Auto Teemaline Suvaline Pläma

bnd wrote:
SlavoZ wrote:205 rehvidega labidas peab ikka kaasas olema....
lal-lal-laa 225 :lol:
Lajem labidas kaasa... :)

Hommikul tuli veel selline mõte: mida suurem auto, seda kauem lumest puhastada.
Image

Ebausklik- mul on elus ÜHE korra olnud labidas kaasa ja siis jäin ikka totaalselt kinni. Ja rohkem pole võtnud ja alati ilma hakkama saanud :D

Laial rehvil on tegelt aind üks miinus ja see on lörtsisegused vaalud, st kui tahad nendest läbi sõita- ta ei jõua nii laia pinda tühjaks visata. Muidu jääl ja asfaldil on laial eelis.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Siis jälle oma nädal aega ei saa sõita, kuni see läga ära sulab, sest punasest saab kiirelt s**avärvi pruun ju, kah pole kena. Seega ilusam on punane valges, kui punane pruunis.

raagin uhe muinasjuttu... kuidas mojub autole amortr. oli kord mu vennal auto nimega honda accord (2000) ja oli sellel autol talve rehv nimega naastrehv, et paaseda garaziist oli vaja ules soita maest, umbes 40 % aga honda ei saanud sellega hakkama (amordid olid omadega labi), vaatamata sellele, et oli naast rehv peal.aga aasta parast Alfa romeo 156 v6 2.5. ( enne seda kui ostis seda BND ) soitis samast maest ules. vaatamata sellele et auto all olid suve rehvid 17 (ja koni korras amordid). :D vot selleine muinasjut ongi 8) morall. tehke hooldus ja remont oigel ajal. :D

:roll:

Kannan ette-> nägin bnd GTA-d mööda vuramas :roll:

ja viimased peaaegu kaks nädalat ei ole kohanud mitte ainumastki alfat peale 147, 156 ning 159 :? (lisaks siis 164 ja 155)

Muuseas-> täna hommikul ei sõitnud mulle vastu ka igapäevaselt kohatav 159 8huvitav kas juhtus midagi :shock: ) :lol:

P.S. tahtsin siia aprillinalja kah kirjutada aga see tuli nii hirmus, et seda üle lugedes oleksin ise südari saanud (peategelasteks siis mõlemad allkirjas olevad sõidukid)... seega jääb kirjutamata :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....