanusena).

Titevarustuse pealt pole mõtet kokku hoida ei rahas ega ajas... oma laps kelle elu ja tervis mängus, seega valiku tegemisel peaks olema põhikriteerium lapse ohutus. Paigaldusmugavus on paraku siin mõngus teisejärguline probleem.

Õnneks reeglina kallimad ja kvaliteetsemad asjad on rohkem läbi mõeldud nii kaitsefunktsiooni, kasutusmugavuse, kui ka väljanägemise poolelt.

159 kogemusi ei oska jagada...

ehk oleks kõige õigem käru kaasa võtta ja minna maaletooja juurde proovima? samas võiks kaasa haarata ka siis juba turvahälli... et kas mahud lae ja hälli vahelt turvavööd kinnitama :)

Ilusaid hetki ilmakodaniku ootamisel!

Tahaks osta pereautot

...nii, hakkame siis jälle trükkima :)

mul on kaks last 2 ja 7 ning kui maalesõit pikemaks ajaks, siis kujutage ette seda tavaari mis vaja kaasa võtta... 156SW mahutab kõik mis vaja, kahju, et ma pole pildistanud seda staffi, mis olen täiesti normaalselt sinna mahutanud, kusjuures, pagassis on ka suur-suur subwoofer ja kaks võimu 8) ...eskole, tavaline laks on: Quinny lapsevanker kolmerattaline, kaks tagumist ratast käivad klõps alt ära, vanker alla, rattad kõrvale, peale suur söögitool kokkupandav, sinnajuurde ja peale ja kõrvale, suur spordikott, veel paar suuremat kotti igast mänguajade ja tränaga, 2-3 kotitäit söögiga ja veel igast pudinaid... so whats the problem djuudz? 8) ...natuke saab panna ka salongi, väiksema lapse jalgade ette, tahaistmele kahe lapse vahele mõni pehmem asi kui vaja... mahutab niimiskole ju :P

...oleme ka kahe alfaga maale sõitnud, siis kui vaja rattad kaasa võtta, siis vagunil tagumised istmed alla, ja kolm jagratast sisse, pluss suur lapseiste, ülejäänud kraam GTsse mille pagass on tunduvalt mugavam ja vaata et suuem kui SW-l, sellest juba juttu olnud 8)

...etsiis vaata ise, kindlasti on maastur kordades mugavam stafi paigutamisel, aga kamoon MINA MAASTURIT EI OSTA! :lol: :) ...vähemalt mitte veel :oops:

...159 SW samas tundub mulle suurem tränamahutamise osas...

Tahaks osta pereautot

...etsiis vaata ise, kindlasti on maastur kordades mugavam stafi paigutamisel, aga kamoon MINA MAASTURIT EI OSTA! :lol: :) ...vähemalt mitte veel :oops:

...159 SW samas tundub mulle suurem tränamahutamise osas...[/quote]

olen ka seda tüüpi mees 8) kes ei salli maastureid (va Land Rover) 8)

tüüpiline eestlase maastur Honda CRV, vahet pole milline, uuem vanem, ei mahuta suurt midagi. :cry: ruumi on vähe, kui tagaistmed on kasutusel

sõdad ülikulukalt, ebamugavalt :evil: mõnede arvates on ta ilus :twisted:

Toyota LC on suurem kallim aga ei teeni eesmärki milleks peaks olema loodud :roll: Lexus sama s..t mis CRV, ruumi poolest. ülejäänudega pole kokkupuuteid olnud :wink:

Tahaks osta pereautot

156 SW mahtas taha ära, väga täpselt ühe käru (see mis ostetakse umbes aastasele lapsele), mis eriti kokku ei käinud ja kokkupandava voodi, siis oli pagassi põhi täis.

aga jah, kui vankri järgi autot vaadata, siis vanker proovimiseks kaasa.

ja autosse paigutatakse täpselt niipalju asju kui sinna mahub 8), mis ei mahu jääb koju ja järelikult pole neid asju vaja :roll:
Seitsekümmend Viis

Tahaks osta pereautot

156 SW pakasniku auk paistab olema vaiksem ja ebamugamav kui sedaanil. karu aga kyll minul mahuks sedaanisse - ma loodan minna valida karu tulevikus autoga proovimiseks ;)

Muidu need maasturid ja universaalid on kasulikud ainult vaga suurte asjade vedamiseks - sa ju ei pane pagasnik tais laeni. Tavaelus on kasulikum mugav auk ja pqranda pind.

Aga jah, 156 pole siin liider yldse - E-klassi autode pagasnikud on palju suurem - mahub kqik, 4 ratta korraga naiteks. Ikkagi minu vana E28-sse 4 ///M logoga mitte-vaikset rattat mahus :)))

Tahaks osta pereautot

156 sedaan... lapsevanker (3 ratast, i'Coo) koos soojakotiga (kusjuures rattaid ei viitsi ära kiskuda) ja muu kraam, kui ikka näiteks nädalaks kodust minek. Noh - mugav just pole, sest tagumise ja juhiistme vahele millegi paigutamiseks sõidan kõigepealt juhi istmega ette ja siis fikseerin kraami ära :) Midagi maha pole jäänud, aga üldiselt kogu see titendus ja sellega kaasnev ja edasikaasnev kraam sunnibki autot müüma. Saab... aga ei viitsi.

Tahaks osta pereautot

alfanatico wrote:
Saab... aga ei viitsi.
Volvo... aga mage
BMW... aga liiga kallis
Audi... aga milleks
JNE... jne jne

Alfa... aga kuradi vinge 8)

Selline 98% kindlus oli, et keegi sellest lausendist ehk kalambuurist kinni hakkab. Tänan, Laasi, et ei pidanud pettuma :)

Ssangyong... aga kuidas

Tahaks osta pereautot

Alfa ja praktilisus on küll huvitav ja harvaesinev kombinatsioon neist sõnadest :D

muide 156 sedaani urruaku mahtus ka 1 4 rattaga SUUR vanker mitu kandilist spordikotti jms pahna

salongi turvahäll ja turvaiste

kahe kookoni vahele mänguasju ja hälli ette põrandale veel kola...

tõsi.. selle koorma all vajus 156 ikka üsna maadligi.

Lastega ma usun oleks miskis krüsläär vojageris suht muretu kulgeda...

Tahaks osta pereautot

E.T. wrote:Alfa ja praktilisus on küll huvitav ja harvaesinev kombinatsioon neist sõnadest :D

Lastega ma usun oleks miskis krüsläär vojageris suht muretu kulgeda...

praktilisusest niipalju Alfa-de kohta, et vedasin 164-ga lätti mingile kliendile 700 kg trükiseid. sellise üüratu koguse puhul tuli kasutada laevaehituslikku nippi, loodimist, et koorem ja juht tasakaalustaksid masina. kui autojuhtimine on osa elustiilist, ametist, kirest siis pole see eriti raske 8) muidu ei soovita mõtetult riskida kellelgi :wink:

esimene lapseke on juba suureks kasvanud, ega temal ei kõlbagi enam vanematega koos kruiisida :x

aga üllatavalt hästi ollakse siin meie foorumis ka valmis sellistel teemadel arutlema. :D

nagu ühes välismaa filmis öeldi :)

austage oma lapsi, sest nemad valivad meile.

meie vanadekodu :wink:

Tahaks osta pereautot

164

kaks last, emme issi, vanaema, turvatoolx2 terve hunnik manti veel (telgid magamiskotid, tekid padjad ja varem ka lapsevanker)-> siiani pole probleemi tekkinud veel :roll:

kui tekib ruumikitsikus, siis naisel on 155 kah 8) (loodetavasti varsti :oops: )

kahe AR logoga sedaaniga on ikka s¤%#/s stiilsem liikuda, kui ühe pereautoga :lol: Nagu klubiüritus kohe :lol: :lol: :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....