UUS Alfa Romeo ESINDUS

E.T. wrote:mhmh, pöörduks jah teemasse tagasi

BND 156GTA on ravil Pilotis :)

E.T. -> Pilot Motors-i ametlik sõltumatu häälekandja!

8) 8) 8)

ilma 3-l purkide ja kampaaniateta :lol:

tõenäoliselt ei ole ühelgi teisel esindusel kedagi, kes teeks pidevalt head reklaami otse sihtgrupile ning puhtalt isiklikust aktivismist.

rispekt 8)
Tegelikult ma olen normaalne....

UUS Alfa Romeo ESINDUS

oi ma saan kampaaniaid teha tööga seoses piisavalt, et mitte seda vabal ajal harrastada.

ma ise ei kuulu isegi piloti sihtgruppi, kuna minu käia seal ette ei võetaks remondiks - seega ei saa ma ju reklaami tehniliselt teha, kuna puudub isiklik hüvesaamise lootus.

lihtsalt inimesed ja nende mõttelaad ning suhtumine oli nii sümpaatne :)

aga häid inimesi peab ju hoidma.

PS! kõige tähtsam mehed, ma ütlen, on inimene!

UUS Alfa Romeo ESINDUS

EE.....eeee

Testisin siis täna Pilooti :D

Hea üllatus oli see, et arve tehti enne valmis kui auto valmis sai. JAh, nagu öeldud, hind kataloogi järgi, mis siis, et töömees 35 min kauem pusis kui kataloog näitas. See nagu +.

Samas hinnad on mulle saadetud u 3h jooksul. Küsisin ka täna paari vidina hinda, lubati homseks ja jätsin neile ka ühe pähkli pureda... :lol:

Aga sellest räägin siis, kui vastus tuleb/ei tule.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

UUS Alfa Romeo ESINDUS

Luman wrote:Peaks ka minema kunagi vist sinna nillima, jutu järgi tundub huvitav koht, eks paistab, kas suudavad saada asjadega hakkama, millega fakto ei saanud. Aga enne tuleb veel faktoga lõpparve vormistada.

Mida pead silmas faktoga lõpparve vormistamisel. Kui on ametlik esindaja

siis pole vahet kes ja kus. Iseasi kui buldooseriga veitsa tasandada.

8)

UUS Alfa Romeo ESINDUS

inz164 wrote:
Luman wrote:Peaks ka minema kunagi vist sinna nillima, jutu järgi tundub huvitav koht, eks paistab, kas suudavad saada asjadega hakkama, millega fakto ei saanud. Aga enne tuleb veel faktoga lõpparve vormistada.
Mida pead silmas faktoga lõpparve vormistamisel. Kui on ametlik esindaja
siis pole vahet kes ja kus. Iseasi kui buldooseriga veitsa tasandada.
8)

Neil seisab esmaspäeval veel üks ukseluku mootori vahetus ees, eks näis kas saab asja korda või ei saa, kui saab, siis proovin mitte rohekm enda nägu faktosse näidata, vähemalt mustamäe osakonda.

UUS Alfa Romeo ESINDUS

Nii sai siis ka seal mekas esimest korda ära käidud. Esmamulje kohast oli hea. Inimesed olid positiivselt meelestatud ja abivalmis. Eks paistab kas nad saavad mõnede asjadega hakkama, millega fakto mehed mind aidata ei suutnudki. Varsti läheb igal juhul auto pea nädalaks nende kätte. Ehk ma ikkagi ei pea elu lõpuni kiuksuva istme ja kolisevate ukselukkudega sõitma.