Miks valisid/kuidas said ALFA?

ts wrote: aga mina ei valinudki Alfat :(

Alfa valis mind :lol:

ts mul sama jama,mina polegi Alfat valinud,sest Alfa tuli ise minu juurde :lol: ,kõik tänu tädile kes ostis 1996ndal aastal endale Alfa Romeo 33 -86 Quadrifoglio ja siis mu süda murduski,nii et mina ei pidanud lillegi liigutama,kuid see kohtumine tekitas mul selle margi vastu ilusad tunded,ning nüüd on Alfad mul südames ja tundub,et see haigus on ravimatu :D
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Kammoon mehed... vaadake selle margi logo ja tunnuseid! Vaieldamatult ühed ilusamad!

156 oli ammu silma jäänud linnapildis! Pärast seda kui kuulsin ühte hõbedast V6 mootoriga 156 sedaani järveotsal korra kiirendamas, olin otsustanud! Nimetatud hõbedane oli arvatavasti Luman'i oma tol ajal (väike tagantjärele tarkus).

Valu ja vilet on olnud, aga ei kahetse midagi ja ostaks ikka uuesti ;)

Ok, minu lugu siis...

Olin mina mingi 13-14 ja saadeti poodi õlle järgi (ca 500 m ) ja autoks anti 75....oi kurja...ammu olin seda autot fännand. Ja seal löödi tempel mällu igaveseks........Alfa Romeo.

Nii...olin mina siis 18 täis saanud...aeg valida teist autot endale (esimene oli sapikas :lol: ) Tuulasin mis ma tuulasin A24 aga õiget nagu polnud, mõte mõlkus Golfi, Passati, Omega ja W123 juures. Ükspäev nägin aga rohelist 164 8) . Armastus tärkas taas ja pikka juttu ei olnud...koju...avastus...

vana oli ikka täiega raipeks ajatud....RIP...

Paar päeva hiljem oli ukse all juba praegune igapäeva liikur :D

Ning siis ilmutas end esimene armastus, ehk siis the Alfa Veiko jaoks (75)

Ja Siis tuli mõte, et ikka igat mudelit peab kaks olema ja saigi veel üks 75 soetatud :)
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

Kunagi sai käidud laulupeol ja olin siis mingi 12 aastane. Nägin spiderit ja ütlesin et kunagi ostan omale sellise.

nüüd aga lapin hetkel vähe tagasihoidlikuma riistapuuga, nimelt 2001 a Sportwagon. Soetasin nii umbes kuu aega tagasi ja olin pimestatud. Nüüd pean pimesilmsuse tagajärgi likvideerima, aga küll neist ka üle saab, muidu rahul, juhitavus meeletult hea, ainult veidi vankri häält teeb tagant-nagiseb.

kunagi mõned aastat tagasi nägin võrus käis mingil üritusel üks AR gtv must.mõtlesin plät kui sellise saaks siis vist sõidaks eluaeg sellega.möödus mõni aasta siis raha rohekem ja hakkasin vaatama neid gtv-si.võrust üks sõber suur alfa fänn kõik autod alfa romeod olnud mitu 164 ja nüüd 166 .Tema käest nagu saingi inspiratsiooni alfa vastu ,tahtsin erineda hallist massis ja võtsin pähe et pean gtv saama :D ja kui lõpuks sain endale sobiva 3,0 liitrise siis tuli ka see välja et see mida ma kunagi võrus nägin oli see sama mis ostsin :D vot

see minu alfa lugu