SUVALINE PLÄMA

ma olen oma nime kõige karmimas pikeerivas vormis märganud

Ergo Dameleht

ää no kama sheerimine nagu mule kl laikis v nii... spesialli tvc grämpsi äkshn sheerimisele oli greit

SUVALINE PLÄMA

Ei pruugi teemasse minna, kuid siiski:

Kõigile nüüd juba telest tuttav tantsukohtunik Ants Tael rääkis kunagi, kuidas ta Lätis võistlustel pidevalt välja kuulutati kui Ants Taels. Eks tüüdanud ära ja kord otsustas ta asja ennetada ning palus, et Taels öeldaks ilma s-ta. Seepeale kutsutudki ta pidulikult välja: Ant Tael

SUVALINE PLÄMA

POMMUUDIS
INGRID TÄHISMAA POLE ENAM KROONIKAS
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

SUVALINE PLÄMA

:shock:

läks minema :roll: just just :lol:

Seoses pideva jamaga rattapoltide teemal jagaks ka teiste huvilistega teadmisi...

Kuidas püüda karu?

Lihtne: võtad keermelati, lööd tugeva puu külge ja määrid meega kokku. Karu tuleb ja hakkab mett sööma. Siis, kui lati ots juba tagatpoolt paistma hakkab, hüppad ligi ja keerad mutri peale. :lol:

Nimest kah-> üks indoneesia firmast tuli kunagi telefonivestluse peale minu asukohale kiri kellegi Daadei Sailm nimelisele isikule :roll: Siiani kiri avamata ja otsin, kellele see olla võiks :lol: Rootslaste Tommy'tamisest ei viisti isegi rääkida mitte :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

Kas lisan ka versioonid oma nimest?

:lol:

Pean mapid üles otsima ja seal diplomite paki välja võtma. Hea, et vähemalt kooli diplomil on õige nimi :D

Aga see viimane lehekülg- naersin nii, et pisarad silmist.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

SUVALINE PLÄMA

:roll:

Kuna kell on nii palju, siis HEAD ÖÖD :mrgreen:

Kergem sai kohe :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

ts wrote::roll:

Kuna kell on nii palju, siis HEAD ÖÖD :mrgreen:

Kergem sai kohe :lol:
Head ööd ka minupoolt.

Tegelt ma ei loodagi, et keegi peale minu on seda lugemas enne magamaminekut.
a.k.a Anthrax

SUVALINE PLÄMA

Mul on tunne peal, et kirjutaks midagi, kuid raiks, pole teemat, kuhi mingi traktaat kirjutada.

Palun aidake.

Tervitades,

Alati sinu,

Reedeselt joogine,

K.Kotkas
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

SUVALINE PLÄMA

Tundub, et Kotkas leidis ühe teema, kuhu kirjutada. Ja hästi. :) Tea, mis Margus nüüd teeb. Kas leegib täie hooga saksa või surub käed kõrvadele, teeb "la-la-la-la-la ma ei kuule!" ja ootab pakkumisi...

SUVALINE PLÄMA

Üks hommikune kõhutäis naeru:

Noormees Moskvich 2140 roolist arvab nii:

/.../parema juhitavusega autot talvel annab ikka otsida, lehtvedrude eelis ongi just see et juhitavus on hea /.../

8)

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Mis sellel häda on, et tal USA mõõdus numbrimärk on?

Kas see on üle värvitud, või ongi selline värv olemas? pole nagu varem näinud.
a.k.a Anthrax