M:Alfa Romeo 164 Q4

ma arvan et see on sama Q4 mis on juba mitmes aasta tiirlemas lõuna eesti müügikatlas... kungi seisis müügis 70 000 eest...

tom käis vist isegi vaatamas...

E.T. wrote:ma arvan et see on sama Q4 mis on juba mitmes aasta tiirlemas lõuna eesti müügikatlas... kungi seisis müügis 70 000 eest...

tom käis vist isegi vaatamas...

Ära arva :roll: See on SEESAMA auto 8)

ahvatluseks väljas juba pikka aega :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

Ise vaatasin ka kunagi seda, ennem kui omale 145 soetasin. Oli siis korralik auto ka , kes seda vaatamas käis võiks kommenteerida ? Või pigem rahuldavas seisukorras? Välja näeb küll 8) Ja pakun, et minek on ka :twisted:

kes vaatamas käis ostis mujalt omale 164 Q4-ja

ma ei tea kas hinna v seisukorra pärast

tema siin foorumis aega ei käi suretamas... seega ilmselt ka tema kommentaari siia ei ilmu

E.T. wrote:kes vaatamas käis ostis mujalt omale 164 Q4-ja
ma ei tea kas hinna v seisukorra pärast

tema siin foorumis aega ei käi suretamas... seega ilmselt ka tema kommentaari siia ei ilmu

kahju 8)

äkki peaks tulema :)

auto on ju huvipakkuv

(kas see auto ei olnud varem võrus mingis autoaias müügis... kuskil 2005 v 2006 ?)

See auto ei ole kuskil eestis müügiplatsil olnud nii kui toodi oli esimene omanik see sama :D tean :D täpselt sest see mu sõbra oma :D

Ma võin mürki võtta (või siis mitte) aga see auto oli mingi aeg tagasi A24 müügis 70 tuhandega...täpselt samasugune oli esimene pilt müügikuulutuses.

Muidugi oleks vahendeid ostaks isegi :roll:
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

kui mitte sama masin siis identne koopia-ja väga erinevate hindade...ja müüja nimedega... :roll: samas-ehk vaatama seda elukat... mine tea... ehk võlub ära :lol: hmm-teema lukku!!! nüüdsest siis meie omanduses :twisted: