Aitake....alfad korda

:roll:

sillajuppide jaoks on reeglina poed :wink:

muideks, kui vaatad siin natuke ülespoole, siis on ka Jano kontakt olemas... ning Tal pidi 2,5 166 olemas olema (räägitakse nii)

Sillad on 166 puhul enam-vähem samad (nipet näpet erineb aga...)
Tegelikult ma olen normaalne....

Aitake....alfad korda

Viin112 wrote:Kul aga äkki meeldib mulle autosid muttidada:DJa Wolksavagen ei meeldi mulle:( ja neid on olnud ka mul..vot

:roll:

Tavaliselt oleme me siin kõik head inimesed... :roll:

AGA palun natuke õigekirja (kui vähegi võimalik :roll: ) :wink: ja veidi vähem ninakust :lol: [ K.Kotkase garaazis on sõidukeid, mis söövad Golfe hommikeineks :mrgreen: (ja kohe mitu tükki)-> nii sööjaid, kui ka hommikueineid :lol: ]
Tegelikult ma olen normaalne....

Aitake....alfad korda

ts wrote:
Viin112 wrote:Kul aga äkki meeldib mulle autosid muttidada:DJa Wolksavagen ei meeldi mulle:( ja neid on olnud ka mul..vot
vähem ninakust :lol: [ K.Kotkase garaazis on sõidukeid, mis söövad Golfe hommikeineks :mrgreen: (ja kohe mitu tükki)-> nii sööjaid, kui ka hommikueineid :lol: ]

tore lugu küll 8)

mis moodi söövad 8)

golfikad enamjaolt on niisama pasad 8)

parem juba pisibaierlased 8)

lõunaooteks calibra tagaklaasi suflee 8)

eeroana soovitan, passati vasak tiib, lavendlimeega 8)

shharrmaandt 8) 8)

kaheksajala limas keedetud, koera munad asendavad

golfi armatuurlaua buljongi 8)

räägitakse 8)

Aitake....alfad korda

Pmst, et saa sa osta endale kõrvale teist autot, mille pealt tükke maha keerata, sest enamus asju, mida ma arvan, et sul vaja läheb, pead sa nagunii uuena ostma.

Silladetailid, rihmad, rullikud, pidurikettad, klotsid, trossid - see on kõik auto juures kuluvara, ning kõik see, mis liigub, see kulub.

Jumala eest, et sa ei pane alfa mootorile külge kasutatud asju. Usu, kui sa praegu juba hingeldad, et asjad on kulukad, siis peale mootori kotti ajamist hakkad sa lahinal nutma. Eriti esinduste hinnakirja järgi liikudes, kus 1 klapp maksab alates 680 eeki, SKFi laagrid maksavad tuhande kanti jne.

Pigem kurda, mis asjad sul katki on ja mida vaja fixata, meil kõigil on siin asju laokil, nii uusi, kui ka selliseid, mida võib veel auto külge kruvida. Keegi pole kade.

PS.

Muide, garaazis leidub ka Golf. torukoldega, porditud peaga, Sparco istmetega ja koni coliover vedrudega, ning seal küljes ... bah. asju on seal küljes 4x rohkem, kui auto romu ise väärt on - Kõike saab kalliks teha. Peakski teise välja ajama ja jäisele ajale vastu vaatama. Shit, siis on piike vaja.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

Aitake....alfad korda

Kuskil lammutuses oli üks 166 2.0, tahtsin ise sealt õõtshoovasi võtta. Aga hinnaks küsiti 2500.- alumiste ja vist 1000 alumiste. Originaal alumine poes maksab 1168. Ülemine 3843, aga mitee originaal 2061.- Nii et poest on odavam ja kindlam, kes seda teab, mis seisundis lamutuses need varuosad on, vaevalt, et nad veermiku kontrolli teevad...