Suvaline PLÄMA vol 2008

E.T. wrote:eterniit on tasemele :D

kui ka eterniidist muud kasu pole, siis eterniidi varal teame me vähemalt, et igavik, ehk eternity, kestab 40 aastat.

ps miks see materjal teemaks tuli, seda enam aru ei taipa, aga noh... :roll:

Suvaline PLÄMA vol 2008

Uudiseid kah...

Nunn peksis piraadi ja papagoi läbi

Mees, kes kandis nunna kostüümi, peksis läbi kaks pidulist, kes olid riietunud piraadiks ja papagoiks.

„Kariibi mere piraatide” kapten Jack Sparrowks riietunud meest ja eksootilist lindu rünnati sularahaautomaadi juures, vahendab Metro.

Peksa sai paar selle pärast, et läksid vahele Kassnaise ja nunna-vahelisele kaklusele. Nunn oli Kassnaise peigmees.

Inglise politsei pressiesindaja ütles: „Keegi pidi nägema Kassnaise ja nunna kaklust, sest see oli üsna räige.”

Image
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2008

Ilma pildita ei postita enam mitte üks sõna ? Olgu...

Image

Eile käis autot kaemas üks vene keelt kõnelev noormees. Hästi saime vesteldud kuni mul tekkis isu selgitada, mis veermiku osi olen viimase aasta jookusl vahetanud.. rattannõi lager, õõtsõvoi hob... kust kurat leida eesti-vene tehnilist sõnastikku netist?

PS! itkeme või kõik, aga ei saa ma seda pilti sellisel kujul nagu ülevalpool tüüpidel.
Last edited by starfild on 09 Jan 2008, 13:55, edited 2 times in total.

Suvaline PLÄMA vol 2008

üldiselt kui ei tule meelde, siis abiks paar õlut:

Image

ning üldtunnustatud venekeelne tehniline täpsustermin: hujobin (see tähistab nii polti, mutrit, keermepuuri, veovõlli, rattalaagrit, kui ka kamazi plokikaant) :lol: :lol: :lol:

Suvaline PLÄMA vol 2008

Nagu näha, siis suvalise pläma areng ning vorm on ikka korralikult edasi arenenud 8)

Image