mendid...

kuskil ka teema selle kohane-kuid ei suutnud leida... sain täna sõbrapäeval trahvi-tühise summa kuid esimese rikkumise kohta ja et selleks oli volituse puudumine ei leia naq mõtet-eriti kui mind on juba 3 korda ennem peetud kinni ja pole miskit küsitud... nüüd hakatakse aga volitusega nus**** mõtetu... maksumaksjana leian et see on puhas röövimine... samas pole old piisavalt aega seadustesse süveneda...-seega mida keegi oskab volituse kohta öelda mainigu-mul 15 päeva aega vaidlustada kohtus... ja kuna nad sellised tropid on teeks seda põhimõtte pärast kui võimalik... -lihtsalt ei suutnud leida volitust üles-oli olemas... aga koos 101 paberiga kinda laekas... :evil: head sõbra päeva kõigile!!!

mendid...

Ütleme nii, et sellel vaidlustamisel lihtsalt ei ole mõtet, isegi kui sa neid kohtus võidad, siis kindlasti tuleb sul kordades odavam see paarsada krooni ära maksta, kui enda aega ja raha kohtus käimisele kulutada.

mendid...

sama siin

trahvi küll ei sanud aga

vihaseks ajab küll :x

küsisin siis miki käest, et

samal aja kui te autojuhte kiusate

varastavad pätid, süüdimatult kõike ja kõigilt

meil näiteks, kõrvaltänavas

neli maja järjest tehit tühjaks

milles asi kas kardate peksa saada 8)

miki andis paberid tagasi ja ähvardas

järgmine kord kakaprooviga

mendid...

:roll:

no ma ei saa aru, kuskohast te selliste otsa satute :lol:

mul sõber näiteks paar nädalat tagasi ostis omale turvatooli (miskise hästi popi ja noortepärase...)

kuna see aga kohe mitte autosse ei istunud, siis pöördus abipalvega lähedalasuva patrulli poole :roll: pooletunnise sahmerdamisega ja kahe politseiniku abiga siis sai tooli ilusti autosse kinnitatud :roll:

Tulge Raplasse elama :mrgreen: (pangad on paremad, politseinikud mõistvamad jne... teedega on muidugi kehvasti)
Tegelikult ma olen normaalne....

mendid...

Huvitav jha, mul ka siiani aint positiivne kogemus.

Samas see volituse asi on pooletoobine enivei. Olen ise enamuse volitusi ise joonistanud (omaniku nõusolekul), seega kui auto dokumendid olemas, kritseldad valmis ja pole mina veel näinud, et nad sellele keskendunud oleks.

mendid...

njaa... seda minagi... krt... läks meelest... küsida et mis kuradima päralt nad mind üldse peatasid...-faak...nüüd hilja neid sellega peedistada... siin kandis on politsei sama suur vaenlane kui pätt... emba kumba tarvis läeb -pole neid näha... siis kui selja pöörad mõlemad sind kohe röövimas... :cry: eks ta ole jah... odavam maksta... siiski kas seaduseses pole sellist asja kirjas et võib volituse ka hiljem politsei jaoskonda esitada... :roll: tegelt ega ma vaidlustada viidsi-neil jääb alati õigus... tuttav kes ise endine politseinik on neid ikka nati kiusand... kuid see ka tema arvamus...

mendid...

kas polnud mitte

vahepeal mingi seis volitustega selline,

et volituse nõue tühistati, kuna

võlaõigusseaduse kohaselt

vastutab igal juhul omanik oma vara eest

ja kui tema autot on valesti kasutatud

eksisteerib terve hulk võimalusi

kuidas toimetada erinevatel juhtudel

mendid...

Seda minagi.

Kunagi 2aastat tagasi peeti vanalinnas kinni, kui olin sõitnud piirkonda, kus võis sõita vaid erilubadega. Tükkaega jagelesin ja vabandasin, et oli vaja mitu suurt kasti ära tuua (mis oli täiesti tõsi) ja ausõna ei pannud üldse märki tähelegi(mis oli samuti tõsi). Tüübid seletasid pikalt ja üks hakkas kah volituse puudumise pärast nokkima, et on vaja volitus võtta liisingfirmast jne jne. Siis parandas teine kohe, et tegelikult "uue seaduse" kohaselt pole vaja sellist asja. See siis 2 aastat tagasi, ei tea mis seis praegu on. Üldiselt sõidan volituseta, kui satun võõra auto rooli.

Edit: Äkki sa loed kuskilt välja paragraafi, mille alusel sind süüdistatakse?
a.k.a Anthrax

mendid...

ja kui tähti närida siis on selle asja nimi VOLIKIRI..:)

Üldiselt täiesti iganenud asi minu arvates. Et ta võib olla lihtkirjaline, siis võid ju ise visata mingi paberi valmis alati..:) Mind ei ole kunagi peeditud selle pärast. Ma pole küll ka eriti palju võõraste autodega ringi sõitnud, veel vähem kinni peetud saanud.
Eesti Saabiklubi ja foorum

mendid...

krt-mul selles fiati kuubikus on lae pirn ka läbi põlend...muidu oleks jah saand kirjutada valmis...

§ 70. Mootorsõidukijuhil ja trammijuhil peavad olema kaasas ning ta peab esitama politseiametniku või muu selleks seadustega volitatud isiku nõudel seadustest tulenevalt:1) juhtimisõigust tõendava dokumendi;2) kohustusliku liikluskindlustuse poliisi või tõendi kindlustuslepingu sõlmimisest vabastamise kohta;3) sõiduki registreerimistunnistuse;4) muud dokumendid, kui seda nõuavad seadused. nagu aru sain siis selle 4 punkti eest tehti-aga krt kas seadused nõuavad volitust :roll:

mendid...

liiklusseadus

§ 74. Mootorsõiduki ja trammi juht peab tundma esmaabivõtteid, abistama liiklusõnnetuses kannatada saanud, abitus seisundis olevat inimest ning kohale kutsuma kiirabi (päästeteenistuse). Ainult erandjuhul, kui kiirabi (päästeteenistust) ei ole võimalik kohale kutsuda ja transportimine pole kannatanule ohtlik, tohib teda haiglasse saata teise sõidukiga või viia sinna oma sõidukiga.

mendid...

Anthrax wrote:Seda minagi.
Kunagi 2aastat tagasi peeti vanalinnas kinni, kui olin sõitnud piirkonda, kus võis sõita vaid erilubadega. Tükkaega jagelesin ja vabandasin, et oli vaja mitu suurt kasti ära tuua (mis oli täiesti tõsi) ja ausõna ei pannud üldse märki tähelegi(mis oli samuti tõsi).

Edit: Äkki sa loed kuskilt välja paragraafi, mille alusel sind süüdistatakse?

Olime Riias... sõitsin samamoodi mingi konsulaadi eest läbi ja üks mendi moodi sõdurpoiss peatas kinni. Alguses oli nats kuri, aga tegin hämmingus nägu ja ütsin ka, et ei näinud. Juhatas viisakalt tagasi. Ei olnd mingit pikka vingumist vms... erinevalt Läti diskost oli mõistlik mees.

Samas eelmise aasta enne shengeni viisaruumi aega selline kogemus. Läksin sõpradega papa transporteriga Jurmala spa'sse... Aga tädi Iklas ei lasknud kohe kuidagi üle tavalise volitusega... Pidavat notariaalset vaja olema. Polnudki muud varianti, kui isa tuli (õnneks Kilingi-Nõmmest, mitte Põltsamaalt) piirile ja sõitsime üle... pärast piiriületust läks teise masinaga tagasi. Ja kedagi ei huvitanud rohkem see notariaalne volitus... Õnneks keegi ei pidanud kinni ka, muidu vbolla oleks huvitanud :)

mendid...

VOLIKIRI

:roll:

wadever - ma ei ole isegi kirjalikule järelepärimisele vastust saanud mikidelt kes on uurija, kes tegeleb minu kadunud auto otsimisega...

volikiri...

mendid...

jah :roll:

aga siis peab volitav suu kaasas olema :lol:

ehk siis suulise volituse konks on lihtne-> kui omanik on autos, siis võib olla roolis kes iganes :wink:

P.S. selle konksuga ei ole veel nii sügavuti mindud aga... juriidiliselt peab olema liisingauto juhil volitus ka siis, kui volitatud isikud (sigalakku täis nt) autos istuvad :lol: Muuseas-> kunagi on olnud juhuseid, kus seetõttu on kaskokate kadunud :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....