Kriibib hinge

E.T. wrote:kurat, mis elu sa elad kass, kui pangas tundub teenindus nagu tallalakkumine?

:mrgreen: mul sama soodukas pangas... pole veel ebaviisakust või vastuhaukumist märganud...

ja üldse... ma ei saa aru, miks inimesed tallinnas elavad :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

Kriibib hinge

ikka säästlikust mõtlemisest TS

tööle käina ka jala, säästan planeeti

PS! kahjuks ei võimalda minu oskused ja teadmised naturaalmajanduse ja põllunduse abil ellu jääda, vastasel korral koliks ma ammu agraarsemasse keskkonda.

Kriibib hinge

starfild wrote:Tundub, et võiks teha bisnessi nõustamaks "maale minejaid". Tutvustad atra, näited ahjukütmise ette, õpetad kartulit muldama, esitad põhjendatult suure arve...

:mrgreen: Suure tõenäosusega tuleb see aktuaalseks siis, kui kinnisvaraturg spekulantide tõttu kokku kukub ja reaalne turumajandus kätte jõuab...

Kui ma elaksin maal, oleksid mul ka naabrid... kuna tänapäeva inimene on mugav, siis ise kõike teha ei viitsi AGA suhteliselt hea elu oleks mitme majapidamise peale loodud farmis :roll:

Kartul kamba peale maha ja maast ära, vili samamoodi jne jne jne... peaaegu nagu võinuks välja näha kolhoos, kui oleks toodetud endale.

TEGELIKULT oleme infoajastu kiirteel ning kindlasti suur osa siinviibijaid saaksid oma töö ka traadi otsas ära teha ning vaid kord paar nädalas füüsiliselt tööpostil viibida :wink:

Säästlik mõtlemine ütled? kus ta siis säästlik on, kui linnades toimub pidev üle ja võidutarbimine mistõõtu on meil kombeks ka toiduaineid üle toota (mis Sa E.T. pakud, kui suur osa näiteks lihatööstuse produktidest jõuab mujale, kui toidulauale-> vaadates just "värskeid lihatooteid" )
Tegelikult ma olen normaalne....

Kriibib hinge

E.T. wrote:kurat, mis elu sa elad kass, kui pangas tundub teenindus nagu tallalakkumine?

Ikka ja jälle avastavad armsad klienditeenindajad,et just minul puudub (nende arvates vajalik) pensionikindlustus ja tahaksid hädasti aidata selle raske otsuse tegemisel. Lisaks igasugu lastekindlustused jms.

Pangas on alati tunne, et just Sina oled see viimane ja hädavajalik klient. :wink:
Võib hästi ja targalt rääkida, aga veel parem on hästi ja targalt vait olla!

Kriibib hinge

starfild wrote:Tundub, et võiks teha bisnessi nõustamaks "maale minejaid". Tutvustad atra, näited ahjukütmise ette, õpetad kartulit muldama, esitad põhjendatult suure arve...

MP

:D

ahju kütta puid lõhkuda kana ja siga teise ilma saata jms ma oskan...

traktoriga saan ka lihtsamad liigutused tehtud...

aga millal ja mis mahus ja miks seda kõike teha...

ka ssiis kui kägu pissib naabritalu ladvast v siis kui kalendris on 13 aprill???

KASS: see sama tegevus on lihtsalt lõpetatav lausega, MA LOEN ISE TEIE KOHTA INTERNETIST KUI MUL SELLEKS TEKKIB V A J A D U S !!!

TS:

võttes arvesse asjaolu et indias on elujärg tõusuteel on ka see osa inidialastest (ca 80%) kes seni vaid taimselt toitunud hakanud liha mekkima... (toiduainete kriis kimbutab meid mitte ületarbimine)... kujuta nüüd ette et need 800 000 000 inimest tarbivad päevas pelmeenisuuruse tüki liha... ai kurja.

sama jama on hiinaga kus ehitatakse ja mille tõttu kotitakse terase hinnaga jms...

PS! ÖKOLOOGILISELT puhas majand oleks UNISTUSTE täitumine!!!! paraku maaelu kõrvalt kui seda ikka korralikult teha kipuks aega nappima praeguse töö traadi otsa ajamiseks... minuga yahetakse suhelda ikka valgel ajal tööalaselt paraku - st radikaalset muutust!

Kriibib hinge

E.T. wrote:KASS: see sama tegevus on lihtsalt lõpetatav lausega, MA LOEN ISE TEIE KOHTA INTERNETIST KUI MUL SELLEKS TEKKIB V A J A D U S !!!
:roll: :roll: :roll:

Milleks kogu seda lõbu rikkuda?

:twisted: :roll: :twisted:
Võib hästi ja targalt rääkida, aga veel parem on hästi ja targalt vait olla!

Kriibib hinge

äää... turg on täis ja seal mingi osa vallutamiseks peaks ikka rohkem pingutama kui laskma telleritel hoogtöö korras PRESSINGUT teha...

pmst ma käin kontoris siis kui mul on vaja kaarti uuendada vms vältimatut

pmst on see teller sama persoonitu kui mail merge...

jne