Suvaline PLÄMA vol 2008

SlavoZ wrote:Seoses teeoludega ja liiklusega tuli pähe mini-salm:
Lumi tuli maha,
Bemmid tulid välja...

:shock: PTÜI PTÜI PTÜI :shock:

Kuna minul jookseb juba 5 sarkofaagi (kaks 155-ga ja kolm 164-ga), siis joonistan lume tulekust saati 320 tagaosaga ilusaid poognaid (ja mõnikord parklas ka ringe)

PERGELE!

EI TAHA ENAM SARKOFAAGE :cry: :cry: :cry:
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2008

ts wrote:joonistan lume tulekust saati 320 tagaosaga ilusaid poognaid (ja mõnikord parklas ka ringe)
Aga vahtralehed lausa jumaldvad seda olukorda... Mis seal salata, eelmine aasta olin E36 rooli taga ja sõitsin lumega ja tühjadel teedel päris huvitavaid traektore välja, aga linna sees ikka hoidsin ennast ja gaasipedali vaos. Eile õhtul jalutasin kesklinnas, pidevalt oli kuulda-näha alguses kõva põrinad ja siis toneeritud kolmese või viese (enamasti vahtralehtetega) mööda teed keerlemas.

Suvaline PLÄMA vol 2008

E.T. wrote:mh?
tagavedu hakkab vastu v milles probleem
:lol:

Ei ei...

Iste on ebamugav... käigud lülituvad veidralt... sidur lahutab kuidagi imelikult... pedaalid on valepidi... (ei mitte selles mõttes valepidi :lol: ikka selles mõttes, et kinnituvad põrandasse) ja sportsummuti müriseb mis hirmus... mootor võtab pedaalivajutamise peale mõttepuhkust (mingi aasta või nii)... rool on räigelt veider-> maateel närviline ja kiire, linnas nagu viimane tigu...

JA :evil: Mul on KAKS HEAD autot millega sõita ja MÕLEMAD ON PUHKUSEL :evil: :evil: :evil:

Suvaline PLÄMA vol 2008

see on siis miski iidvana BUMM?

krt krt

mul tulid nostalgiahood peale

E30 pidanud... 1,8... kui lahjaks jäi siis hammustasin 2,3 sisse... vat see oli lust ja lillepidu tagaveo hoovil.

E36 2,5tds ja 1,8Ti... Ti nii tore ei olenud, nagu tagaveoline golf vms...

aga kõige suurem nostalgia on siiski vana 2105 osas uhhhhh...

Suvaline PLÄMA vol 2008

E36 :roll:

ah jaa... peeglid ei näita midagi... jne jne...

aga jah... tagavedu on tore... krrt peaks omale ikka 90-ne muretsema

Muidugi siis oleks maja ees kolm seisvat autot :mrgreen: raudselt :lol:

Suvaline PLÄMA vol 2008

E.T. wrote:ma just siin perenõukogus pean kaaluma kas igapäevaseks säästukõristajaks hankida e46 2 liitrine masuudikas...

::pilt::

EIEIEIEIEIEIEI...

säästukõristajaks ikka miski jaaris vms... :lol:

Minu isiklik arvamus e46-st :shock: MASENDAV ost SELLE raha eest (vähemalt sedaankerega isend... universaalis on vähemalt e36 puhul natukegi ruumi)

Selle raha eest saaks vähemalt Alfat :mrgreen: üks igapäevaks ja teine pühapäevaks (või laupäevaks) :wink:

Suvaline PLÄMA vol 2008

ts wrote:
E.T. wrote:ma just siin perenõukogus pean kaaluma kas igapäevaseks säästukõristajaks hankida e46 2 liitrine masuudikas...

EIEIEIEIEIEIEI...

säästukõristajaks ikka miski jaaris vms... :lol:

Minu isiklik arvamus e46-st :shock: MASENDAV ost SELLE raha eest (vähemalt sedaankerega isend... universaalis on vähemalt e36 puhul natukegi ruumi)

Selle raha eest saaks vähemalt Alfat :mrgreen: üks igapäevaks ja teine pühapäevaks (või laupäevaks) :wink:

ts-i näpud toksivad puhast tõde 8) 8) 8)

Image