Alfa ihuarst

Aga baari?

heheh :) ...bäkksteidz ka korraliku varustusega juba, hetkel siiski vaid publikukohad :lol:

...kunagi kui ma olen kuulus rokkstaar, siis nõuan igal laivil (näiteks usa tuuril) et bäkis peab olema:

- kuus taldrikutäit kartulisalatit ja rakvere viinerid soojad, aga mitte kuumad,

- 42 erinevat eesti õlut, jahedad, aga mitte külmad,

- kalevi kommid vanas pakendis,

- salvokelk ja tallinn plastik suusad

- vaasis peab olema 700 karikakart ja üks hundinui

- ja värske nelli teataja muidugi

jne... las rabelevad siis usa orgunnid, aerosmithi mehed kahvatuks selle kama kõrval oma nõudmistega igaljuhul :lol: :lol: :lol:

Alfa ihuarst

starfild wrote:Alfanatico tavalisel parkimiskohal seisab juba nädalaid Ti asemel lilleline Cee'd... kas uus projektikas või lihtsalt varasem töölesaabuja? :)

mis ma teise mehe eest vastan, a ei saa pidama vana külauudist kuulutamast - karta on, et alfanatico ei pargi enam oma endise töökoha ees :D nii et tuleb leppida ja silmal harjuda lillelise cee'diga.

Alfa ihuarst

paar uudisenuppu siis ka üle pika aja

kõigepealt töö, jah, pole enam sinnakanti asja, seetõttu on "minu koht" nüüd teiste autode parkida, uued tuuled

siis see, et mäletate, kunagi restaureerisin, ühte vana GTV-d :lol: , ikka veel alles ja töö käib isegi, viimati kui kere käisin uurimas oli jäänud veel vaid tagapaneel vahetada, vahepeal on sisuliselt uus autokere kokku pandud niiet:

- optimistid: valmis, hakkame värvima :P

- pessimistid: jaa-jaa-jaa, midagi uuemat? :P

...etsiis lubab ikka, viimati unustasin fotoka maha ja aega oli ka täpselt 2 minutit, õehh peaks vist kuhugi rigitööle ennast sokutama, saaks foorumit täita :oops: :D

...noh, jõuludeajal siis jälle proovin kirjutada

Alfa ihuarst

mis mul muud üle jääb kui teemat upitada :roll:

aastad läevad ja nüüdsiis plekiring katab ohtrat näputööd mis kõik sinna alla jääb, mõtlesin postitada ka mõned "P" pildid ja paremat külge ka suts... etsiis hakkab looma 8) ...varsti saab tõsti värvima :P

eelmist autot meenutavad veel kapott, pagassi luuk, esitiiva fragmendid ja tükike katust, ülejäänud on rohkem või vähem uus :)

body of evidence :twisted:

Image
Image
Image
Image
Image

veljed valmis ammu, pilti pole präägu, aga siis ikka siiapoole teel:

Image

Alfa ihuarst

nojah, seesuvi tahtsin juba sõita aga... :?

praegu plaan selline, et suvi 2009 saaks esimest möiret jah 8)

kevad, noh, see oleks liialt optimistlik jälle, lohutan ennas sellega, et üks päev saab see kindlasti valmis, kus ta pääseb... parim on see, et selline pikaajaline tegemine on kõige rahakotisõbralikum, jõuab taastuda peale järjekordsete voolikute ja torude ostmist...

seniks on asi endiselt vaid hele unistus :oops:

http://www.youtube.com/watch?v=6VIYQszerCM