Auto Teemaline Suvaline Pläma

mul täna juhtus selline lugu, et

1 minu autojuhtidest jäi puhumisega vahele ja milku

kutsus kohe autovedaja kohale

jõudsin jalgrattaga 20 minutit enne autovedajat kohale

ja palusin et milkud tühistaks tellimuse

aga mitte nihhujaadki

suure lunimise peale autovedaja nõustus veost loobuma

küll aga mitte oma kuradima rahast

kirjutas veel mingi vigase sthekki ja kasseeris 2200 kr

kui oleks parklasse läinud oleks 400 lisaks küsitud

kuradi mendid, piidrid kokkumäng parklaga

ja see puksiir oli küll seda nägu, et lihtsurelik iialgi ei

suudaks ark ülevaatust läbida

aga perselakkujatel on ju kõik lubatud

liiga tehakse

oi kuidas on vastik tunne

eriti kui minu raha eest ment mulle otsa irvitab

ja hiljem nurga taga plekki jaotab

järsku on ET-l õigus ja peakski kodanikuallumatuse

algatama

esimesed 5 aastat on ju igati toredad

Sellest löökaukude eest saadud kahjude välja nõudmisest oli mõned kuud (kuni pool aastat) tagasi artikkel Autolehes. Ise küll artiklit läbi ei lugenud, aga selline pealkiri jäi meelde :roll:

Autoleht nr 253 (15/2007)

Nõunik. Mida teha, kui löökauk lõhub auto?

tonks wrote:Sellest löökaukude eest saadud kahjude välja nõudmisest oli mõned kuud (kuni pool aastat) tagasi artikkel Autolehes. Ise küll artiklit läbi ei lugenud, aga selline pealkiri jäi meelde :roll:
Eesti Saabiklubi ja foorum

Mehed pole mõtet ohkida Eesti vabariigi vastu ise oleme need inimesed sinna valinud

Ma arvan et siin foorumi kasutajatest ei tahaks keegi et mingi purjus jorss sinu lähedase surnuks sõidaks kuna politseid polnud teda tee ääres rajalt mahavõtmas.

Kõik kes purjus peaga vahele jäävad tuleks kohe auto ära võtta kuna nad on potensiaalsed mõrvarid, siin ei loe mingi vabandus et esimest korda olin purjus jne kui olid esimest korda oled ka teist korda

nii et siin ei ole midagi ohkida :twisted:

:roll:

njah-> puksiirindus on nagu on...

karistused joobes sõitmise eest on kah nagu on ....

Tegelikult olen päri sellega, et juhul, kui inimene jääb joogisena vahele siis võiks auto üldse ära võtta (olenemata kellele auto kuulub) 8)

Selle kõrval on teisalduse raha kökimöki (niikuinii nõuad selle ju juhi käest kätte) :D

Muuseas-> meil tehti töö juures kodanikualgatuslik lisareegel töölepingutesse: "Joobes juhtimine on piisav põhjus töölepingu lõpetamiseks"

P.U.N.K.T. 8)

Oleks vaid sellist algatust rohkem (tean transpordifirmat, kus sõidetakse ka siis kui purjus peaga sõidu eest on load üldse ära võetud)

P.S. meil kehtib see reegel nii inimestele, kes on väljal, kui ka kontorirottidele, hoolimata sellest kas joobes sõit oli tööautoga või oma autoga; tööajal või mitte jne...
Tegelikult ma olen normaalne....

:lol:

vat kus kipitama hakkas

tegelik küsimus ei le ju karistustes vaid töömeetodites :)

ohakalinnuna põõsast radarkiiritamine ja rullnoklik käitumismaneer suhtluses kodanikuga on need tegurid mis täidesaatva võimu esindajate vahepeal üsna kõrgel olnud mainet on kahandanud madalaks taas madalaks nagu nõukogude miilitsal.

loodetavasti satub siiski mõni teoinimene taas politsei tippjuhtkonda või siseministriks ja hakkab elu taas ka seal roiskuvas tiigis keerlema.

:roll:

njah... jälle oleme siin...

töömeetorid ja kultuur on tihtipeale tingitud IQ-st ning senistest omistatud kogemustest.

madala IQ-ga inimesi satub kõikjale...

Kuna reapolitseinik ei ole just teab kui kõrgelt makstud ning peale missioonitunde mingit lisaboonust ei pakuta, siis :roll: jah...

Töömeetodid?

põõsast kiirusemõõtmine? aga kuskohast siis veel (tegelikult on ju kolm neli korda katsetatud avalikku kiirusemõõtmist-> üleriigiline kampaania lehtedes, märgid "siin mõõdetakse kiirust" väljas jne... Tulemus-> samapalju kiiruseületajaid, kui põõsast mõõtes. Miks siis ressursse raisata?)

Rullnoklik suhtlusviis-> siiski sügavalt loodan, et Sul on lihtsalt "õnnestunud" selliste kordnikega kokku saada (aga ehk on asi OOOO-s? et poliis ise sõidab miski vana oopeliga ja oli kade lihtsalt)

Jummala ausalt-> mina ei ole veel ühtki üleolevat politseinikku kohanud :roll: Kuigi olen kohanud "jumalast targemaid" ülevaatajaid :mrgreen: kes peaksid olema rohkem klienditeenidajad, kui kordnikud.

P.S. Karistusseadustik ütleb, et kui joobes juhil ei ole koheselt olemas kainet juhti, siis viiakse auto tasulisse parklasse. Juriidiliselt ei ole tegu mitte lisakaristuse vaid kaitsemeetmega :roll: Tegelikult on tegu lisakaristusega... BTW-> puksiirimeeskond, kes kasseerib raha kuid asutot ära ei vii anna uurimisse (autot ei teisaldatuid, kuid raha võeti... Seega VÕS alusel maksid teenuse eest, mida Sulle pole osutatud). Järelikult on maksenõue ebaseduslik (raha oleks võidud küsida vaid väljakutse eest)

ahsooo

kuidas siis regeerid juhtivinspektorile kes ütleb

mul ükskõik et sul rehv tühjaks vajund meie parklas

SÕIDA VELJE PEAL KUI TAHAD - mina ei hakka ootama su järgi, ilm aka halb...

ja järgmisena reageerib autost politsei valdustes kadunud objektile

SUL POLNUDKI SEDA

normaalne suhtluskultuur?

hoolimine kodanikust?

missioon ja armastus oma töö vastu?

___

või täistätoveeritud kaelaga nooreminspektor kes vaatab sind lõukora pilguga ja klähvib, nii et tatti lendab suust...

___

andesta aga see audi on ju vana pann... seda kadestada... no siis peab elu väärtustega ikka midagi väga paigast olema...

:lol: inimesed on igatsugu imelike asjade peale kadedad (mida madalam IQ seda veidramad on kadestatavad objektid) :lol: ülimalt madalalaubalised on näiteks kadedad nende peale, kes suudavad mingi korraliku noosi kokku varastada :mrgreen:

pöördumine vastavatesse instantsidesse oleks tõenäoliselt abiks olnud :wink: mitte et see kogemust oleks pehmendanud kuid midagi siiski (seaduslikult-> kuna Su auto oli konfiskeeritud, siis lasus tegelikult kogu vastutus selle eest politseil)

Mitte et ma natukenegi neid õigustaks :roll:

Kui ma mainisin, et ainsaks lisaboonuseks on missioonitunne, siis see ei tähenda automaatselt, et see kõigil olemas on :evil:

On olemas inimesi, kellel on meeletu võimuvajadus... KAHJUKS sisseastumiskatsetel neid ukse taha ei jäeta

Kui sa oled aus kodanik ja kiirust ei ületa siis pole sul ju neid põõsas passivaid politseinike vaja karta või kuidas :?:

Kui inimesed ise ennast ei suuda kontrollida siis peavad nad ju korrarikujaid karistama.

Loomulikult on tundub inimesele ülekohtune kui ta vahele jääb ja ment veel põõsast kiirust ka mõõdab.

Kui oled nii kõva mees et rikud reegleid mis kehtivad kõikidele siis tuleb ka karistust kanda.

Suhtumist ei muuda ei politseinikul ega ka tavakodanikul kui nad juba on metsalised siis nad ka jäävad metsaliseks. :evil:

Mis teha kui lusikaga pandud ja kulbiga võetud :shock:

ahsoo...

see et ma ise rahus kulgen ja radariga ohakalinnule huvi ei paku ei tähenda et see töömeetod kassa täitmiseks veidi vildakas poleks

samad harakad võiks vaadata ka üldist eeskirjade täitmist, ridade vahel sõelujaid jms veidriukke, kes on suurema ohu allikateks oma ootamatute ja LOOMULIKULT ilma suunanäitamiseta manöövritega...

nagu ka varem öeldud, ei tee mulle haiget maanteel veidi ruumi teha kiiremale liiklejale ja loodan et ka teiste peanuppudesse jpuab kohale, et maanteel igal moel teiste elu keeruliseks tegemine ja möödasõite võistluseks pidavaid juhamakaid jööb aina vähemaks.

täidesaatev võim on igati teretulnud aga eelkõige võiksid olla nad ise eeskujuks teistele oma käitumise, hoiakute ja suhtumisega.

politse rootsis on austusväärne

soomes ei köhi keegi politsei poole

mikimaal on targem mitte konflikti sattuda...

armsa koduvabariigi politsei kuidagi ei tekita enam sisetunnet, et nad õige asja eest väljas on ja et mõni üksik tõrvatilk meepotis oleks... hetkel veel jagub emotsiooni, et tõrvatünnis on üksikuid meetilku ehk...

seadusi kutsun ma kõiki järgima, nii liikluses kui elus...

kiiruseületamist ei kiida

roolijoodikut vihkan

+1

Ehkki üldiselt head suhted politseidega nii palju, kui nendega on kokkupuuteid olnud.

Vägisi tekib tunne skoori kogumisest kui nad mõõdavad/jälgivad mõne piirava märgi mõjuala piirkonna alguses või keset ööd pirita tee vms pika hea nähtavusega tühja tee peal. Andke andeks aga minumeelest pole see mitte avaliku korra tagamine vaid eksimuste otsimine sealt, kus neid kõige tõenäolisemalt tehakse. See kui ma sõidan piirangu alasse 15km/h lubatust kiiremini sisse ning 100m pärast saavutan lubatud kiiruse ja saan selle eest trahvitud on küll krediidi kogumine. Kui see põhjustaks palju õnnetusi, peaks selle vastu võitlema pigem märgi mõjuala laiendamisega.

Üleeile käisin tartus, sai natuke napsutatud ning järgmine päev ei julenud enne puhumist sanga istuda. Helistasin kohaliku jaoskonda, kust sain viimaseaja halvima politsei-kogemuse. Väga ülbe ja üleolev suhtumine kõnele vastanud neiu poolt. Leidsin ühe tühja patrullauto, kuid ei saanud ootama jääda ning helistasin jaoskonda. Küsisin kas politseinikud on läinud linnavahele tööd tegema (esialgu kasutasin sõna jalutama, hiljem selgitasin tulutult mida selle all mõtlesin) või on nad konkreetsel väljakutsel. Vastuseks tuli korduvalt "Politsei ei tegele jalutamisega, Politsei tegeleb avaliku korra tagamisega". Siis ei jäänudki muud üle, kui lihtsalt loota, et nad kuskilt välja ilmuvad.
a.k.a Anthrax

:mrgreen:

njah-> hea, et said vastuse, mitte kviitungi :lol:

EV politsei tihtipeale toimetab n.ö. "valedel alustel" (millele ei vaidlegi vastu-> pole ka iial vaielnud)-> ehk siis

1. ohtlikuim on purjus juht mitte maanteel, vaid linnas

2. kiirus rohkem, kui 20+ on linnas kordi ohtikum, kui maanteel

3. ebaviisakas käitumine ametliku esindaja poolt on piisav trotsi tekitamiseks

4. riigipoolne seaduslik väljapressimine (karistus enne karistuse määramist/ teisaldamistasu, teisaldamise asemel)

5. jne....jne...jne....

ma ei õigusta EV töömeetoideid (kahjuks-> olles EW heausklik kodanik ning tundes EV seadusi, siis ei saa mitte vaiki olla... neist on ka abi olnud)

Lõppeks-> kas sellist Eestit me tahtsime? (vastus on igaühe enda südames)

Sõnaseletused:

EV-> Eesti Vabariik (ebamäärane sotsiaalse pärandiga moodustis Eesti pinnal)

EW-> Eesti Wabariik (nagu oli esimese Eesti vabariigi ametlik nimetus-> eestlased enda vabal maal)

ja konlkusioon-> esimesed 5 aastat olid toredad, kuna... kommud kogusid ennast, võimuhullud ja "roosad" pidasid plaane (Raja Teelega), asi oli palju hullem, kui enne ja ka praegu...

Järgmised 5 aastat oleksid hullemad...

Tegelikult peegeldab ju EVLP (Eesti Vabariigi LiiklusPolitsei-> keda enam põle) justnimelt meid endid...

Kerge rikkumine on justnagu lubatav (roosa foorituli, +10, väike promill, sitad suhted kodus, kehv tööpäev jne) keegi kurat ei suuda arvestada sellega, et auto on iseenesest juba kõrgendatud ohu allikas (relvaloa saamisel tuleb läbida psühhiaatriline komisjon... iga imbetsill aga võib saada omale õiguse valitseda RELVA, mis kaalub KUNI kolm tonni ja seega liikudes kiirusel 220 km/h hävitada kordi ja kordi rohkem, kui II ms aegne tank päeva jooksul :lol: )

Me oleme oma laiskuse ja ka lolluse orjad (kahjuks küll see "Me" on tulenev minimaalsest klikist nende hulgas kes suudavad, tahavad ja oskavad ennast ning endale antud õigust, privileegi või siis kui soovite " jumalikku võimu" hoida tunda ja kasutada)

Muidu vaataks positiivses valguses aga...

tunneli lõpus valgust nähes leiab:

optimist, et see on tunneli lõpp

pessimist, et see on lähenev rong

......

vaid masinist on see kes märkab relssidel istuvaid idioote

:lol:

piiss aut :D

minul jäi küll mulje oma vimasest kogemusest

selline, et mikid üritasid 100% kaitsta oma investeeringut

muidu ma poleks siia kunagim kirjutanud