M: AR 159 2,2 JTS High

Millist bensiinimootorit eelistada 1,9 v 2,2. Millised on kulutused bensiinile keskmine kulu ja linna kulu? Kas veermik peab meie teeoludes normaalselt vastu?

Kui võrrelda oma segmendis konkurentidega, millised on plussid ja miinused (Audi A4, BMW 3-seeria, MB C-klass, Saab 9-3, Lexus IS, Volvo S60 ja Jaguar X-type). :P

Auto-motor und sport katsetel edastas Alfa 159 igatahes BMW 3-seeriat juhitavuselt :shock:

Bensiinimootoritest eelistada kindlasti 2.2. Kuna auto on küllaltki raske, siis 1,9 jääb pisut lahjaks sellele. Keskmine kulu on sõltuvalt sõidustiilist ~11l/100km.

45000km ja pole veermikus ühtegi kolinat. 159 on n.ö järgmise põlvkonna mudel, kus on kasutatud teistsuguseid lahendusi, kui vanemates mudelites.

Alfad on läbi aegade olnud hea ja täpse juhitavusega ning sportliku iseloomuga. See viimane on 159 puhul natuke tahaplaanile jäänud, kuid mitte siiski päris kadunud. Juhitavus on tal tõesti väga hea.

Miks eelistada Alfat teistele? :lol: :lol: :lol:

Sest ta on Alfa. :wink:

Mine proovi, saad teada.
a.k.a Anthrax

BMW ja Lexus on tagaveolised (lexus otseselt tehtud konkureerima 3 seeria bemariga)

Emotsiooni on kindlasti kõgist nimetatud autodest kõige enam Alfas...

vastupidavus võib Lexusel olla parim ...

bensiinikulu kohta ei oska ma midagi kommenteerida...

võimatu võrdlus

Ma ise ei ole selle konkreetse autoga väga palju sõitnud aga see on Sõitja auto - roolitunnetus, vedrustus, mootor. Lisaks stiil - välimus ja sisemus. Auto omanik on väga rahul kuid muretses hiljuti peresse koera ja nüüd on vaja suuremat.

Ainuke asi mis on nagisenud, oli uksetihend.

5.seeria 2001a. e39 on võibolla veidi vaiksem, see võis tulla ka rehvide erinevusest. Umbes sama aastakäigu C-klassiga ma ei julgeks üldse võrrelda.. mina ei saa kuidagi aru, mida selles autos nähakse.

Soovitan sul minna proovisõidule. Alfat ei saa osta internetist.

Alfaga on nii, et kui sõidad august läbi siis vabandad ta ees, kui võtad mõned vallatud kurvid siis kiidad ja iga hommik mõttes teretad teda. :lol:
a.k.a Anthrax

värskendage mälu kui eksin

keskeuroopas tuli 159 müüki 3 aastase täisgarantiiga, mis kattis ka õlivahetused jms jooksva pudi padi.

eesti turule seda garantiid ei laiendatud - ametlik põhjus hind!

sellise garantii puhul ilmselt tehas ise vähemalt uskus oma toote kvaliteeti

-e-