by zakalwe
Tough shit: asi selles, et auto on seisnud aastat-paar iga ilmaga. Ja siis ma ise (loll, noh) rappisin selle väsinud/rebenenud/katkise tihendiga luugi lahti (sest töötav katuseluuk on nii TUUS!), mille tagajärjel luugi küljes olev tihend liimist lahti tuli. Silikoon/teip/muud kodused vahendid ei tööta. Sõites on OK, aga kui on mõnd aega märjaga seisnud, siis kogub sinna tihendi vahele vett ja manöövrite peal sajab otse pähe.
paha, kuna
a) ajab istmed hallitama
b) õhtul lapsetooli kõrvalistmele pannuna (äge sõna:)) on hommikul vaja palju kilekotte otsida
b) ülikonnaga ei saa sõita (mitte, et ma väga tihti ülikonnaga käiks, aga keemiline puhastus - sitane on see vesi noh, heleda ülikonna jaoks - ei ole suurim rõõm)
Luugi kinnitused/kronsteinid on OK, luuk peaks olema originaal, enne minu enda lollusi ei tuld vett läbi.
Seega, kes teeks ära?
Olen nõus selle nimel sõitma mõnikend kilti ümber tartu või tallinnassegi kui sinna parasjagu asja on. Vahel on.
Yeah, I'm THAT frustrated. VML, alfistiman, anyone?
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)