SportSumps..

inz164 wrote:nagu minu ema kellel on load juba 30 aastat
ja mitte yhtegi rikkumist
kuna ta pole kordagi peale eksamisõitu roolis olnud 8)

Ja Sul on kõik autod ema nimel? :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

SportSumps..

veel politsei kapsaaeda

kogu selle lugupeetud asutuse suhtumine ajas mind täna taas täiesti masendusse...

sain siis lõpeks taas oma vara kasutajaks... peale ponnistusi!

no vaatan pagassi... täitsa tühi auk külje peal haigutamas, ekspertiisi härrad omale jätnud mälestuseks pagassis oleva teeninduslugi, küsimise peale vastati kohe: SEDA EI OLNUDKI...

no vaatame, sepistan kena kirja kokku juristi abiga, et ikkagi politsei poolt VARASTATUD auto osa kohta selgus saada (parim oleks tagasi saada)...

katsun kodus ka etka ja revali varuosapäringu abiga leida hinna vastavale detailile :D

politsei on taas kiirelt mainet kaotamas ja alla käimas oma suhtumistega... töötegemisega ja kurjategijate püüdmisega hakkama ei saa siis korraldab kampaaniaid, et lihtsurelikule jääks mulje pol kõvast töötegemisest!

FAKK

SportSumps..

E.T. wrote:veel politsei kapsaaeda

kogu selle lugupeetud asutuse suhtumine ajas mind täna taas täiesti masendusse...

sain siis lõpeks taas oma vara kasutajaks... peale ponnistusi!

no vaatan pagassi... täitsa tühi auk külje peal haigutamas, ekspertiisi härrad omale jätnud mälestuseks pagassis oleva teeninduslugi, küsimise peale vastati kohe: SEDA EI OLNUDKI...

no vaatame, sepistan kena kirja kokku juristi abiga, et ikkagi politsei poolt VARASTATUD auto osa kohta selgus saada (parim oleks tagasi saada)...

katsun kodus ka etka ja revali varuosapäringu abiga leida hinna vastavale detailile :D

politsei on taas kiirelt mainet kaotamas ja alla käimas oma suhtumistega... töötegemisega ja kurjategijate püüdmisega hakkama ei saa siis korraldab kampaaniaid, et lihtsurelikule jääks mulje pol kõvast töötegemisest!

FAKK

Selline me austatud Politsei paraku ongi :evil:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

SportSumps..

M-A-S-E-N-D-A-V

Kusjuures kõige masendavam on tegelikult see, et...politseinikud on kah inimesed... kahjuks aga mõned neist on sellised, kes peaksid kuskil mujal olema (neid on valdav vähemus-> kui vähegi emotsioonid kõrvale jätta... siis tegelikult teevad nad vaid oma tööd ju...)

ja seetõttu on maine nagu on...

nagu alati :roll: oleme teemast mööda liikunud :lol:

SportSumps..

no mis kuradi inimesed?

kui ma nii oma tööd teeks, siis ma oleks juba töötu!!!

lihtsalt VARASTAN kliendilt midagi ära ja siis lajatan ÜLBELT: "kuule, sul pole seda olnudki"!!!

hakkab eestis jälle see ilus aeg kus politsei ja varaste vahele hakkab midagi võrdusmärgi sarnast tekkima?

heli tekitavast sumutist!

kas meil kodanikuõigusi enam polegi?

politseiriik?

kuni pole tõestatud vastupidist olen ma süütu.

maakeeli, mitte mina ei pea tõestama, et mu summuti on OK, vaid politsei peab oma väidet tõestama oma tegevusega e siis mõõtmise sooritama... (kohe kui ma seda teen oma kuludega on see ju vastupidine tegevus ehk tõestus, et ma olen puhas).

ah, et kodanikku võib trukkida nii nagu kulub, aga kui on vaja püüda kurjategijaid siis laiutatakse vaid käsi... oi ekspertiis võtab terve aasta ja no isegi kui on tulemused, siis ega see veel tõesta, et inimene kurjategija on

meenutus lähiminevikust

press pasundas - ETTEKAVATSETUD MÕRV

alla aeti abipolitseinik, tegija põgenes sündmuskohalt...

no tegija saadi kätte, ostus politseinikuks

pealkirjad muutusid

ÕNNETUSJUHTUM

ehk siis kui on vaja trukkida kodanikku oled MÕRVAR, kui "omad" teineteist alla ajavad siis on ÕNNETUSJUHTUM

huumoriga:

kohtus on protsess naisterahva ja politsei vahel. naine süüdistab politseiniku vägistamises.

tulemus:

naine pannakse kinni 6 aastaks ametivõimule vastuhakkamise eest!

NO TULE TAVEAS APPI !!!

oeh

maksumaksjana ma sooviks vabaneda maksudest mis toetavad haigekassat, politseid - ei ole kumbagist organisatsioonist elus kordagi oodatud abi saanud.

SportSumps..

Jah , Parnus on kull olemas erilene politseinik... uhel vennal kaskis votta kastiraua valgustusega maha... kuna oli liiga palju laternaid... muidu seal olid pohilised kollased vilkurid kuna vend tegeleb teede ehitusega.... :lol:

SportSumps..

hujoobin wrote:Ega pilt ei näita seda palju sealt müra tuleb, aga muidu tundub olevat suht lahe politseinik teil seal.

viitaks enda postile -> kui ülevaatusele teine pütt jõuab, siis saab pettuseparagraafi (õppinud on nad natuke)

p.s. mu väikevend jäi nädalavahetusel kah kohalikele hambusse (peatati kinni, et juhtida tähelepanu läbipõlenud tulepirnile ning mainiti, et auto müriseb natuke)... mitte midagi rohkemat ei juhtunud :roll: äkki on asi ikkagi suhtluses... :roll:

SportSumps..

no peaks... ja on ...

need kaks eri asja... mõnel inimesel lihtsalt kukkub suhtlemine paremini välja-samas kooli aeg õnnestus ka mul see suhtlus pool päris hästi, kuid katsu suhelda inimesega kelle tööd ja olemasolu sa suht kasutuks pead-ja kõiki selle vormi kandjaid kergelt vihkama hakkad... olgugi et mõni erand neil siiski on..-neil pole mitte must lammas ära eksind oma ridadesse vaid hoopis mõni üksik valge... :lol:

SportSumps..

E.T. wrote:olen ma halb suhtleja?

kas riigiametniku otsused peaks sõltuma seadusandlusest või vestluspartneri väljendusoskusest?

Jutt käib praegu tänaval tehtava ülevaatuse kohta :roll:

seda, et keegi võtab kuskilt mingi luugi ja minema viskab saab juhtuda AINULT romulas :roll:

Sina muudkui tambi (salongidetailide hindadega natuke kursis olles arvan, et see on tollele uurijale viimane hooletusega puudutatud asi ükskõik millise auto salongis :lol: )

SportSumps..

ts-i poolt tsiteeritud ülevaatuse eeskirjade puhul vähemalt poolte puhul ei ole võimalik maanteel mitte kottigi teha, kui militseinik just auto all ei hakka ronima ja loksutama midagi.

Ma muidugi ei vaidle siin vastu, et meie militseinikud ei lase end kuidagi häirida seadusandlusest ja teevad ikka seda, mis neile kasulik tundub.
Eesti Saabiklubi ja foorum