Suvaline PLÄMA vol 2008
#814viimase pildi peale...
EDIT: See peab olema kõige kohutavam tjuuningzpiisss mida ma kunagi näinud olen (pardinokaga civic tundub selle kõrval köömes)

EDIT: See peab olema kõige kohutavam tjuuningzpiisss mida ma kunagi näinud olen (pardinokaga civic tundub selle kõrval köömes)

Tegelikult ma olen normaalne....
Suvaline PLÄMA vol 2008
#816krt mulle nigu isegi meeldib mõne kandi pealt...
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT
Suvaline PLÄMA vol 2008
#817Veidi närviline on.
Võiks olla seda kondivärvi ja veitsa tagasihoidlikuma kitiga.
Võiks olla seda kondivärvi ja veitsa tagasihoidlikuma kitiga.
a.k.a Anthrax
Suvaline PLÄMA vol 2008
#818Alfanatico wrote:Päris oma bändi tahan kindlasti kunagi veel teha
Näedsa.. Alfistibänd! Kuskilt teemast tuli juba läbi, et transa on olemas, baar on olemas, trummar vist oli ka? Kõik tähtsam on olemas. Ja kui Leslie loo kirjutab, siis on hitt valmis ju! Ma oleks nõus hakkama hõumiks (see on see, kes eriti just neegerartistidel taustal vehib ja "you" ütleb). Muidugi näeksin ma oma osa pigem diivanil istuvana ja õlut joovana. Kuid kui diivan ja õlu tuua, siis ma oleks põhimõtteliselt käpp.
Kuidas siis jääb?
Suvaline PLÄMA vol 2008
#819Ma võin kitarri mängida, kuigi veel päris täisväärtuslik alfist ei ole (ütleme ausalt, mida pole on Alfa
). Aga medikaga üle kitarrikeelte tõmbamist see ei sega
(ma loodan)

Suvaline PLÄMA vol 2008
#820mina... teie kõigi lahkel loal, jõlgun lihtsalt kaasas ja kontrollin, et kuskile õlut pole vedelema jäätud. Kui nii peaks juhtuma, siis hävitan kohe ära. Kindlasti peab ühel korralikul bändil selline mees olema, et kuhugile jõuda...
Suvaline PLÄMA vol 2008
#821timmi wrote:mina... teie kõigi lahkel loal, jõlgun lihtsalt kaasas ja kontrollin, et kuskile õlut pole vedelema jäätud. Kui nii peaks juhtuma, siis hävitan kohe ära. Kindlasti peab ühel korralikul bändil selline mees olema, et kuhugile jõuda...

Suvaline PLÄMA vol 2008
#822timmi wrote:mina... teie kõigi lahkel loal, jõlgun lihtsalt kaasas ja kontrollin, et kuskile õlut pole vedelema jäätud. Kui nii peaks juhtuma, siis hävitan kohe ära. Kindlasti peab ühel korralikul bändil selline mees olema, et kuhugile jõuda...
õigekirjast:
kuhugile
kassigile
koeragile
kõlab loogiliselt?

väga laialt praktiseeritud keeleline eksimus, millest ka mina prii ei ole.
õige oleks kusalegi (kassilegi, koeralegi jne)...
Suvaline PLÄMA vol 2008
#823tegelikult on posti eesotsas toodud ära ka õige kõnekeelne väljend "Kuskile"
koerale, kassile, kukele
Aga päevapoliitilistel teemadel kah:
Onju majandusalaselt asjalik ja võluv jutt
ja millised võluva lambailmega näitsikud sellist juttu räägivad
Päev sai kohe parem teades, et meie poliitmaastikul on tugev järelkasv
boldile täienduseks
1. majanduskriisi EI OLE... praegune seis on täiesti loomulik olukorras, kus meeletu kasv on toimunud sisetarbimise ning laenurahade arvelt (muuseas-> kogu seisak on tingitud justnimelt pessimistlikust propagandast ning on kasulik vaid pankadele
anda miljardeid laenu paari % intressiga ning siis tekitada surutis intresside tõstmiseks)
2. Keskerakond üritab üldse igasuguseid asju (aga välja tuleb nagu alati-> ühtegi kindlat kava ei ole, lihtsalt lahmime ja ootame, et ehk läheb midagi paremaks). Praegune valitsus EI OLE tekitanud naftahindade tõusu ega mingit moodi tekitanud ka ettevõtetele vajadust oma tegevust ümber kavandada
3. ainus väide, millega olen nõus peale seda, kui see on kontekstist välja rebitud
Tegelikult on eesti majanduse ainus viga selles, et kõik on orienteeritud siseturule (ehk siis majandus püsib sisetarbimisel)
koerale, kassile, kukele

Aga päevapoliitilistel teemadel kah:
Delfi wrote:Kesknoored leiavad, et Ansipi valitsus peaks Eesti majanduskriisi süvendamise asemel leidma lahendusi, nagu teeb seda Keskerakond.
Kesknoorte arvates peaks praegune riigi valitsuskoalitsioon loobuma rumalatest otsustest, mis süvendavad majanduskriisi ning muudavad tavalise eesti inimese elukvaliteedi väljakannatamatuks, teatasid kesknoored oma avalduses.
Selle asemel, et kaudsete maksude ülisuure tõstmisega tegeleda ning vassida, et tulumaksu alandamisega langeb maksukoormus, võiksid oravad tunnistada tehtud vigu ning kuulata majandusteadlasi ja Keskerakonda, kes hoiatasid juba ammu, et majanduskriis tuleb, kui jätkatakse illusioonides elamist ning propageeritakse ladina-ameerikalikku majandusmudelit.
„Keskerakond vähemalt üritab leida praegusest olukorras väljapääsu, erinevalt reformistidest, kes on oma saamatu majanduspoliitikaga Eesti majanduse põhja lasknud,” leidis noortekogu esimees Siret Kotka. „Peaminister ise elab justnagu mullis, rääkides jätkuvalt, et Eesti majandusel pole häda midagi ja kohe-kohe pöördub kõik taas tõusuteele.”
Kesknoored peavad riigi suuremat rolli majanduspoliitikas hädavajalikuks ning selleks, et elavdada majandust, tuleks kasutusele võtta riigireservid, mida on just sellise majanduse valitseva hädaolukorra tarvis kogutud. Antud reserve tuleks sihikindlalt investeerida, mitte suurendada pea et olematu sissetulekuga ja ülelaenatud tööinimeste maksukoormust.
Onju majandusalaselt asjalik ja võluv jutt

ja millised võluva lambailmega näitsikud sellist juttu räägivad

Päev sai kohe parem teades, et meie poliitmaastikul on tugev järelkasv

boldile täienduseks
1. majanduskriisi EI OLE... praegune seis on täiesti loomulik olukorras, kus meeletu kasv on toimunud sisetarbimise ning laenurahade arvelt (muuseas-> kogu seisak on tingitud justnimelt pessimistlikust propagandast ning on kasulik vaid pankadele

2. Keskerakond üritab üldse igasuguseid asju (aga välja tuleb nagu alati-> ühtegi kindlat kava ei ole, lihtsalt lahmime ja ootame, et ehk läheb midagi paremaks). Praegune valitsus EI OLE tekitanud naftahindade tõusu ega mingit moodi tekitanud ka ettevõtetele vajadust oma tegevust ümber kavandada
3. ainus väide, millega olen nõus peale seda, kui see on kontekstist välja rebitud

Tegelikult ma olen normaalne....
Suvaline PLÄMA vol 2008
#824aga sl õhtulehe andmeil tootis liviko uue suvejoogi:
no... aga keskerakond seda juua ei saa... neil on poksikindad käes
(selgelt vaesusega võitlejale ehk madala sissetulekuga inimesele suunatud partei)
jajah, kes keskeraKONNA kambaga möliseb saab savika käest lõuksi

no... aga keskerakond seda juua ei saa... neil on poksikindad käes
(selgelt vaesusega võitlejale ehk madala sissetulekuga inimesele suunatud partei)
jajah, kes keskeraKONNA kambaga möliseb saab savika käest lõuksi
Last edited by E.T. on 17 Jun 2008, 16:44, edited 1 time in total.
Suvaline PLÄMA vol 2008
#825saab ikka juua
eriline pikk avaja esitex
ja pudelid peaksivad laua pääl
kindlasti kinni olema, et
poksikindaga kindlam haarata olex
eriline pikk avaja esitex
ja pudelid peaksivad laua pääl
kindlasti kinni olema, et
poksikindaga kindlam haarata olex