33 elektriaknad

Lihtne: enam ei tööta, ei allapoole, ülespoole, ei juhiukselt ega kõrvalistuja poolt. Ja see õrn tuluke, mis neid nuppe alt valgustab, on kah ära kustunud.

Ma pakun, et probleemi algpõhjuseks on see: poiss avastas, et ta ulatub täpselt turvatoolist aknanupuga mängima, ja täpselt õigel ajal: +2 kraadi, 20m/sek tuul, paduvihm. Seega ma olin sunnitud oma poolt aknanupul näppu peal hoidma, et ta seda lahti teha ei saaks. Kuskil põles maha midagi sellest?

Kust ma seda viga otsima võiks hakata? Krt isegi 87 a Nissan 'külmkapp' Bluebirdil on nupp 'power window lock', 5 aastat nooremal alfal nüüd ei ole.

Huvitav, kas mingi lukusti saaks sinna vahele (lasta) aretada. Nii vähe kui ma ka elektrist tean, peaks ju olema võimalik kuidagi mitte väga keeruliselt see vooluring ära katkestada.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

33 elektriaknad

uuekooli alfal on olemas relee ja kaitse... :lol:

power lock on ülimalt lihtne-> võtad nupu tagant sillad ära :wink: sellisel juhul jääb vaid juhiukse oma toimetama.

window lock BTW on peal VAID tagumiste el akendega autodel :!:

põhjus selles, et by default on eesistujad natuke targemad ja kogenumad :roll: (ts@võtab poja esiistmele istuma vaid ürituste ajal :wink: )

Aga hetkel soovitaks vaadata kaitsmed üle väga võimalik, et mõlemale aknale on eraldi kaitse (releed on kindlasti eraldi! ja kaitse võib ka relee peal olla)
Tegelikult ma olen normaalne....

33 elektriaknad

ts wrote:põhjus selles, et by default on eesistujad natuke targemad ja kogenumad
Ma ei oleks selles nii kindel alati, eriti, mis tarkusesse puutub:)
ts wrote:Aga hetkel soovitaks vaadata kaitsmed üle väga võimalik, et mõlemale aknale on eraldi kaitse (releed on kindlasti eraldi! ja kaitse võib ka relee peal olla)
Ohjah. Eks ma proovin nad siis üles leida. Kusse mu manual oligi nüüd...
E.T. wrote:ET aktiveeris pojal hääjuhtimismooduli ja peale seda on muretu eesistmel teda kaasa võtta (kui mehed 2kesi).

enne hääljuhtimise aktiveerimist, istus tagapingil!

Hääljuhtimismooduliga on R&D osakond parasjagu ametis, lubavad tulemust eeldatavasti mingi poole aasta pärast. (Loodame, et ei lähe nagu Vistaga!)

Ja esiistmel on tal lõbusam välja vaadata ja endal ka parem poisil silma peal hoida.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)