M: UUS Alfa 164TS orig. tagumine summuti!

Däämn...

ma siin ühele täpselt samale kuulutusele juba vastasin :twisted: lõhestunud isiksus :roll: :lol:

Ehk siis sama tekst uuesti... kas tingida saab? kuna Walkeri tükk maksab 1618.- ning Bosali oma 1790.- (kooner ei ole aga... raha on raha) :lol:

Pealegi Alfa originaal pidas minu auto all vastu neli aastat (vaatasin tüki pealt järgi-> tootmisaeg 05.02... auto jõudis minuni Itaaliast 06.06 ning täpid olid torustikul juba peal )

ja kas ehk originaalkoodi kah saab (et kas ikka on Superile pädev)? ja kus asub?

ja tegelikult on hädaste vaja
Tegelikult ma olen normaalne....

:roll:

on on sama...

AGA... pildid tulid kahtlaselt tuttavad ette :roll: kontrollisin üle... :P

häbi häbi... kaaskannatajaid röövima :lol: krrt hinnasula on vahepeal olnud vist :lol: peaks hakkama mõtlema kohe sellele :roll:

või on Sul niikuinii plaan sellelt kodanikult midagi ampsata? (siis tingiks edasi :wink: ) :roll:

EDIT: näiteks
Image

ar2r/33 wrote:Kaaskannatajad krt ei viitsind mulle siin aidata 33e sisselaskega, kuid olen kindel et kusagil see vedeles keldris. Mittehäbi oleks siis mis, osade tasuta jagamine?

:mrgreen: ts@on üldse kõigist vabanenud juppidest kokku saanud vaid 1100.- kod. "vanur"-i käest nahksisu eest + 100.- mida Ta mulle põhimõtteliselt surus ukseliistu eest :roll:

nahksisu maksis mulle pool aastat varem 400.- rohkem :lol: -> ükski abi, ega ka "väljasõit" või "remont" pole sentigi siise toonud (tegelikult on :roll: 4paki sakuKulda, pudel Strohi ning kapotiamordid. Rohkem ei meenu praegu)

ja jutt ei ole mitte tasuta jagamisest (ning ennast ei too siia mitte kui vooruse etaloni, vaid pigem kui p...ssekukkunud ärimeest :oops: ) vaid sellest, et karta on, et ma tean kust see pakkumine pärit on ning juba viiendat ( :shock: JUBA oi-kus-aeg-lendab :lol: ) aastat tegelen kutseliselt eesti ühes suurimates ettevõtetes ostmisega :lol: Seega lihtsalt (kutseliselt -> ilma mingi isikliku tagamõtteta) EI ole ma nõus maksma hingehinda... ega isegi mitte rohkem, kui sama detaili eest siinsamas (ja juba 1 nädala pärast peale tellimuse esitamist...) :wink:

Seega olen jätkuvalt huvitatud aga...

Nõu haard fiilingz (ja ütle, kui ma sihtkohas eksin... :wink: )

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aga ehk siis uurid oma tuttavalt, milline oleks tema min pakkumine :roll: ka pudelile afkoorss 8)

TS@homme läheb Laki autosse... 164-le rihmasid nõutama :roll: ja 155-le piduriklotse... :roll: ja siis vist tellib summuti hinnaga 1550.- ära

Taustaks-> ei tasu unustada, et Tartusse sõit maksab kah midagi... :roll: oma aeg samuti-> umbes päev... laki autosse on nii palju maad, et autoga pole seal kordagi käinud :wink: