niisiis-> diiselalfa kohta olen oma arvamuse mitmeid kordi öelnud
Aga siiski-> juhitavus suuresti on sama, jõudu on piisavalt, teravust siiski vähem, müra nooh jah... on kah
190000 ei ole diislile mingi läbisõit (kuid kas see just tegelikkusele vastab

)
Min on selle auto juures positiinve-> piisavalt korras näeb piltidelt välja NING makk on uskumatul kombel sisse jäänud (seega ei saa tegu olla kuskil ülesvuntsitud sõidukiga-> neilt kistakse kõigilt makid välja-> vaid omanik ongi omale uue auto ostnud ning vana kuhugi platsile viinud)
Negatiivne-> see paganama tiib seal (kuigi jah-> sobib) sama ka tagatulede jne kohta (tähendab tuuning) kuigi sobib hästi kokku ja tundub korralikult hooldatud
Teine auto

Raskelt häirib juhiistme serv-> see nimelt vajub selliseks vaid juhul, kui seal on piisavalt tšillitud (ehk siis külg rooli suunas ja jalad uksest väljas).
Pildid pooludused, suure sõrmusega tüüp roolis (vaata roolipilti ning rooli paremas servas olevat kriipsu) või siis on see tekitatud hoopis kruvikeeraja põhimõttel airbäägi eemaldamises?
Roheline silt uksel viitab müügisõidukile (mis tähendab, et auto on mõne firma käes olnud ning seega võiks eeldada korralikku hooldust-> müügisõiduk põhjendaks ka juhiistme äravajumise

)
Kolmas->

mitte mingit tunnet ega ühtegi arvamust... peaaegu nagu uus auto, kuid emotsionaalsel tasandil täiesti tuim (ehk siis kui uskuda hetkeemotsiooni, siis on tegemist mingi autoga, mis on kunagi mingil põhjusel lihtsalt seisma jäänud

Tegelikult ma olen normaalne....