Sama masin http://alfafoorum.pegass.org/viewtopic. ... highlight=
aga nüüd selle mootori remont läheb 15 kilo maksma. et kas kellegil on huvi ja tehke oma hinna pakkumisi....
164 2,0 turbo
#5pilot motorsist tehtud hinna pakkumine!! seal on ka hammas rihm pingutus rull ja mõned tihendid
plus veel klapide sisse lihvimine
plus veel klapide sisse lihvimine

164 2,0 turbo
OMFG mina ei mõista mis kuradi materjalist on tehtud V6TB väljalaskeklapid, et need sellist hinda maksavad

Tegelikult ma olen normaalne....
164 2,0 turbo
#8Tundub, et Sa ei leidnud siiski seda õiget armastust, pettumus on hinges.......15 tonni .....see ju ainult raha......tuleb ja läheb
164 2,0 turbo
#10Mis probleemiks on sarnase klapi leidmine (vajadusel treila juures käimisega?)
Mina näiteks ei viitsinud maksta originaal rõngade eest oma turboprojektika jaoks ja otsustasin et 400eeku FIATi omade eest + 150eek pool tundi treila tööd kolvidega on väga hea variant
Mina näiteks ei viitsinud maksta originaal rõngade eest oma turboprojektika jaoks ja otsustasin et 400eeku FIATi omade eest + 150eek pool tundi treila tööd kolvidega on väga hea variant

164 2,0 turbo
#11no mina olen igalt poolt küsinud ja selliseid klappe pole lihtsalt
ja mis treila???

ja mis treila???
164 2,0 turbo
#12Treialit pidas silmas. Võtad mõne sobiva klapi ja lased treialil veidi modifitseerida.
a.k.a Anthrax
164 2,0 turbo
#14laurigt wrote:no mina olen igalt poolt küsinud ja selliseid klappe pole lihtsalt![]()
ja mis treila???
Sellist asja ma kohe ei usu, et selliseid kalppe pole kuskilt saada.
Ma suutsin siin mõne päevaga netiavarusi tuhnides isegi Maserati 222 SR-i jaoks kõik vajalikud jupid välja otsida ja isegi mitte kasutatud.