Käisin siis seda autot ka vaatamas, üldmulje oli ok. Aga oli ka asju mis ei meeldinud! Mootor töötas ilma igasuguste klõbinateta ja kolinata. Tundus täitsa korralik olevat! Vedrud nagu ka teemas juttu on katki! Värvitööd mis kunagi oli tehtud, Evil or Very Mad Lakk koorus mõnest kohast. Paar mõlki ja roostetäppe oli ka! Kundepoolne peegel ribadeks. Ja kõige häirivam detail oli see japstyle BMW-le iseloomulik vihmaveetoru jämedune lõpupütt, mis vahtis kergelt taeva poole! Värvus Tume hall metallik! Plaanisin naisele seda soetada, aga ei sobinud! 10000.- eest täitsa mõeldav! Oleks omalegi projektikaks võtnud aga mul üks pooleli ja see ennem vaja ära lõpetada!
Müüa on minu endist samasugust 33 Imolat, minu teada oli aint üks probleem - vahetust tahab esiratta laager. Seisukord oli minu poolt müügi ajal perfecto! Itaaliast toodud 2a. tagasi. Mootor ASJALIKULT kapremonditud. 15" veljed, Sebring originaal Alfa33 oma summuti, hea helisüsteem. Inimene pole sellega u pool aastat sõitnud, nüüd müüb kuna kolib. Võin asja uurida. Raha küsis tema vist veidi alla 20K. Edastan seda kuna oleks hea meel kui see auto sattuks alfisti kätte, kuna präegune omanik on autodest nii kauge, et alfa omamine on üle tema jõu
Autost -
http://alfafoorum.pegass.org/viewtopic.php?t=300