Alfa 156 2.0 JTS 2002a: varuosad

alfaman wrote:
E.T. wrote:alfaman, sa ka piloti palgal?
:D 8) jep.

naiss 8)

tundub, et sinna on õiged inimesed leitud (alfaman ja alfistiman :roll: kuidagi väga hästi kõlab kohe :lol: )

p.s. vaatasin üleeile meililt küll, et nimi on kuskilt tuttav aga ei pannud kohe mitte Sunny pilooti Pilotiga (jälle kõlab hästi) kokku :D
Tegelikult ma olen normaalne....

:roll:

üldiselt on peale ametlikke hindu võimalik vaid kasutatud või B osa muretseda.

JTS süütepooli ei ole minu teada B osana olemas,

kojameeste mootori võibolla leiab, kuid sellisel juhul juba mootorit ennast võrreldes (sama lugu mis kasutatud osagagi-> tõenäoliselt on võimalik sinna ka pre FL 156 oma paigutada)

Avariilisi/varuosadeks pakutavaid JTS-e aga ei meenu kohe mitte

küsida võid Jano'lt muidugi (kui üldse, siis on temal midagi pakkuda)

:roll:

jah-> kojameeste mootori osas juba ütlesin, et tõenäoliselt sobitab...

süütepoolid aga ei sobi üsna kindlasti-> "latid" käivad vanal 16V mootoril pooli otsast ära, uuel enam mitte

16V "standard" kasutab pritsesüsteemina ME7-t ning JTS MED7.1.1-te (kahtlustan, et 16V poolide panek sinna lõpeb halvasti)

täienduseks veel-> "latid" on ette nähtud teatud pingele ning toimivad mingis osas takistina-> seega, kui Sul juhuslikult käivad need pooli otsast ära (kuigi ei tohiks) siis võid takistuse ära mõõta ning vastavalt mõõtudele ja takistusele (ning isolatsiooni paksusele) neid näiteks Bosch'i esinduselt küsima minna

kuna JTS-i süütepooli pinge peaks olema 16V omast oluliselt kõrgem (millele viitab pooli ja lati liite puudumine-> iga liitekoht on kõrgepinge juures saatanast), siis valede "lattide" korral kaotad jõudu või riskid sellega, et need hakkavad kiirelt üle peksma :wink:

EDIT: süütepool ja latid on minu mälu pidi erinevad 16V mootorite juures ka 156 puhul, alates 2000 (kui tehti pisike mootori värskendus, siis vist muudeti ka poolid ära) pisikestel ja "suurematel" mootoritel on aga lisaks veel ka pooli pistikud erinevad... seega on tegemist veel keerulisema teemaga, kui mootoris :lol:

ts wrote:
alfaman wrote:
E.T. wrote:alfaman, sa ka piloti palgal?
:D 8) jep.
naiss 8)

tundub, et sinna on õiged inimesed leitud (alfaman ja alfistiman :roll: kuidagi väga hästi kõlab kohe :lol: )

p.s. vaatasin üleeile meililt küll, et nimi on kuskilt tuttav aga ei pannud kohe mitte Sunny pilooti Pilotiga (jälle kõlab hästi) kokku :D

Aitäh! Aga eks me proovime endast parima anda!

P.S kojameeste mootori koodid on kull erinevad vanadel (98-2002) ja uuematel.