VML wrote:lahe-siis meil siin jõgevamaal polegi veel kõige hullemini läind...
kuid seal olen kohanud pahatahtlikke nais milkude patrulli
kes mehi kotivad umbes nagu ss-juute

VML wrote:lahe-siis meil siin jõgevamaal polegi veel kõige hullemini läind...

hujoobin wrote:Aga ikkagi sõltub palju ka inimese suhtlemis oskusest. Mind on mitu korda mikide poolt maha võetud, põhjuseks välimuselt mitte korras auto, aga alati olen saanud hakkama väikese jutuajamisega.

)
 )
 ning 99% inimestest näiteks turvavöö mittekinnitamisel isegi ei taju, et surmaga lõppenud liiklusõnnetuse põhjustamine on kriminaalkuritegu (see, et teises autos sõitjal oli turvavöö lahti ei ole pehmendav asjaolu
 ning 99% inimestest näiteks turvavöö mittekinnitamisel isegi ei taju, et surmaga lõppenud liiklusõnnetuse põhjustamine on kriminaalkuritegu (see, et teises autos sõitjal oli turvavöö lahti ei ole pehmendav asjaolu   )
 ) 

E.T. wrote:poolteist nädalat tagasi sõitsin politsei eravärvides autos
olin ainuke turvavöö kasutaja

... ei oska seisukohta võtta

E.T. wrote:sõnum posteril on hetkel:
ÕIGUS
mitte:
ÕIGLUS
 selle kohta kasutaks tiinekate lemmikväljendit DAAAA....
 selle kohta kasutaks tiinekate lemmikväljendit DAAAA.... olles sinna pistetuna kas poliitbüroo poolt (meie vabariigis õigus ongi õiglus! tuletame meelde kuluhüvitiste põjendusi stiilis-> seadus on täitmiseks) või siis inimeste poolt, kes plakatil kirjutatuga kohe mitte nõus ei ole
 olles sinna pistetuna kas poliitbüroo poolt (meie vabariigis õigus ongi õiglus! tuletame meelde kuluhüvitiste põjendusi stiilis-> seadus on täitmiseks) või siis inimeste poolt, kes plakatil kirjutatuga kohe mitte nõus ei ole 
E.T. wrote:olen ma halb suhtleja?
kas riigiametniku otsused peaks sõltuma seadusandlusest või vestluspartneri väljendusoskusest?