kus keegi elab ka ?

veiks wrote:
K.Kotkas wrote:vean pidevalt viimsis kurve öisel ajal sirgeks.
Teinekord võiks isegi sinu tuules sõita :wink: Kuskandis täpsemalt?
Sõidaks linnast tulles tuules kuni Maarjamäeni.
a.k.a Anthrax

kus keegi elab ka ?

alfanatico wrote:...jahh, bool öhegza silmad lahti, vesi pähe, jope selga, laps kaenlasse, autosse, sisemised kojamehed tööle, ummikusse, suund kesklinna, tatti pritsib, sõimu lendab, laps kooli, suund vanalinna, 15 min sõitu ja natuke jalutamist, kurat alfonsot ei saa kuumaks :roll: ...tahmata siin linnavahel külma mootoriga, aegajalt peab maanteel köhimas käima

Alfanatico Ti'st sõidan igal hommikul mööda :P

kus keegi elab ka ?

inz164 wrote:kas viimsis mõnd kuusekest ei leidu juhuslikult
ajaks aparaadid kohale 8)
kulutaks aega, jõuluaega 8)

Vallamaja juures oleks nagu midagi ning Vabaõhumuuseumis ning ka uue koolimaja ees. Rohkem ei tule nagu pähe.

ps. Mul ei ole lubeee.. kuid see ei takista.

kus keegi elab ka ?

rizto wrote:
herilane wrote:Et kust leida viimsi alfasid... ühe tumerohelise 156 leiab Männi teelt...
kõrvalmaja hoovis seisis üks punane 147 aga see oli hiljuti auto24 müügis... tundub et vist nüüdseks omanikku vahetanud... aga jah neid on näha olnud veelgi... Viimsi kaubahoovi juures olen täheldanud mitu korda üht 155
See Viimsi Kaubah. juures olev 155(punane ) oli minu venna oma ,nüüdseks maha müüdud ja asub kuskil Võru kandis... Äkki.

Jõudis teine jah Võrumaale.

Siin olen täheldanud vist kuut AR-i :arrow: must GTV, hall ja punane 164, sinine 146, hall 156, ja muidugi minu punane 155.

Ilusat jõuluaega kõigile.