Paistab, et ka see aasta ei saa jäärajale, seega tuleb asi uuesti plaani võtta.
Oeh, eks ma siis tegelen......
AR Kardipäev
#18jäärada (globaalne kliimasoojenemine?)
Alustuseks 8 minutit kestev kvalifikatsioon ja selle aegade põhjal saavad 8 paremat 16 minutit kestvasse A-finaali, 8 järgmist B-finaali ja järgmised 8 C-finaali.
Punktisüsteem
Punkte saab järgneva süsteemi järgi : esimene - 30, teine - 27, kolmas - 25, neljas - 24 jne.
Hinnad
Kes kavatsevad võistlusest osa võtta peaksid arvestama 240.- kroonise väljaminekuga. Selle eest saab sõita 8 + 16 minutit ja hind on juba koos klubile tehtava allahindlusega.
mis edasi teha?
keegi peaks telefoni võtma ja helistama (ntx saurixisse - http://www.hobikart.ee/pages/et/hinnad/ ... pidele.php) ning andma teada meie soovist.
Alustuseks 8 minutit kestev kvalifikatsioon ja selle aegade põhjal saavad 8 paremat 16 minutit kestvasse A-finaali, 8 järgmist B-finaali ja järgmised 8 C-finaali.
Punktisüsteem
Punkte saab järgneva süsteemi järgi : esimene - 30, teine - 27, kolmas - 25, neljas - 24 jne.
Hinnad
Kes kavatsevad võistlusest osa võtta peaksid arvestama 240.- kroonise väljaminekuga. Selle eest saab sõita 8 + 16 minutit ja hind on juba koos klubile tehtava allahindlusega.
mis edasi teha?
keegi peaks telefoni võtma ja helistama (ntx saurixisse - http://www.hobikart.ee/pages/et/hinnad/ ... pidele.php) ning andma teada meie soovist.
AR Kardipäev
#19idee on hea... aga kuupäev tuleks paika panna... järgmine nädal oleks väga pro minu vaatevinklist... sest ülejärgmisel nädalal pole enam tallinna asja...
kuid ega see kiirustamiseks läe? mis arvate?

AR Kardipäev
#20Mina oleks üldiselt väga käpp, eelistatud oleks siiski töönädala sisse jäävad õhtupoolikud, aga eks vajadusel saab ka muul ajal endale see aeg leitud.
AR Kardipäev
#22Eks selle antud kohaga on juba sidet peetud ja pakkumine võetud. Nüüd tuleb kohe küsitlus, kuupäev ja summa.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar