KÕIKVÕIMALIK INFO ON TERETULNUD!

Tervist mehed :D , või naised :roll:

Kunagi lugesin foorumis.. räägiti jube palju et peale ALFAT ei saa teise autoga võrrelda..., F....k, ei saagi!!!.

Müüsin oma kullakest maha ainult sellepärast et kuradi Pärnu linnas saab ainult pukse ja sarniire vahetada! :evil: :evil: :evil: , Maha müüsin oktoobris vist, kui ma ei eksi, nüüd on veebruar. Sain selle aja jooksul kahe auto omanikuks, Audi A4 ( 1 nädal ) ja Ford Focus ( 2,5 kuud ). EI SOBI :!: :!: :!: Ega Minule, Ega Naisele.... ise väike plika räägib: Isa, kas roheline auto oli FARAMEO? :D See mulle meeldis :lol: :lol: :lol:

NÜÜD OLEN 100% KINDEL ET ÜKSKI AUTO EI VASTA ALFA - ROMEO : disain, isted , JUHI NÄGU ROOLIS ( :D 8) ) ja nii edasi................................................................................................

Seoses sellega küsin : Kas keegi on näinud või käinud vaatamas järgmiseid isendeid?

KÕIK VÕIMALIK INFO ON TERETULNUD!

1) http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

KÕIGE ROHKEM HUVITAB MIND ( või diisel ALFA ei ole ALFA ja läbisõit on suur?)

2) http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

3) http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

MIKS NII ODAV?

TÄNUD ETTE ALFISTID!

niisiis-> diiselalfa kohta olen oma arvamuse mitmeid kordi öelnud :roll:

Aga siiski-> juhitavus suuresti on sama, jõudu on piisavalt, teravust siiski vähem, müra nooh jah... on kah :lol:

190000 ei ole diislile mingi läbisõit (kuid kas see just tegelikkusele vastab :roll: )

Min on selle auto juures positiinve-> piisavalt korras näeb piltidelt välja NING makk on uskumatul kombel sisse jäänud (seega ei saa tegu olla kuskil ülesvuntsitud sõidukiga-> neilt kistakse kõigilt makid välja-> vaid omanik ongi omale uue auto ostnud ning vana kuhugi platsile viinud)

Negatiivne-> see paganama tiib seal (kuigi jah-> sobib) sama ka tagatulede jne kohta (tähendab tuuning) kuigi sobib hästi kokku ja tundub korralikult hooldatud

Teine auto :roll: Raskelt häirib juhiistme serv-> see nimelt vajub selliseks vaid juhul, kui seal on piisavalt tšillitud (ehk siis külg rooli suunas ja jalad uksest väljas).

Pildid pooludused, suure sõrmusega tüüp roolis (vaata roolipilti ning rooli paremas servas olevat kriipsu) või siis on see tekitatud hoopis kruvikeeraja põhimõttel airbäägi eemaldamises?

Roheline silt uksel viitab müügisõidukile (mis tähendab, et auto on mõne firma käes olnud ning seega võiks eeldada korralikku hooldust-> müügisõiduk põhjendaks ka juhiistme äravajumise :wink: )

Kolmas-> :shock: mitte mingit tunnet ega ühtegi arvamust... peaaegu nagu uus auto, kuid emotsionaalsel tasandil täiesti tuim (ehk siis kui uskuda hetkeemotsiooni, siis on tegemist mingi autoga, mis on kunagi mingil põhjusel lihtsalt seisma jäänud :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

kõnealune 2,4TD on oma olemuselt tegelikult bensiinimootor 8) mida õnnestub leida lancia kappa pealt 8) ehk siis-> deriveeriti diisliks (käiguühtluse huvides siis)

Ülalpidamiskulud-> turbiin on turbiin: pole mingit vahet millise auto peal ta on... kull aga on vahet kes selle autoga sõidab

rihmavahetus-> fikseerid võllid ära, võtad rihma maha vahetuad rihma koos rullikutega ära jne... ehk siis jah :roll: samamoodi

Diisli puhul pead arvestama sagedasema õlivahetusega (kuigi suur osa Alfiste niikuinii vahetab õli 8-10kkm tagant)

janl1 wrote:Vaata ma vähe vaesem inimene, ei raatsi alfat üleval pidada, aga odavam variant endale fiat soetada. Annab enam-vähem sama tunde, aga odavam ülal pidada. :lol:

umbes sama on siis kui istud käe peale

ja ootad kuni käsi juba täitsa tuimaks on läind

ja kui selle käega ona paned

on tunne nagu keegi teine teeks 8)

proovi järgi

tasuta

raha ei kulu üldse 8)

:lol: :lol: :lol: Änd ziss viiks tuelve points gõus tu inz164 :lol: :lol: :lol:

noojah... ma kah maalt ja kokku peaaegu kolmesaja Milano hobusega :mrgreen:

Mitte et Fiatil midagi viga oleks või Alfa mingi ülim auto on aga...

Selle võrdluse peale hoobilt meenus seltskond, kes sõidab Passatitega ja hoopleb, et "Passat on ju täpselt A6" :lol: