M:Q4

ALFA ROMEO 164 Q4 170kw hind 50000kr

sõidukorras-ülevaatus ja kindlustus olemas! igati mugav ja mõnus auto...
Last edited by VML on 02 Oct 2008, 01:29, edited 1 time in total.

:mrgreen:

peale manuali lugemist läks isu ära?

:lol:

-----------------------------------------------------------------------------------

kahju, et mul vaba raha pole :cry:
Tegelikult ma olen normaalne....

:roll: eip-no ma pole selles müügi asjas ka väga kindel... lihtsalt vend tahaks ökonoomsemat autot...-mitte et see keskmiselt 10 liitrit sajale mis ta hetkel võtab palju väga oleks...-aga ta lihtsalt ei käi endiselt tööl-tal selg haige(ega keegi mõnd asjalikku arsti ei tunne :?: ) ja kuna raha sisse ei tule, ja ees ootavad ka mõned parandustööd...siis kaalub veidi müüki... :roll: need väiksed tööd on:käsipiduri tross, üksiti võiks ka ehk klotsid juba vahetada, siis....hmm... no mõne ajapärast ootab ka hammasrihma vahetus, ja kõik õlid, peale mootoriõli vajaks ilmselt vahetust... , mõned värviparandused... aga no selle summa eest mis ta teistest odavam saaks tast ikka päris tigeda isendi...- mind see elektroonika ei heiduta 8) ja ilge tahtmine oleks see endale sebid vennalt, kuid mul 75 pooleli koos ülejäänud 101 asjaga... :(

no mis

siuke väike nokitsemine...

pead maha ja molekulideks

alumine ots ka uueks

südameopi läbi elanud vanake on enam vähem sama hea kui uus...

laurigt wrote:müüks küll oma 164 turboka maha ja ostaks q4 :D
aga kuna klapid otsustasid kohtuda kolbidega on see raske tegevus :?

Soovitaks uurida ennem ostu varuosade hindu, neid kull ei ole samad mis tava 164 puhul on, just veermiku ja jou ulekande kohta... Auto on muidu super, oleks finans voimalus ostaks kohe ara. http://www.krut.se/Q4/viscomatic.html