Auto Teemaline Suvaline Pläma

kõik kes Riisalu ilusat pilti otsivad pva algatatud teemast :roll:

kuna Ta pva-le ei sümpatiseerinud, siis tema tungival soovil kustasin kogu teema ära :roll:

Siiski ootame edaisi kommentaare kogu selle jama lahendamiseks 8)
Tegelikult ma olen normaalne....

Luman wrote:
Alfa Romeo 33 wrote:Tuli selline huvitav mõte,et Alfa Romeo Klubi võiks teha Eesti Alfa Romeo Klubi kirjadega joped,mis oleks punast värvi ja musta kirjaga,ise oleks küll sellise jope ostja,kuid oleks keegi veel sellisest asjast huvitatud? :D :roll:
See pole siin kaugeltgi uus mõte. Nendel teemadel sai siin kunagi heietatud küll, soovijaid oleks siin küll ja küll, lihtsalt ei ole leidunud inimest, kes viitsiks selle asja ka ära teha lõpuks.
Aga kui sul tahtmist ja pealehakkamist on, siis palun väga, tõmba üritus käima, ega see mingi suur ettevõtmine pole, usun et paljud oleksid sellisest asjast huvitatud. Isegi võtaks, kui asi on ilus ja korralik. :wink:

AlfaSport kirjadega asju on küll plaanis tootma hakata...

Stay Tuned

Image

Endiselt huvitab mind:
Anthrax wrote:Targemad, palun rääkige mulle, mis erinevus on 2,0 16V 110kw ja 114kw mootoritel?
Nüüd huvitab veel lisaks mis on jäigema stabikavarda eelised ja puudused?

Ärme räägi konkreetsest autost, vaid üleüldiselt.
a.k.a Anthrax

jäigem stabikavarras aitab kurvides kreeni vähendada, mis on juhitavuse seisukohalt hea (suurtel kiirustel)

igapäevasel linnasõidul ehk on veidi ebamugavam lisanunud jäikuse arvelt...

Homme müük. Käisin autoga viimaseid ringe tegemas, ilmaga muidugi ei vedanud. Itk tuleb peale :(..ausalt noh . Mõtted stiilis, et "krt, pole ta ju nii väike midagi" ja kõik halvad asjad on meelest läind ja. Mis kulud? Mis mootorivahetus? Bloody hell, mate... ja, et asi veel raskem oleks, kolib auto kõrvaltänavasse!!! (mu tulevases kodus)... oh saatus, miks oled nii julm. Õnneks läks proua koos lapsega maale, saan muret rahulikult õllepudelisse uputada... ja foorumis lämiseda.

vist tuleks õnne soovida hoopis...

sul oli ta ju päris pikalt müügis...

aga kisub rokem õlalepatsutuse poole

eino, isegi kui Dino ostate... tule ikka läbi nii foorumist kui üritustelt :) sa oled tore inimene.

____

ma ka ju pooletoobine oma oooo otsas...