Auto Teemaline Suvaline Pläma

E.T. wrote::lol:

ja odavam pidada kui alfa ?

No seda ma räägin, et "haigus" :) Ma ei ole vaatamas käinud, ma ei tea, kas 189K on reaalne läbisõit või tegleikult on 400K jne jne, aga puhtalt visuaal on minujaoks... tõmbav http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Proovimata on peale 156 2.0 TS kogu alfa rivistus..156 1.6, 156 1.8, 156 2,5, 156 2.4 JTD, 156 3,2 ... jne :)

Järgmine Alfa on kindlasti tulemas. Kunagi hiljem. PErevaguneid on hetkel sobivas hinnas vaid üks - 156 SW ja see nagu läbitud etapp või nii.

Kusjuures proua hakkas täna ajama, et äkki ikka ei peaks müüma...dooh :)! Kusjuures tegu on teenelise kõrvalistujaga, kes hindab autot põhiliselt välimuse järgi.

E.T. wrote::lol:

turrrrrrbodiisel kessssstab kaua
üle terve maaaaAAA

kui vulvu, siis miks mitte krosskantri?

Diislid on kallid. Esimene on 250K ja see on helesinine (öök) Enamus krosskantreid on 147 kw bensukad (ei, mul ei ole otseselt midagi 147 kw'se auto vastu), aga see on törts liig juba. Sõbral on ja ütles, et proovi hea või kurjaga, võid ka kavalusega, aga ring on nö suletud... niisama törtsutamiseks pole 147kw vaja, aga kui neid kasutad, siis kütet läheb nigu leiba.

Ja kui juba primaarset kehva tee suutlikust, siis pigem see http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

aga näe, ei ole automaat.
Last edited by starfild on 26 Mar 2008, 01:19, edited 1 time in total.

veiks wrote:Lumi+75= :D :D :D

:roll:

lumi+"teehooldus tallina tänavatel+e36 :roll: :oops: :oops: :oops: (pärnu maanteel jäin Kalevi poolt välja keerates keset teed vaaludesse kinni :evil: PERGEL)

:roll: tammsaarelt Kadaka teele seevastu sai kiskuva vaalu vastumeetmeks see eest spinni 8) 8) 8)

mõni ime, et bemmimehi huligaanideks peetakse :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

Ainult idioot tõmbab sellise ilma tulekul õhtul käsipiduri peale alfal (ise mõeldes, et "aint korraks, kuni ma siin autos asju kokku korjan"). Ja siis kui hommikul on vaja hangest välja sõita, siis blokeerunud ratas on ainult "abiks". Sõitsin hea mitusada meetrit ohutuledega nigu lollakas külg ees ja ootasin, et blokk maha tuleks... sõitmata ei saanud ka jätta.

Mul õnnestus eile Tartus Võru mnt raudteeülesõidul suunaga linna poole tõkkepuu alla jääda :oops:. Otsisin lödi sees vähe karedamat sõidujoont ja fooritulesid nägin läbi lumehägu alles siis kui olin ülesõidule ära keeranud juba. Õnneks oli kiirust ca 20km per tund ainult. Sain paari-kolme meetriga pidama. Kolks oli kõva, mis esipiilari keskele tuli, aga õnneks klaas terve ja autol värv ka peal :roll:.