Auto Teemaline Suvaline Pläma

Kuna kodu on kohe "Gianni Fashion Cafe " ehk selle Jõe tänava WWI maja vastas, siis on sealse 5-6 kohvikuesise parkimiskoha peal sageli autode keskmiseks hinnaks u. 6-... milli. Hetk tagasi oli M6 Cabrio, uus X5 4,8 ja S500. Parim, mis näinud olen oli Arnage, 2x Continental, S500 ja Cayenne Turbo. Mis siis keldris veel on... :)

Sappi kah. Tihti ei mahu nad sinna ära ja siis on mõni ahv parkinud minu kohale üle tee.. ja johhaidii kuidas oskavad. Ühekorra jätsin ühele kirja ka kojamehe vahele, et kui ta tingimata peab parkimise keelu märgi alla parkima, siis 2'te kohta ta ikka ei pea võtma.

Teemasse - ühtegi Alfat ei ole ma seal näinud :)

vaatasin kõik pildid läbi...

ja vahetasin taustapildi välja... nüüd siis must, uhke ja läikiv 8C2900 Longo senise corto asemel...

sai kergem natuke :roll:

kuradima masendav pildiseeria igatahes... ja olles kunagi natuke üritanud (tõsi küll mitte nii eksklusiivsete sõidukite osas) uurida surnud sõidukite kohta, siis... sinna need sõidukid suuresti jäävadki, kuniks loodus neist jagu saab...

Kohe kui üritad mingit juttu üles võtta, siis selgub, et omaniku arvates on remondimaksumus vaid mõnituhat ja see siis arvatakse kõige kallima leitud sama mudeli sõiduki hinnast maha...

MASENDAV :cry: F%&%¤g masendav... (kasvõi see kuradima GTV6 mis kuskil lihtsalt mädaneb-> iga edasiläinud kuuga on jällegi väiksem tõenäosus, et keegi selle kunagi enam liikuma saab...)
Tegelikult ma olen normaalne....

inz164 wrote:teemasse- kui alfat näed saad selle

Nii. Vaatasin aknast välja. Nägin. Täitsa olemas, pole minema veerenud.

Aga miks sa paremat õlut ei paku?
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

zakalwe wrote:
inz164 wrote:teemasse- kui alfat näed saad selle
Nii. Vaatasin aknast välja. Nägin. Täitsa olemas, pole minema veerenud.
Aga miks sa paremat õlut ei paku?

see ongi planeedi parim emajõest valmistatud odramahl

palun siin on sinu jagu

Image

By inz164 8)

starfild wrote:Kuna kodu on kohe "Gianni Fashion Cafe " ehk selle Jõe tänava WWI maja vastas,

huvitav, et ma ei ole su alfat seal IIALGI näinud... pirita selveri eest meenub hoopis ja kuskil liiklusvolus...

nüüd võid teha metsiku pakumise minu koduse aadressi osas...

ma käin ka jala tööl :D väljun narva maanteele läbi tagaukse ja sampo panga õue...

ega ma aru saanud mille vastas su auto seisab... ilmselt ei jää ta minu tee peale lihtsalt aga see et naabrimees oled on vaid tervitatav

tundub, et tuleb saun küdema panna ja õlled külma ning esitada küllakutse...

E.T. wrote:inz - palun seleta oma sooje tundeid kausikujulise kalurikülaga oja kallastel.
:lol:

“Какого хуйя тебе надо?” - “Mis Teid täpsemalt huvitab?”.

mul on ühe auto peal isegi mitu pudelit

minu märkamatu toimetusega jõuavad

poodidesse ja baaridesse ning üritustele

vedelikud mida sealkandis villitakse

aga preemium on ainuke millest peavalu ei tule

kuld on ka verri guud

Image

Image

By inz164 8)

palun vmitte võtta seda reklaamina

minu jaoks õlu seondubki preemiumig

juba 1999 7 juunist alates 8)

Kullal muudeti eelmine aasta koostist, humalat vist. Maitse oli teine ja kui sõber neile kaebuse esitas, tuligi vastus, et tõepoolest on maitse teine ja ka nende kvaliteediosakonnast inimesed täheldasid ära (maitse kehvem siis) ja minnakse vana humala peale tagasi. aga juba valmistatud partiid müügilt ära ei koristatavat. Peakski uuesti proovima...

Napsuteemaline topic oli ka vist kuskil aga usun, et teemal "ale cock vs suck-uh" saaks mitu head lehekülge veel eraldigi. Pean tõdema, et on vähe õllesid, mida kohe üldse ei sünni juua. Peamiselt on tegu soojade õlledega :) Moded - feel free to kustutada või lõikuda.

tegelikult on väga mõnus teha tass kuuma kakaod ja sinna sorts minttut sisse kallata

sobib praeguse veidra aastaajaga

seest lööb soojaks aga maitseb jahedalt!
Last edited by E.T. on 31 Jan 2008, 14:11, edited 1 time in total.